Dr. Terzić, Psihiatrija Polje
mojca hiti, 26.04.2022 ob 06:32
Spoštovani dr. Terzič,
Prosim vas za en pogovor na štiri oči.
To je vse kar bi želela.
že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Spoštovani dr. Terzič,
Prosila bi vas za pogovor na štiri oči.
To je vse, kar bi želela.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor
Dr. Terzič je odličen zdravnik. Pomagal mi je končati fakulteto in to z desetko in opravljati delo prevajalke. Zdaj sem invalidsko upokojena , on pa me spodbuja, naj začnem spet prevajati. Je zdravnik s srcem. Vedno mi je prisluhnil, kadar sem imela težave. Hvala zdravniku , ki se tako zavzema za svoje paciente.
Zdravil mojo sorodnico, ki je bila pridrzana proti njeni volji. Dobilana sodiscu da jo zadrzujejo oroti njeji volji in ji je dsl nekaj za podpisat da bo kao spuscena po 1tednu. Seveda dela on na zaprtem oddelku.
Potem sem sla jaz tja in sem rekla da ne uposteva sodbe sodisca in da ga bom dala na TV. Moja sorodnica je se isti dan sla domov.
Ko ima govorilne ure niti vrat ne odpre. Ga slisis v pisarni.
Sam presodi ce je to zate. Jaz ga sigurno ne priporocam.
Mislim da je bil ze v medijih po neprimernih staliscih za sodne primere. Ker je delal po nekih neprimernih standardih?
Drugace pa, na zaprtem oddelku pri nas ce ne vzames zdravil te privezejo in prisiljo da vzames. To mi je povedal tehnik ki dela tam.
Pa tudi TERZIČ ima AIDS-a(po mojih informacijah) in okužil ga ravno bivši veleposlanik REBERC(sindrom puščavskega skakača)… .Tako da hvala lepa za take aberveznike kruhoborce.Pa še nekaj je….”NOROST NIKAKOR NI ŽALITEV, PAČ PA OZNAČBA NEKOGA NA PODLAGI NJEGOVIH POTEZ ALI RAVNANJ,DEJANJ,OSEBNIH LASTNOSTI…IN SLUŽI KOT PODLAGA ZA OBRAVNAVO S KATERO SE LAHKO UGOTOVI STOPNJA DUŠEVNE ZAOSTALOSTI ALI VSAJ 1 OBLIKA DUŠEVNE MOTNJE ALI BOLEZNI”…. .TERZIČ pa palamudi,da je označba nekoga z norcem žalitev.100% to ne drži in glej ga zlomka,da je največje število norcev ravno med slovenskimi psihiatri.
Forum je zaprt za komentiranje.