Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ukinjen T-pogoj v državni upravi

Ukinjen T-pogoj v državni upravi

V javni upravi naj delajo, kar hočejo, ampak privatni sektor, ki jim daje kruha, naj pustijo pri miru. Če bodo tudi tam srali, dam odpoved in delam na črno keš na roke. Če to ne bo dovolj, imam prihranke. Če pa me bo kdo na silo hotel cepiti, se bom fizično branil, tudi, če to pomeni, da bo napadalec poškodovan ali celo umrl. Pravico se imam braniti.

Zal sem zaposlena v javni upravi. Ne mislim se cepiti, nisem prebolela, ker striktno upostevam vse ukrepe.

S prvim dnem grem na dooolgo bolnisko. Imam vse pogoje saj ze nekaj casa delam, pa bi lahko bila v bolniski.

Je pa zalostno, da nas je vlada takole razdelila. Tipicno za Slovence.

Na vsak način ne želijo imeti necepljenih ljudi, ker se bodo posledice cepiv začele kazati v naslednjih 3-4 letih. Če bodo vsi cepljeni, bodo posledice lahko pripisovali drugim dejavnikom,…ker ne bo skupine necepljenih za primerjavo,…Vse, tako imenovane teorije zarote bodo realnost, niti sanja se ne večini kako kruta bo. …Presežite deljenje na cepljene in necepljene danes in se skupno uprite agendi. Srečno vsem.

Odgovor na objavo uporabnika
odpriteoči, 16.09.2021 ob 23:09

Na vsak način ne želijo imeti necepljenih ljudi, ker se bodo posledice cepiv začele kazati v naslednjih 3-4 letih. Če bodo vsi cepljeni, bodo posledice lahko pripisovali drugim dejavnikom,…ker ne bo skupine necepljenih za primerjavo,…Vse, tako imenovane teorije zarote bodo realnost, niti sanja se ne večini kako kruta bo. …Presežite deljenje na cepljene in necepljene danes in se skupno uprite agendi. Srečno vsem.

Kak ste pametni:

– bancni racun se zamrzne za vse ki niso PC

– gotovine vec ni

– izplacevanje bolniskih penzij socialnih otroskih ipd se zamrzne tistim ki niso pc

saj se vsi zavedate, da PC pomeni P čez 6 mesecev. Ne moreš namreč biti prebolevnik več kot 6 mesecev, oz. se moraš prej kot v 6 mesecih še enkrat okužiti, kar je pa izredno malo verjetno.

Cilj je prikrito obvezno cepljenje za vse do naslednjega poletja.

PC in nič več T, 16.09.2021 ob 20:35

V javni upravi naj delajo, kar hočejo, ampak privatni sektor, ki jim daje kruha, naj pustijo pri miru. Če bodo tudi tam srali, dam odpoved in delam na črno keš na roke. Če to ne bo dovolj, imam prihranke. Če pa me bo kdo na silo hotel cepiti, se bom fizično branil, tudi, če to pomeni, da bo napadalec poškodovan ali celo umrl. Pravico se imam braniti.

Vso pravico se imaš braniti,kot veš in znaš.

Kaj pa stopit skupaj, da ne bo takole, kot je že bilo nekoč

Najprej so prišli …

Ko so nacisti prišli po komuniste,
sem ostal tiho;
nisem bil komunist.
Ko so zaprli socialne demokrate,
sem ostal tiho;
nisem bil socialni demokrat.
Ko so prišli po sindikaliste,
nisem spregovoril;
nisem bil član sindikalistov.
Ko so prišli po jude,
sem ostal tiho;
nisem bil jud.

Ko so prišli po mene,
ni bilo nikogar več ki bi spregovoril.

Martin Niemoeller 1976

Tudi NE, 16.09.2021 ob 22:30

Zal sem zaposlena v javni upravi. Ne mislim se cepiti, nisem prebolela, ker striktno upostevam vse ukrepe.

S prvim dnem grem na dooolgo bolnisko. Imam vse pogoje saj ze nekaj casa delam, pa bi lahko bila v bolniski.

