Protesti v Lj
Nažgani Franc, 15.09.2021 ob 21:00
Čestitam protestnikom, upam da jih bo naslednjič še enkrat toliko.
Naslednjic jih bo pol manj, ker polovica jih bo po bolnicah in na respiratorjih.
Samo bolniki v glavah gredo danes na pol metra brez mask protestirat. Potem pa jok in stok ko bodo zboleli, majmuni eni.
Protesti proti PCT ukrepom, Trg republike, Ljubljana, 15.9.2021 (posnetek Bojana Pustinek)
( https://www.youtube.com/watch?v=aqb0xH99KZs )
Mnb, 15.09.2021 ob 21:09
Naslednjic jih bo pol manj, ker polovica jih bo po bolnicah in na respiratorjih.
Samo bolniki v glavah gredo danes na pol metra brez mask protestirat. Potem pa jok in stok ko bodo zboleli, majmuni eni.
teslo zagamano..cepljeni bedaki najbilj razsirjate virus….ze lani sem trdil da je edinu ucinkiviti ukrep vsakodnevno testiranje…
Dosadno je tvoje znanje slovenščine, Robi.
Drugače pa seveda. Kaj ste/so dosegli s tem? Absolutno nič.
Samo tistemu pofekanemu semi klerofašistu Hojsu so dali razlog, da bo namontiral kamere povsod.
Ampak omejenci ne dojemate, da sami sebe streljate v nogo. Ne dojemate.
Hvala vam res. Kokr so gnili ukrepi, toliko so gnili tudi protestniki in njihovi simpatizerji.
Mnb, 15.09.2021 ob 21:26
S cim si ga placal, s socialo mogoce ali z litrom snopca…
z ojri debil…nekaj kar je tebi neznano in zelim obilo uzitkov tvoji materi na mojem respiratorju hehe….sam pazi da ji kdo ne stopi na cevko za kisik….razen ti mogoc ki bi rad predcasno dedoval hehe
Julij Cezar, 15.09.2021 ob 21:33
z ojri debil…nekaj kar je tebi neznano in zelim obilo uzitkov tvoji materi na mojem respiratorju hehe….sam pazi da ji kdo ne stopi na cevko za kisik….razen ti mogoc ki bi rad predcasno dedoval hehe
Karma je se kako ziva, pazi, da se ne bo kaj takega zgodilo tvoji, ji vseeno ne zelim kaj takega kljub temu, da je spravila debila na ta svet
Forum je zaprt za komentiranje.