Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko se vas je danes cepilo?

Koliko se vas je danes cepilo?

Tudi jaz se bom…na žalost 🙁

Torej ti je cepljenje žalost?

Kaj si ne želiš obratno od žalosti?

lahko te jaz cepim v rit.

Odgovor na objavo uporabnika
Bodoča cepljenka, 15.09.2021 ob 15:05

Tudi jaz se bom…na žalost 🙁

Zakaj na žalost ?

A se ne cepite več na lastno zdravje ?

Moč besed je več kot neskončna. Z besednimi ukazi programiramo kompjuterje. Človek je več kot vrhunski robot.

V našem naselju se nas je 17 danes odšlo cepit. Vse O.K., trije so malo bogi ampak nič resnejšega.

Ovčke.

Kacin pa že korak naprej, obvezno cepljenje.

Ki po njegovem ni prisilno cepljenje.

Kdo mi razloži razliko?

Več se jih gre cepit, lažje bodo sforsirali cepljenje otrok.

Nekaj nas še vztraja.

V naši firmi so šli danes vsi na cepljenje;  60 procentov pa nas je bilo že davno cepljenih.  Torej so klonili tudi največji cincarji

Neprijavljena, 15.09.2021 ob 17:11

Več se jih gre cepit, lažje bodo sforsirali cepljenje otrok.

Nekaj nas še vztraja.

Nekateri bomo vztrajali do konca

Robi567, 15.09.2021 ob 17:17

Nekateri bomo vztrajali do konca

NE GREM

Bom vztrajala.

Tudi jaz bom vztrajala.

Še ena629, 15.09.2021 ob 17:38

Tudi jaz bom vztrajala.

Tudi jaz se ne dam. Nihce me ne bo ustrahoval. Pika.

Jaz se pa se ne bom cepila, sploh mi ne pade na pamet stat 3 ure v vrsti za cepivo!

Ko bo 80% in vec cepljenih, se bom pa se jaz,ce bo se vedno treba.

Ni šans.. Mož je cepljen, za razne neumne odloke bo vskocil pac on, vse kar rabim, je dostopno in bo moralo ostati dostopno. Za delo pa ne rabim.

Pa saj lahko plačate klošarkam, se bodo pač one stotič … in kasirale!

Danes sem se cepila s prvim odmerkom. Ne čutim nič posebnega, le leva roka me malo srbi in boli (na mestu vboda).

Tisti, ki ste se danes, ste že v zamudi, razen če s eniste z jensenom, ki je en odmerek. Če se z astra zeneco ali pfeizerom, vam cepljenost velja šele ene 2 tedna po drugi dozi.

Lani so bili tarča starejši, letos otroci, naslednje leto-kdo ve, vsi? Vse je sprogramirano in splanirano že leta nazaj.

Sforsirali cepljenja otrok ne bodo Oni ampak na tem delas Ti in tebi podobni. Če bi se večina nad 18 cepila se niti pogovarjali ne bi več o cepljenju,ker bi bili kot Danci danes.

Sforsirali ne bodo ti bos, 16.09.2021 ob 01:31

Sforsirali cepljenja otrok ne bodo Oni ampak na tem delas Ti in tebi podobni. Če bi se večina nad 18 cepila se niti pogovarjali ne bi več o cepljenju,ker bi bili kot Danci danes.

Debilno fašistično spet s svojimi fašističnimi blodnjami.

Res? Zgleda slabo razumeš situacijo. Poskusi prebrati tudi kaj tujega tiska in ne sam ta forum ali fb oglase zoper cepljenje.

Prav v to drvimo. Ker se bojite cepiva ali verjamete v teorijo zarot se bodo kmalu morali cepiti še otroci pod 12. Celo pri nas,kjer vas večina zgleda res ne razume ali pa nočete razumeti,ker želite biti nekaj posebnega.

Sprejmite odgovornost v dobro celotne družbe in je ne nalagajte še na naše najmlajše.

Sforsirali ne bodo ti bos, 16.09.2021 ob 05:57

Res? Zgleda slabo razumeš situacijo. Poskusi prebrati tudi kaj tujega tiska in ne sam ta forum ali fb oglase zoper cepljenje.

Prav v to drvimo. Ker se bojite cepiva ali verjamete v teorijo zarot se bodo kmalu morali cepiti še otroci pod 12. Celo pri nas,kjer vas večina zgleda res ne razume ali pa nočete razumeti,ker želite biti nekaj posebnega.

Sprejmite odgovornost v dobro celotne družbe in je ne nalagajte še na naše najmlajše.

Razumsko mi razloži, zakaj se bi morali cepiti otroci, če se stari ne bojo. Cepivo ne ščiti pred okužbo in ne ščiti pred širjenjem okužbe naprej. Delno ščiti le pred razvojem bolezni, pa tudi to je vprašljivo glede na podatke iz precepljenih držav.

Zakaj torej? Da bo doseženih teh teoretičnih 70%? Razloži.

Mene ne bodo izsiljevali. Ne grem se cepit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close