Hojs ima pa res stil
Gledam večerne 24 ur. Soočenje Hojsa in Katič iz SDja. Mali zlobni možicelj je gostobeseden, vsepovprek zmerja z levimi fašisti. Pa mu voditel Slak želi postaviti vprašanje in ga Hojs prekine, in to dvakrat, če ne celo trikrat, da se verjame, da je on verodostojen novinar in da na tako bebava vprašanja ne bo odgovarjal.
Naj mi nekdo pove od kje modelu taka samozavest, da so obnaša, kot bi bil on center vesolja, ostali pa neki primitivčki, ki smo lahko hvaležni, da je on naš notranji minister.
Kaj ne bi bi čas, da se obnašanje desne politike obsodi še na kakšnem višjem nivoju, kot pa samo na družbenih omrežjih. Morda bi lahko tudi EU tukaj naredila kaj več.
Tako primitivnega, arognatnega in žalivega politika kot je Hojs že dolgo nismo videli. Lapa veliko, a samo laži in neumna natolcevanja.
Sploh ne razmem, kako je on sploh v kakšni službi, ne v službi države.
Če se pa zdaj ne zbudite vsi tisti, ki ne hodite na volitve, potem pa res ne vem, kdaj se boste!! Ta vlada je sramota za vse nas in nas bo uničila, če kaj ne ukrenemo.
Vzorčni primerek primitivca.
Jaz, če bi bila novinarka, se sploh ne bi pogovarjala z njim. Naj vzame megafon, pa trobi svoje bisere po ulici, če si upa.
Mediji so tudi krivi, da dopuščajo takim ljudem , da te vrste komunikacijo postavljajo kot standard.
Mi, folk smo pa krivi, ker medijem dopuščamo, da nas filajo s tem. Bojkot medijev, ki zlivajo takole gnojnico po nas.
Trdno verjamem, da si kot narod ZASLUŽIMO eno človeško komunikacijo, en normalen odnos tistih, ki so V NAŠI SLUŽBI.
A sem jaz morda gledala isto oddajo kot vi cenjena gospa. Sama nisem nic od tega kar omenjate opazila.
Opazila pa sem bebav, dolgolasi neurejen obraz gospe, ki ni znala pametno ubesediti in argumentirati stvari. Slaboumje in zaostalost rdečkarjev se vidita že na daleč. Nič elegance in gosposkosti. Sinovi in hčere pastirjev.
Oboževalka, 17.09.2021 ob 01:02
Gledam večerne 24 ur. Soočenje Hojsa in Katič iz SDja. Mali zlobni možicelj je gostobeseden, vsepovprek zmerja z levimi fašisti. Pa mu voditel Slak želi postaviti vprašanje in ga Hojs prekine, in to dvakrat, če ne celo trikrat, da se verjame, da je on verodostojen novinar in da na tako bebava vprašanja ne bo odgovarjal.
Naj mi nekdo pove od kje modelu taka samozavest, da so obnaša, kot bi bil on center vesolja, ostali pa neki primitivčki, ki smo lahko hvaležni, da je on naš notranji minister.
Kaj ne bi bi čas, da se obnašanje desne politike obsodi še na kakšnem višjem nivoju, kot pa samo na družbenih omrežjih. Morda bi lahko tudi EU tukaj naredila kaj več.
To ni samozavest, ampak že skoraj panična reakcija na njegov strah pred vsemi drugače mislečimi ali pa boljšimi, pametnejšimi ali pa močnejšimi od njega.
Hojsek je tipičen Čavun. Če ne veš, kdo je Čavun, si pa poglej pesem od Mi2.
mARIJA NOVAK ORJAK, 17.09.2021 ob 10:08
A sem jaz morda gledala isto oddajo kot vi cenjena gospa. Sama nisem nic od tega kar omenjate opazila.
Opazila pa sem bebav, dolgolasi neurejen obraz gospe, ki ni znala pametno ubesediti in argumentirati stvari. Slaboumje in zaostalost rdečkarjev se vidita že na daleč. Nič elegance in gosposkosti. Sinovi in hčere pastirjev.
Ok., morem priznat, da nisem pogledal, ker tega cepca ne morem videti ampak vem pa, da gospodje večkrat pijani gledate televizor zvečer. Zgleda, da si še zdej pod dozo po Niku sodeč..
cien, 17.09.2021 ob 11:06
Oni imajo navodila za tako agresivnost, sicer ne vem od koga, ampak nekdo jim to svetuje.:) Vedno bolj agresivna stranka lol
Ni naključje, ne. Je pa res, da so natančno izbrali “nadarjene” za tak način komunikacije, ker take primitivnosti se skoraj ne da naučiti, tak moraš biti že v osnovi.
Forum je zaprt za komentiranje.