Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dalmacija v oktobru

dalmacija v oktobru

Hvar, ali Brač za teden dni. Precej bolj okužen je tisti del Hrvaške . Moti me vožnja s trajektom ( nihče nima maske), seveda tudi hotel . Ima kdo izkušnje ( zadnji teden). Odgovorite tisti, ki res kaj uporabnega veste, ali imate izkušnje. Vsi cepilci, ali anticepilci….preskočite.

za kopanje je premrzlo

če planirate izlete ipd, je kul

mama je šla pred dvema letoma konec oktobra na korčulo. prav fajn so se imeli. združili z obiranjem mandarin v dolini neretve.

kar se pa situacije z virusom tiče, pa nihče nima kugle, da bi ti pogledal, kako bo tam izgledalo.

Odgovor na objavo uporabnika
čekdisout, 17.09.2021 ob 13:01

za kopanje je premrzlo

če planirate izlete ipd, je kul

mama je šla pred dvema letoma konec oktobra na korčulo. prav fajn so se imeli. združili z obiranjem mandarin v dolini neretve.

kar se pa situacije z virusom tiče, pa nihče nima kugle, da bi ti pogledal, kako bo tam izgledalo.

Tam je precej po domače zadnjih nekaj mesecev. O številu okužb se lahko le ugiba. Govori se, da jih je na jugu parkrat več, kot npr. v Istri. Izkušenj nimam. V tej situaciji bi jaz ta dopust prestavil za eno leto.

Hvar, Korcula ali obala tam od Makarske do Dubrovnika, apartma namesto hotela.

Jaz bi, vendar bi izbral kamp. Ni toliko drugih ljudi čisto blizu oz. v istem prostoru.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 17.09.2021 ob 13:59

Jaz bi, vendar bi izbral kamp. Ni toliko drugih ljudi čisto blizu oz. v istem prostoru.

Ajd, lahko je lep, soncen in topel teden, lahko pa 5 dni dez, tako da v oktobru jaz nikakor ne bi sla v kamp, tudi v prikolico ne, kaj sele sotor.

Apartma je prav tako locena enota v kateri si sam in nimas stikov z drugimi, pa se klimo ima, da se pogrejes ali hladis, odvisno kaj ti vreme servira.

Padavin je bilo v okolici Dubrovnika zelo malo, praktično nič.

Oktober zna bit lep na morju. Ne za kopanje v morju, pač pa za izlete z barko, šport, pohajanja.

jaz bi šla,če ne bi bilo covida. malo preveč nehotenih “druženj”…pa  nisem cepljena.človek nikoli ne ve, kaj bo naši vladi padlo na pamet. mogoče necepljeni ne bodo več mogli nazaj. malo heca ?;).  sploh pa ni nemožno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close