Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za preverjanje pogoja PCT se išče predvsem študentska delovna sila

Za preverjanje pogoja PCT se išče predvsem študentska delovna sila

Za moralno umazano delo bi izkoriščali mladostniško naivnost in nemodrost.

Gnusoba se širi hitreje kot katerikoli virus

( https://www.24ur.com/novice/korona/pct-in-studenti.html )

Niti ne, v mimovrste so se odločili da ne bodo študentje tega preverjali ker naj bi bli psihično bol izpostavljeni folku ki tega pač nima

Sramota.

Naj gre vodstvo na vrata, če si upajo.
    Ne si ne.

Za preverjanje PCT te mora delodajalec pooblastiti.

Brez tega pooblastila osebno odskodninsko odgovarjaš v primeru, da te stranka toži.

Kaj pa te dni počnejo stranke predvsem arogantne cepljene, je pa katastrofa.

Vedo koga se da podkupit.

Saj v podobnem sistemu so tudi imeli Hitlerjugend.

Darmunu ni jasno da se za delovno mesto, ki odpade iz danes na jutri pač najame tiste ki jim je delovno razmerje najlažje prekiniti. On sam to ne ve, ker delovnih izkušenj pač nima.

Res je, Hitlerjugend.

Varnostnikov je premalo.  Kdo drug , kot preko studentskega servisa pa naj bi preverjal pct ?     Odlicno za zasluzek studentov, saj dela za njih ful primanjkuje.

Ja, ko zmanjka varnostnikov z licenco, je pa vsak študent dober. Tako bi lahko vsako kadrovsko luknjo zapolnili. Zmanjka policistov za učinkovito varovanje južne meje in elite pred demonstranti, najamemo še študente za zraven. Primanjkuje zdravnikov in drugega osebja v podeželskih zdravstvenih domovih, bomo študente tja poslali. Primanjkuje šoferjev šleperjev za mednarodni promet, bojo študenti …

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 17.09.2021 ob 16:43

Ja, ko zmanjka varnostnikov z licenco, je pa vsak študent dober. Tako bi lahko vsako kadrovsko luknjo zapolnili. Zmanjka policistov za učinkovito varovanje južne meje in elite pred demonstranti, najamemo še študente za zraven. Primanjkuje zdravnikov in drugega osebja v podeželskih zdravstvenih domovih, bomo študente tja poslali. Primanjkuje šoferjev šleperjev za mednarodni promet, bojo študenti …

???

Potem jim pa še sistem počepne – spet: https://www.24ur.com/novice/korona/tezave-s-qr-kodami-na-digitalnih-potrdilih.html

Ja saj bi se javila, sem v penziji in imam čas, sam kaj ko PCT nimam. A me bo kdo vzel?

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 17.09.2021 ob 19:08

Ja saj bi se javila, sem v penziji in imam čas, sam kaj ko PCT nimam. A me bo kdo vzel?

Definitivno ne, še od pokojnih bodo zahtevali papirje, norci

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close