Je pa zalostno, da nas je vlada takole razdelila. Tipicno za Slovence.

nisem v JU – pa tega ne podpiram… nikoli ne bom… ker mi je že od konca marca 2020 ko so nas prvič zaprli v občine jasno,da gre za teror oblasti, da imajo virus za izgovor – in že takrat so bile moje besede znancem… in tudi tukaj na forumu neki psihologininji ali kaj je bla, da bolj kot samega virusa, nas mora biti strah odvzema demokracije, svobode in pravic, ker zdaj ko je oblast prišla na okus tega odvzema zaradi virusa, tega ne bo konec…bodo samo nadaljevali… in žal se to stopnjuje…

in trdim zdaj,da nihle ni varen, tudi cepljeni ne, ceprav zmotno tako mislijo, ker v resnici pri ravnanju oblasti ne gre za obrambo pred virusom, gre za avtokracijo, virus jim je samo za izgovor v tem pogledu (ne pravim,da ga ni, je), ampak za znašanje svoje moči so ga politiki pri nas na oblasti ugrabili in izrabili za izgovor.

in ko jim bo zapasalo omejiti še koga, se samo zmenijo malo preko mailov in jutri so lahko omejeni cepljeni, al pa, žičničarji, pa mladi, kogarkoli se bo pač veliki vodja somnila ali kdo izmed vlade, ki se mu bo zahotelo komu stopit na živec in bo to naredil dogovorno z vladnim dopisovanjem preko maila, ki bo rezultiral v novem omejevalnem odloku…

Ljudje spreglejte – ne pustite da nas skregajo, spoštujem vsakega cepljenega, vaša je pravica, da ste se tako odločili za kar pač verjamete za svoje zdravje, ampak mi v resnici zdaj bijemo bitko za našo demokracijo – virus že zdavnaj v naši državi sploh ni več tako ogrožujoč, to vam lažno predstavljajo preko cifer, zato da tako lažno dosegajo izredno stanje vsaj občutek tega pri ljudeh, in nekateri nasedejo… in tako lažje nam počasi korak za korakom vse jamlejjo, vso dostojanstvo, pravice, vse… in če se ne postavimo za to, bomo kmalu nekoč se zbudili v diktaturi in takrat bo virus čudežno izginil, ker bo oblast dosegla svoje…

zbudite se tudi cepljeni… jutri ste lahko vi tisti, na katere se bo spravila oblast, ker se ji bo tako zahotelo

Ali je ok, 16.09.2021 ob 23:44

Kak ste pametni:

– bancni racun se zamrzne za vse ki niso PC

– gotovine vec ni

– izplacevanje bolniskih penzij socialnih otroskih ipd se zamrzne tistim ki niso pc

veš kako se reče takim… “da si ne boš kaj naredil” ustavi se… vse te pravice izhajajo izplačevanja naših obveznosti… dokler nekdo plačuje vse davke ima tudi pravico do bolniške…

ne pozabi,da pri tem cepivu se niti na zajezitev okužb in s tem povezano kao državljansko družbeno odgovornost ne morete izgovarjati – saj tudi če se vsi cepimo, se okužbe ne bodo končale, to je jasno, to pove in priznava tudi stroka, enako tudi stroka priznava,da cepljeni ne samo zbolevate, ampak tudi širite virus… torej iz tega vidika je državno cepljenje kot obvezno neutemeljeno, saj nikomur od necepljenih ne morejo očitati da bolj ogroža družbo, sajo jo cepljeni ravno tako- raznaša virus in ne glede na st.cepljenosti se okužbe ne bodo končale – to so že povedali kolektivne imunosti s cepljenjem ne bomo dosegli… zato vse primerjave z ostalimi cepljenji, s katerimi se je izgnalo bolezen in so bila zato obvezna, tukaj ni primerjave… in država se ne more v obvezi na to naslanjati…

ne more pa siliti nekoga v obvezno cepljenje, zato,da se ne bo razsulo zdravstvo – ker to pa ni medicinski razlog, to pa je stvar politike zakaj v zdravstvo ni investirala.

kako absurdno pa je ,da bi svečkarji pripadniki janše, ki je toliko proti komunizmu v besedah  – zdaj kar tujo privat lastnino lastninil sebi in odtujeval lastnikom, vključno s pravicami…  vi ste v reali največji komunistični diktatorji  s takimi idejami…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close