Samotestiranje
Lillka, 16.09.2021 ob 07:54
To bi jaz ukinila. Potem bi se hitro postavila v vrsto za cepljenje !
S tem ce si ti cepljena ne pomeni nic. Se ne testiras na par dni in virus lahko komot siris.
Tej ki se tesirajo na 2-3 dni, to je merilo.
A ne vidis da se kljub cepljenosti okuzbe povecujejo. Point??
Vidim pa raje da je samotestiranje iz sline kot nosu.
Šnelca_783, 16.09.2021 ob 08:02
Na vhodu nakupovalnega centra pise da velja hitri test. Torej?
Hitri antigenski test (HAT), ki ga opraviš na ustreznem mestu, ki ima dovoljenje za opravljanje te storitve in rezultat testa vpiše v centralno evidenco. Kako tutkast moraš biti, da tega ne dojameš? Precej? Ali pa samo malo provociraš in dviguješ klike 😛
Kako izgleda, 16.09.2021 ob 07:52
V lekarni kupiš test, ga doma narediš. Kako to narediš in kaj je dokaz, pred vstopom v nakupovalni center? Kje je dokaz da si ti res naredil to doma in ne sosed?? Lahko kdo to zlorablja. Npr bolan in da sosedu za naredit, da ima negstivrn test.
Boš šla kar v neko majhno navadno trgovinico in ne v nakupovalni center.
Če želiš v trgovsko središče, bo potreben HAG test.
tutkotibutkoti, 16.09.2021 ob 08:05
Hitri antigenski test (HAT), ki ga opraviš na ustreznem mestu, ki ima dovoljenje za opravljanje te storitve in rezultat testa vpiše v centralno evidenco. Kako tutkast moraš biti, da tega ne dojameš? Precej? Ali pa samo malo provociraš in dviguješ klike 😛
Opazam da so nekatere cisto pohotne glede cepljenja. Hitro so nastavile. ?
(Vceraj me je en tip malo flirtal…pa da mu skrajsam muke, ga vprasam “al si cepljen?”. On pa ja, ja. Sem vesten, skrben drzavljan pokoren vladi….vse super in v superlativih. Ga poslusam iz kulture da konca v par odstavkih. In mu recem ” misko odpades, v mojem izboru so necepljeni in tisti ki svobodno razmisljajo o sebi in zdravju. Pa da so strastni v ljubezni, ne prilizovalci vrhu crne mafije. Ostal je odprtih ust, da bi kaka osa mu vletela not. ?
Naj bo moski na mestu, strasten kje drugje ne pa tam kjer zdaj presirajo.)
Zdaj mi bo izbor lazji, bomo videli kje ima moski strast. ?
Para Bellum, 16.09.2021 ob 08:12
Boš šla kar v neko majhno navadno trgovinico in ne v nakupovalni center.
Če želiš v trgovsko središče, bo potreben HAG test.
Ja no… Sej?? marsikam, ko greš rabš pct, če prvo dvoje ni, je to ht, samotestiranje velja večini za službo, ne pa ko se raja naokoli, smešno je pa, da npr. v cvetličarni zaposlen opravi 1x tedensko samotestiranje, stranka, ki pride v cvetličarno pa mora imeti ht. Zelo logično in preudarno?? seveda potem velja tud obratno pr obratnem obisku.
Šnelca_783, 16.09.2021 ob 08:15
Opazam da so nekatere cisto pohotne glede cepljenja. Hitro so nastavile. ?
(Vceraj me je en tip malo flirtal…pa da mu skrajsam muke, ga vprasam “al si cepljen?”. On pa ja, ja. Sem vesten, skrben drzavljan pokoren vladi….vse super in v superlativih. Ga poslusam iz kulture da konca v par odstavkih. In mu recem ” misko odpades, v mojem izboru so necepljeni in tisti ki svobodno razmisljajo o sebi in zdravju. Pa da so strastni v ljubezni, ne prilizovalci vrhu crne mafije. Ostal je odprtih ust, da bi kaka osa mu vletela not. ?
Naj bo moski na mestu, strasten kje drugje ne pa tam kjer zdaj presirajo.)
Zdaj mi bo izbor lazji, bomo videli kje ima moski strast. ?
Šnelca_ zadnjič sem vidla enga tipčka, sicer že malo starejši, pomoje čez 50.. visok vitek, zagorel, doolgi belkasti lasje speti v konjsku rep, zelo simpatičn, fit, vozil je spedenano hondo civic staro verjetno 20let? pč legenda. Sm tkoj pomisla, ta bi pa znau šnelco nasmejat, je zgledal, ko da je iz plaže z lufta pado?
