Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S 4.10.21 obvezno testiranje vseh

S 4.10.21 obvezno testiranje vseh

Ima še kdo to informacijo?

Ne, samo robifašisteki zgleda.

Vprašaj vsevede strokovnjake na FB 🙂

Zakaj je to tako presenečenje? A ste tako naivni? Mislite, da med cepljenimi ni okuženih, ki trosijo virus?

Počakajte kmalu bodo morali tudi najmlajši zavihati rokavčke. Obseg eksperimentiranja s cepivi se počasi širi. Žabe je treba počasi kuhati, saj je bilo že povedano.

Skozi svoj 5G sprejemnik sem slišal da bo res ja. Cepili nas bodo pa iz avionov s chemtraili.

Odgovor na objavo uporabnika
Meybi bejbi, 15.09.2021 ob 14:47

Ima še kdo to informacijo?

Zakaj bi nas testirali, saj so nam menda vbrizgali čipe, če vam je kaj za verjet!

Ja, čipe imamo cepljeni. Moj trenutno kaže status neokužen. Uporabna zadeva ta čip.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/613b32ee6dae4/cim-prej-nijz-se-spreneveda-in-se-isce-gresnega-kozla-ampak-jaz-ne-bom-tiho-zarja-st35-str-10

prav bi bilo za vse. Ker da cepljen prosto šeta naokoli medtem ko ima doma kužnega zakonca je pač nedopustno .. če se že gremo ane, naj se gremo fer za vse!.. aja pozabljam da fer nikoli ni bil enak za vse ?

Se že Kacin oglasa, menda je že pospravil bazen, da vlada razmišlja o obveznem cepljenju.

Kaj bodo pršli z mobilnim papamobilom od vrat do vrat in nasilno vdrli v domovanja, ali kako?

6.10., ker je sreda. Ob ponedeljkih pač ne 🙂

Ja pa saj če si cepljen, ne pomeni, da se greš pol drenhat med večje število ljudi. In da opustiš vse ostale stvari preventivno. Nobeno cepljenje ni sto posto. Če so se pa tam obnašali po cepljenju, kot da je vse po starem, je pa tudi za cepljenega možnost, da kaj potnica vanj. Če nič ni sto posto.

To cepivo Jansen katerega vsi hočejo, ker je samo 1x cepljenje, je v redu cepivo in zelo priznanega proizvajalca med cepivi, ki je prvi razvijal določena cepiva za redke virusne bolezni, ampak če se samo enkrat cepiš z Jansom je nekje 70% učinkovito, če se pa dvakrat cepiš tako kot z ostalimi cepivi je pa dosti bolj učinkovito, verjetno tam 95%. Še vedno pa naj bi en odmerek ščitil v 95% pred smrtjo pri okužbi s Covidom.

Moje laično mnenje je, da bi bilo za starejše od 60 let bilo smiselno da se še drugič cepijo čez 6-8 mesecev ampak uradno tega priporočila ni. Še bolje naj bi bilo (si bolj odporen proti različnim različicam), če se človek enkrat cepi z vektorskim  cepivom (Jansen ali AstraZeneca ali Sputnik), drugič pa z mRna(Pfizer, Moderna). To sem prebral, da priporočajo nemški covid strokovnjaki in na tak način se je cepila znana nemška političarka. Prvič se je z Astro, drugič mislim da po pol leta (točno ne vem) pa z Moderno.

Corona je pivo, pa tudi očitno velik “bizniz”.

Po tej logiki nemških strokovnjakov je da se prvič Jansen drugič pa čez nekaj mesecev z Pfizer ali Moderna ampak mislim da uradno priporočilo naših strokovnjakov pa je, da se vedno z istim cepivom cepi.

Virus sčasoma mutira in spreminja genski zapis in predvidevam, da tudi ta cepiva sčasoma temu prilagajajo, saj pri gripi so vsako sezono modificirali cepivo, glede na različico gripe, ki je razhajala, da je bilo cepivo čim bolj učinkovito.

Men je blo smešn pred časom: 2 dozi. OK.

Naj bi ble obe pfizer….ker pač tko mora bit, kot pri npr. Klopnem meningitisu, ista linoja cepiva, drugi šot nadgradi prvega.

Do tu vse lrpo in prav.

Pol pa: če bo pfizerja zmankal, bomo drug šot astre dal…

Wtf? A sploh veste kaj delate?

To je zame isto k ta analogija pr štrihanju: temelj poliuretan, končni sloj poliuretan.

Če dam temelj poliuretan pa gor nitro končni sloj, ga bo zgrizlo, loh vse zbrusim stran in ponovi vajo…

Tle morjo cepiv pokurt zs vsako ceno….

Se spomnite ptičje gripe? Takrt jim ni ratalo….

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6218, 15.09.2021 ob 21:24

To cepivo Jansen katerega vsi hočejo, ker je samo 1x cepljenje, je v redu cepivo in zelo priznanega proizvajalca med cepivi, ki je prvi razvijal določena cepiva za redke virusne bolezni, ampak če se samo enkrat cepiš z Jansom je nekje 70% učinkovito, če se pa dvakrat cepiš tako kot z ostalimi cepivi je pa dosti bolj učinkovito, verjetno tam 95%. Še vedno pa naj bi en odmerek ščitil v 95% pred smrtjo pri okužbi s Covidom.

Moje laično mnenje je, da bi bilo za starejše od 60 let bilo smiselno da se še drugič cepijo čez 6-8 mesecev ampak uradno tega priporočila ni. Še bolje naj bi bilo (si bolj odporen proti različnim različicam), če se človek enkrat cepi z vektorskim  cepivom (Jansen ali AstraZeneca ali Sputnik), drugič pa z mRna(Pfizer, Moderna). To sem prebral, da priporočajo nemški covid strokovnjaki in na tak način se je cepila znana nemška političarka. Prvič se je z Astro, drugič mislim da po pol leta (točno ne vem) pa z Moderno.

Moje laicno mnenje pa je, da je najbolje preboleti.

Obstajajo tudi studije, da kdor je cepljen in potem preboli virus, dobi 300x vec protiteles, kot ce je samo prebolel ali je samo cepljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close