Zahtevajte pisno pooblastilo
Zakaj ste moderatorji vrgli moj prispevek takoj v koronavirus?
Zaposleni povejte, ste pooblaščeni s strani delodajalca, pisno seveda, da lahko kot zaposleni zahtevate vpogled v PCT?
Ker, če niste, seveda kazensko in odškodninsko osebno odgovarjate v primeru, da vas stranka toži, ker ste si dovolili nezakonito vedeti njegove osebne in zdravstvene podatke.
Samo povem.
vatikanske ječe, 17.09.2021 ob 10:05
Ne pametujte , kvazi pravniki.
Vsaka kelnarca ali prodajalka je imela že sedaj pravico zahtevati osebno, če je ocenila, da je stranka premlada za cigarete in alkohol.
Vedno, ko pridete na banko, morate pokazati osebno.
Zdaj pa vi pametujete, da zaposleni rabi neko ful pooblastilo, da vidi vaš pct.
Se strinjam, v bistvu ni vpogled v dokumentacijo, je samo “izkaz” podobno kot osebna, ki ti jo tudi lahko vsaka kelnarca preveri.
Moj pogled, 17.09.2021 ob 06:01
Potem se pa vprašajmo zakaj pošte niso mogle dobit varnostnikov.
Menda, ker je varnostnikov premalo.
Kdo še verjame.
nič čudnega da je varnostnikov in predvsem policistov premalo.
Saj vodstvo policije podpira ljudi, ki ščuvajo k napadom na policiste.
Olaj je imenoval Urbo in njegovo društvo oblika sub-kulture. Hojs pa jih je imenoval bisere.
In kaj je Urba objavil, ko so se začeli napadi na parlament in policijo, si lahko pogledate na njegovem twitter profilu.
Najprej, da povem, da se tudi meni zdi pretirano omejevanje (PCT itd) ampak nisem šel na protest.
Bi pa rad izrazil podporo vsem protestnikom, RAZFUKITE TO POLICIJO NESPOSOBNO NA PRAFAKTORJE!! Naslednič sem z vami 110%. ✊?✊?
— Urba #AR (@PovratnikUrba) September 15, 2021
dezevnik, 17.09.2021 ob 10:07
Se strinjam, v bistvu ni vpogled v dokumentacijo, je samo “izkaz” podobno kot osebna, ki ti jo tudi lahko vsaka kelnarca preveri.
Je bistvena razlika. Tam dokazuješ polnoletnost in s tem dostop do potencialno nevarnih snovi. To je družbeno sprejemljivo v razvitem svetu
V drugem primeru pa moraš razkriti svoje zdravstveno stanje za dostop do osnovnih civilizacijskih pridobitev. To družbeno ni sprejemljivo v večini razvitih držav.
Sprejemljivo je seveda preverjanje ustrezno usposobljenim osebam, ki uporabljajo ustrezno opremo (strojno in programsko), ki zagotavlja primerno stopnjo varovanja podatkov.
maki512, 17.09.2021 ob 10:54
Je bistvena razlika. Tam dokazuješ polnoletnost in s tem dostop do potencialno nevarnih snovi. To je družbeno sprejemljivo v razvitem svetu
V drugem primeru pa moraš razkriti svoje zdravstveno stanje za dostop do osnovnih civilizacijskih pridobitev. To družbeno ni sprejemljivo v večini razvitih držav.
Sprejemljivo je seveda preverjanje ustrezno usposobljenim osebam, ki uporabljajo ustrezno opremo (strojno in programsko), ki zagotavlja primerno stopnjo varovanja podatkov.
Oprosti, mpak moje poitrdilo o cepljenju ni noben izkaz nobenega zdravstvenega stanja. je samo -potrdilo o cepljenju.
Kazanje dokazil o precepljenosti, prebolevnosti in testiranju je prostovoljno. Če nekdo od tebe to zahteva, ti dokazila ni treba pokazati, a potem ne moreš v trgovino, ne moreš na pošto, ne moreš v lokal. S tem, ko se odločiš, da dokazila ne boš prostovoljno pokazal, zavrneš določeno storitev, ki jo morajo podjetja izvajati v skladu s trenutnimi odloki. Če se tega ne držijo, plačajo kazen tako oni kot ti.
Ni treba pokazati, 17.09.2021 ob 11:02
Kazanje dokazil o precepljenosti, prebolevnosti in testiranju je prostovoljno. Če nekdo od tebe to zahteva, ti dokazila ni treba pokazati, a potem ne moreš v trgovino, ne moreš na pošto, ne moreš v lokal. S tem, ko se odločiš, da dokazila ne boš prostovoljno pokazal, zavrneš določeno storitev, ki jo morajo podjetja izvajati v skladu s trenutnimi odloki. Če se tega ne držijo, plačajo kazen tako oni kot ti.
Točno to. Ti nepismeni anticepilci znajo izluščiti samo tisto kar bi njim koristilo in se držati tega kot pijanc plota, da bi pa celo sliko pogledali, to pa ne. Seveda se jim tega ne da dopovedati.
Forum je zaprt za komentiranje.