CrazY FroG ?, 16.09.2021 ob 08:21
Šnelca_ zadnjič sem vidla enga tipčka, sicer že malo starejši, pomoje čez 50.. visok vitek, zagorel, doolgi belkasti lasje speti v konjsku rep, zelo simpatičn, fit, vozil je spedenano hondo civic staro verjetno 20let? pč legenda. Sm tkoj pomisla, ta bi pa znau šnelco nasmejat, je zgledal, ko da je iz plaže z lufta pado?
Prestar, pa meni niso dolgi lasje pri moskem vsec.
Nasmejis se pa lahko z vsakim. Se vsakemu se na sprehodu( ki se redno videvamo nasmejim), ker se oni meni prvi. Najraje se nasmejim tamalim ki ko grem mimo zacne tect ob meni in krici starsem ” jaz sem tudi tako hiter kot ta puncka”. Tem se res nasmejim, najprej ker da gasa, ocitno ga moja hoja mimo pozivi in prebudi, da tudi iz igre na tleh z igraco se zakadi za mano. Pol me nasmeji ko mi recejo puncka.
Starejsi pa recejo ” pa ti vedno bolj zaris in si vsakic mlajsa”.
Tako da se res nasmejim…predvsem to da sem puncka???
Enega malega sem vpr in koliko let ima ta puncka in rece kot moja mama imas let.
Njegova nama 27, jaz pa okrog 40. Ok, mali ne vidi razlike. ??
pohi, 16.09.2021 ob 08:21
Včeraj na protestih ni vrag, da ne bi našla pravega. Sicer pa so jutri spet, tako da gasa, šnelca.
Ej, a majorček je še ledik pa frej?
Jaz ne iscem nic in nikoli.
Ce pa sam kdo isce, pa vidim ali ja ali ne.
Ne hodim po svetu okrog, da bi koga ujagala ali sebi delala kljukice.
Svobodno zivim.
Šnelca_783, 16.09.2021 ob 08:48
Prestar, pa meni niso dolgi lasje pri moskem vsec.
Nasmejis se pa lahko z vsakim. Se vsakemu se na sprehodu( ki se redno videvamo nasmejim), ker se oni meni prvi. Najraje se nasmejim tamalim ki ko grem mimo zacne tect ob meni in krici starsem ” jaz sem tudi tako hiter kot ta puncka”. Tem se res nasmejim, najprej ker da gasa, ocitno ga moja hoja mimo pozivi in prebudi, da tudi iz igre na tleh z igraco se zakadi za mano. Pol me nasmeji ko mi recejo puncka.
Starejsi pa recejo ” pa ti vedno bolj zaris in si vsakic mlajsa”.
Tako da se res nasmejim…predvsem to da sem puncka???
Enega malega sem vpr in koliko let ima ta puncka in rece kot moja mama imas let.
Njegova nama 27, jaz pa okrog 40. Ok, mali ne vidi razlike. ??
Že, že.. dolgi lasje tud men ne potegnejo, najbolj. 1x sm enmu metalcu pomotoma skurla pramn las, ko sm se s fajerjem afnala,pa je to vzplamentelo, hahaha?. Sam tt tipček je meu en tak mladostn šarm, neko močno karizmo…rabiš enga “večno mladga” glede na to kar oddajaš?? kk si drugač?
CrazY FroG ?, 16.09.2021 ob 08:56
Že, že.. dolgi lasje tud men ne potegnejo, najbolj. 1x sm enmu metalcu pomotoma skurla pramn las, ko sm se s fajerjem afnala,pa je to vzplamentelo, hahaha?. Sam tt tipček je meu en tak mladostn šarm, neko močno karizmo…rabiš enga “večno mladga” glede na to kar oddajaš?? kk si drugač?
Z zdravjem tako tako, lahko bi bilo boljse. Odvisno po dnevu in urah, popoldan zna bit slabse.
Vceraj je bilo kar ok, danes pa za nic.?
Pospravljam pocasi, dajem iz omar ven in pregledujem kaj za v smeti, kaj obdrzat, podarit…pocasi..en dan v tednu. Predpriprava ce se kam selim. Da nisem magarac s 150 tovori, pa vsaj 140… ? Iscem stanovanje. Trenutne ponudbe so predrage…ni izbire. Prevec je ponudb med 350 000 in 800 000.
Tuhtam al it v eno pritlicno stanovanje v hisi, kjer ne smes avta parkirat…mozgani tudi ponoci premlevajo in se zbujam.
Moram nehat, spet sem temo zasmetila. Pol me bodo testirali al se puncka al sem baba. ?
Bodi dobro, clanka si. Prijazna in navihana. ?
Forum je zaprt za komentiranje.