Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Indukcija, brneč zvok, ali je to normalno ko deluje

Indukcija, brneč zvok, ali je to normalno ko deluje

Prvič imamo indukcijo ploščo, pa me zanima, če je normalno, da ko deluje je tak rahel brneč zvok, kot nek transformator? Prej nikoli nisem slišala indukcije, tako da ne vem.

In tudi ventilator se sliši.

A vibrira tudi?

Ne eno ne drugo. Že dve leti brez dodatnih zvokov.

Samo pazi!! Seva pa ja, zvečer sploh ne pržgemo luči, držim jest, dežurna kuharca, žarnco v roki, ko smo vso v postlah jo pa na nočno omarco odložim ;-.)

Čez par let raka se tud ne bojim zarad indukcije (levkemije al kako že), sem se cepila proti Covidu, tko da do tja niti ne bom prišla ;-.)

(To zadnje dvoje  je samo kanon futer, ti ignoriraj gladko.)

je normalno, ne se pustit trollom

če imaš vse 3-4 indukcijska kuhališča  naprimer na 1 fazi  in eni varovalki- no go.

Ste delali sami ( domači mojstri), ali vam je zvezal pooblaščeni monter?  Če ste delali sami, poklicat mojstra in uredit. Pred nekaj leti je v eni od stolpnic na našem koncu ubilo mamo dveh otrok -indukcijsko kuhališče, narobe zvezano in jo je ob stiku dobesedno ubilo.

Paziti moraš, da ni lonec spodaj kaj moker, ker seveda potem brenči. Jaz velikokrat zbrišem lonce s papirnato brisačo spodaj, če sumim, da imajo na sebi še kaj vlage (da niso dobro posušeni. Ker drugače rado brenči. Sicer pa ne, pa imam ind. že devet let.

Ja, sliši se. Ni nič narobe zvezano, se pa sliši.

Kot eno tiho cvrčanje…

Moket lonec pa se drugače sliši…

ventilator se sliši, pa tudi malo brenčanja, normalno je. Sicer pa odvisno od znamke, ene bolj brenčijo druge manj. Če vam je monter zvezal, potem se ne sekirat.

Moja prejšnja ni proizvajala nekih zvokov. Ko je šla v pokoj sem kupila eno cenej varianto in ta pa proizvaja zvoke ja. In na splošno dela dosti slabše. Mi je še zdej žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close