Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako smo avtohtoni Ljubljančani postali sužnji

Kako smo avtohtoni Ljubljančani postali sužnji

Smo stara meščanska družina že 5 rodov nas živi v Ljubljani. Teži me, kako so balkanci prevzeli vse naše pozicije. V podjetju, kjer bi moral dobiti službo, so me zavrnili, ker so pred kratkim balkanci prevzeli in so raje sprejeli balkanca.

Fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

V Lj je SIGURNO 70% Juznjakov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9032, 16.09.2021 ob 16:35

V Lj je SIGURNO 70% Juznjakov.

Jaja. Sem bil zadnjic na testiranju pred alejo. In pac klice po priimkih za potrdila. (Za mano ne vem) Pred mano je bilo poklicanih sigurno 10 ljudi. Ej niti enga na ič. Enega! Jaz edini. Sem prav rekel v sebi kva je to sami slovenci…

to da si šiptar in se pretvarjaš da si neko slovenac še ne pomeni nič

si pač obični čefur, in v ljubljani je res 70 proc čefurjev

Neko šiptar, 16.09.2021 ob 16:53

to da si šiptar in se pretvarjaš da si neko slovenac še ne pomeni nič

si pač obični čefur, in v ljubljani je res 70 proc čefurjev

Sploh ne vem ce bi odgovarju takim brezjajcnim anonimnezem.

Sej pa jst se ne pretvarjam da sem slovenec. Rojen sem tu. Moja sta od doLe, ne. In hvala Bogu ker sta. Slovensko drzavljanstvo mam samo po starsih slovenec nisem. Se enkrat. Hvala Bogu!

Saj si videla včeraj  : vodja protestov- težek Balkanc !

Res je žalostno da nekdo iz uspešne meščanske družine, ki je imel vse privilegije generacijskega uspeha ter priložnosti, ki mu jih je to omogočilo ne more konkurirat nekim južnim, ki še slovensko dobro ne znajo. Jaz bi se zamislila na tvojem mestu 🙂

??

V Ljubljani je še župan en mega koruptivni Srbijanc.

… da čistimo za zavednimi, ki so včeraj prišli razbijat in pustili svinjarijo za sabo.

ja, v centru mesta ni samo parlament in dz, tu živimo tudi ljudje.

Ne dogaja se to samo v Ljubljani. Bolj iznajdljivi zmaga.

Ma čefurje imamo ljubljančani radi. Najhujši so in največ je albancev in talibanov. Obup, jaz se selim. Ne bo zoki filal svojih želov z mojim denarjem ob podpori tujih glasov!

Zorangutan Pavijanković bo kmalu dovolil še enih par novih džamij. Ker se pač uvozi vedno več musličev bradačev in njihovih pingvinskih žensk. 10% od ene džamije je pač kar fajn vsota. Sploh, če so ti sinovi slabo končali in rabijo pomoč.

Neko, 16.09.2021 ob 16:57

Sploh ne vem ce bi odgovarju takim brezjajcnim anonimnezem.

Sej pa jst se ne pretvarjam da sem slovenec. Rojen sem tu. Moja sta od doLe, ne. In hvala Bogu ker sta. Slovensko drzavljanstvo mam samo po starsih slovenec nisem. Se enkrat. Hvala Bogu!

“Neko”,

očitno, da niti Ljubljančan nisi.

More biti bedno v tvoji koži, živeti v kraju ki mu ne pripadaš in ni del tvoje indetitete.

Vedno so se mi smilili pedri in čefurji. Vedno skupaj zbrani v svoje skupine, kot da jih noben noče in da morajo biti skupaj med svojimi, marginalci z roba družbe. Bedno in patetično. Jaz se nisem nikoli hotel s pedri družiti, še v nobene lokalu kjer se zbirajo nisem bil. Če bi bil čefur bi bilo isto. No če bi bil čefur bi se družil s čefurji, ampak bi pa se družil tudi z vsemi ostalimi, ampak s pedri pa se sploh ne maram družiti. Sicer sem albanc, ampak nima veze.

kokoši, 18.09.2021 ob 10:38

“Neko”,

očitno, da niti Ljubljančan nisi.

More biti bedno v tvoji koži, živeti v kraju ki mu ne pripadaš in ni del tvoje indetitete.

Vedno so se mi smilili pedri in čefurji. Vedno skupaj zbrani v svoje skupine, kot da jih noben noče in da morajo biti skupaj med svojimi, marginalci z roba družbe. Bedno in patetično. Jaz se nisem nikoli hotel s pedri družiti, še v nobene lokalu kjer se zbirajo nisem bil. Če bi bil čefur bi bilo isto. No če bi bil čefur bi se družil s čefurji, ampak bi pa se družil tudi z vsemi ostalimi, ampak s pedri pa se sploh ne maram družiti. Sicer sem albanc, ampak nima veze.

Tu sem no. Jel imas ti nesto pametnije da kazes?

Glede na to da smo postali manjsina, bi ze lahko prosili za zaščito?

Zaščiteni, 18.09.2021 ob 10:42

Glede na to da smo postali manjsina, bi ze lahko prosili za zaščito?

Zdej med poletjem je sla tista teta ki je delala v dso z mozem v bosno prodat vse mozevo zemljo hiso itd(ugani kam bodo prinesli, kje bodo vlozili, čufuri lenuharski brezdelni sam na soc visijo)… No in oni majo psa. Pa sva ga jaz pa mama setala. V dravljah zivijo. In setava midva psa? ( v dravljah je kar čeptarov)… In je nekdo napisal z sprejem nekako tako (folk spravte se seksat pa otroke delat šiptarji bodo vse prevzel). Tako da jaz tebi isto lahko recem… Spravte se otroke delat, ne… Pa ne boste v manjsini.

