PCR-BRIS VZET VČERAJ ob 10, DO DANES 12.30 NI IZVIDA!
PCR TEST NAJ BI VELJAL 72 UR, jaz pa še vedno nisem prejel izvida (oz. sms-a s povezavo).
Ob 9 kličem v zd, povem da je skoraj 23 UR OD ODVZEMA BRISA, me vpraša za podatke in mi ona pove da sem NEGATIVEN (očitno ima vpogled), vprašam zakaj še ni poslanega sms-a, reče da traja 24 ur da ga pošljejo!
Je še rekla, da izvid velja od takrat ko ti vzamejo bris, ne takrat ko prejmeš obvestilo, v mojem primeru bo PCR TEST VELJAL MANJ KOT 46 UR!
Dvomim da ga bodo sploh poslali v naslednji uri.
In čeprav sem NEGATIVEN, ne morem nikamor, ne na vlak, ne na banko, pošto, zdravniku, teh. trgovino,…
Th, 15.09.2021 ob 12:43
PCR TEST NAJ BI VELJAL 72 UR, jaz pa še vedno nisem prejel izvida (oz. sms-a s povezavo).
Ob 9 kličem v zd, povem da je skoraj 23 UR OD ODVZEMA BRISA, me vpraša za podatke in mi ona pove da sem NEGATIVEN (očitno ima vpogled), vprašam zakaj še ni poslanega sms-a, reče da traja 24 ur da ga pošljejo!
Je še rekla, da izvid velja od takrat ko ti vzamejo bris, ne takrat ko prejmeš obvestilo, v mojem primeru bo PCR TEST VELJAL MANJ KOT 46 UR!
Dvomim da ga bodo sploh poslali v naslednji uri.
In čeprav sem NEGATIVEN, ne morem nikamor, ne na vlak, ne na banko, pošto, zdravniku, teh. trgovino,…
Samo SMS itak ne velja, tako da ne bluzi. Ali greš v lekarno in ti sprintajo potrdilo, ali pa si ga sam doma (tam na portalu so hitro rezultati, samo potrebuješ certifikat oz. sms-pass). Tole tvoje pisanje je zato samo zavajanje.
Ne glede na to, ali so te obvestili prek sms ali ne, potrebuješ potrdilo!
in avtor, 15.09.2021 ob 13:03
In avtor govori o PCR testu, ne o hitrem!
Tako je, gre za PCR TEST!!!
Na mobitel prejmeš sms sporočilo, potem pa vneseš zadnji 2 številki iz svoje zdravstvene izkaznice, in dobiš povezavo na spletno stran, kjer ti piš ali si neg ali poz, in naj bi bila tudi QR koda, tako so mi objasnili tam kjer so vzeli bris.
Do sedaj, 14.24 ure, še NISEM PREJEL SMS-a, BRIS so mi vzeli VČERAJ ob 10 uri!
Th, 15.09.2021 ob 14:26
Tako je, gre za PCR TEST!!!
Na mobitel prejmeš sms sporočilo, potem pa vneseš zadnji 2 številki iz svoje zdravstvene izkaznice, in dobiš povezavo na spletno stran, kjer ti piš ali si neg ali poz, in naj bi bila tudi QR koda, tako so mi objasnili tam kjer so vzeli bris.
Do sedaj, 14.24 ure, še NISEM PREJEL SMS-a, BRIS so mi vzeli VČERAJ ob 10 uri!
Nikoli do sedaj nisem prejel sms sporočila. Vedno sem v zvem pogledal rezultat. Sicer pa v LJ piše, da ga dobiš v roku 24 ur.
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=624&Itemid=2651&lang=sl
Forum je zaprt za komentiranje.