Neko, 18.09.2021 ob 10:40

Tu sem no. Jel imas ti nesto pametnije da kazes?

Ti nč pametnega ne poveš kot vidim glede na nasvete, ki jih zadnje dni daješ folku. Očitno ne razumeš razlike med Ljubljano in Slovenijo. Pa črno belo vidiš svet, si kategoričen polen omejitev. Nagnjen k predalčkanju kot je k temu nagnjena LGBT zalega.

kokoši, 18.09.2021 ob 10:58

Ti nč pametnega ne poveš kot vidim glede na nasvete, ki jih zadnje dni daješ folku. Očitno ne razumeš razlike med Ljubljano in Slovenijo. Pa črno belo vidiš svet, si kategoričen polen omejitev. Nagnjen k predalčkanju kot je k temu nagnjena LGBT zalega.

?

Sta si udario ti na mene? Ja pšanc no… A dej no dej.

Neko, 18.09.2021 ob 11:02

?

Sta si udario ti na mene? Ja pšanc no… A dej no dej.

Skrbi me zate, da svojo mladost in čefursko lepoto zapravljaš ko živiš kot penzjoner za štirimi zidovi svoje sobce v Šiškenskem bloku. Živlenje je kratko in ti bo enkrat žal, a vrniti se ne boš več mogel nazaj. A ti raje fantaziraš o raju.

kokoši, 18.09.2021 ob 11:11

Skrbi me zate, da svojo mladost in čefursko lepoto zapravljaš ko živiš kot penzjoner za štirimi zidovi svoje sobce v Šiškenskem bloku. Živlenje je kratko in ti bo enkrat žal, a vrniti se ne boš več mogel nazaj. A ti raje fantaziraš o raju.

Bem mu… Ja i komšo se jeebemo za pedalj zemlje, ko ce da preuzme venezuelu a tamo sve od zlata. Še premalo “zapravljam”.

Tvoj hedonizam….

Kad nekome od njih smrt dođe, on uzvikne: “Gospodaru moj, povrati me
    da uradim kakvo dobro u onome što sam ostavio!” – Nikada! To su riječi koje će on uzalud govoriti – pred njima će prepreka biti sve do dana kada će oživljeni biti.
    Pa kad se u rog puhne, tada rodbinskih veza među njima neće biti i jedni druge neće ništa pitati.
    Oni čija dobra djela budu teška, oni će želje svoje ostvariti,
    a oni čija dobra djela budu lahka, oni će posve izgubljeni biti, u Džehennemu će vječno boraviti,
    vatra će im lica pržiti i iskeženih zuba će u njemu ostati.
    “Zar vam ajeti Moji nisu kazivani, a vi ste ih poricali?”
    “Gospodaru naš,” – reći će – “naši prohtjevi su bili od nas jači, te smo postali narod zalutali.
    Gospodaru naš, izbavi nas iz nje; ako bismo ponovo zlo radili, sami bismo sebi nepravdu učinili.”
    “Ostanite u njoj prezreni i ništa Mi ne govorite!” – reći će On.
    “Kad su neki robovi Moji govorili: ‘Gospodaru naš, mi vjerujemo, zato nam oprosti i smiluj nam se, jer Ti si najmilostiviji!’ –
    vi ste im se toliko rugali da ste zbog toga na Mene zaboravljali i uvijek ste ih ismijavali.
    Njih sam Ja danas nagradio za ono što su trpjeli, oni su, doista, postigli ono što su željeli.”
    A koliko ste godina na Zemlji proveli?” – upitaće On.
    “Proveli smo dan ili samo dio dana” – odgovoriće – “pitaj one koji su brojali.”
    “Pa da, kratko ste proveli” – reći će On – “da ste samo znali!
    Zar ste mislili da smo vas uzalud stvorili i da Nam se nećete povratiti?”

ne morem verjeti, 16.09.2021 ob 16:31

Smo stara meščanska družina že 5 rodov nas živi v Ljubljani. Teži me, kako so balkanci prevzeli vse naše pozicije. V podjetju, kjer bi moral dobiti službo, so me zavrnili, ker so pred kratkim balkanci prevzeli in so raje sprejeli balkanca.

Fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Za kakšno delo pa je šlo, mogoče odvoz na Snagi?  Za določena nekvalificirana dela podjetja raje vzamejo južnjake, ker vejo, da bodo delali tisto, česar Slovenčki nočejo.

Svetujem ti, da greš na kakšno izobraževanje, s srednjo šolo imaš več možnosti za zaposlitev.

šolo naredi, 18.09.2021 ob 11:33

Za kakšno delo pa je šlo, mogoče odvoz na Snagi?  Za določena nekvalificirana dela podjetja raje vzamejo južnjake, ker vejo, da bodo delali tisto, česar Slovenčki nočejo.

Svetujem ti, da greš na kakšno izobraževanje, s srednjo šolo imaš več možnosti za zaposlitev.

Preseli se iz Ljubljani.Tu na podeželju je veliko lepše.Zelena trava, sonce in ptički.In predvsem : dosti več miru,,,

Etnične skupine v Sloveniji

83%———– slovenci

2%———-srbi

2%———-hrvati

1%———-bošnjaki

4%————ostali

8%———— neznano

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close