Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko je plačanih trolov ki sejejo razdor preko interneta?

Koliko je plačanih trolov ki sejejo razdor preko interneta?

Kolikšen je del ljudi plačancev (trolov) ki sejejo namerno poglede ki gredo v prid absurdnim početjem vlad v Sloveniji?

100,1000?, več?

A tako to gre? Jaz sem pa mislil, da levičar trolate zastonj.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin945, 14.09.2021 ob 19:06

Kolikšen je del ljudi plačancev (trolov) ki sejejo namerno poglede ki gredo v prid absurdnim početjem vlad v Sloveniji?

100,1000?, več?

upam, da nekaj njih, ki pa nabijajo pod več nicki. Ker nočem verjet, da je večina ljudi tu gor tako hudobnih in, privoščljivih. Včasih se mi zdi, da se zgodovina ponavlja…še malo, pa bo izbruhnila (druga) svetovna vojna. Retorika in metode so že iste.

multinično pomnoženo govedo(modovje + darwin) = se kr nabere. he he

Da si za  trolanje plačan, moraš met veze.

Saj da takšni obstajajo ni več v javnosti skrivnost. Bolj je skrivnost to koliko je. Koliko si jih najamejo vladajoče in ostale govedarske skupine, da se javno mnenje v njihovo dobro ne poruši.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin945, 14.09.2021 ob 19:52

Saj da takšni obstajajo ni več v javnosti skrivnost. Bolj je skrivnost to koliko je. Koliko si jih najamejo vladajoče in ostale govedarske skupine, da se javno mnenje v njihovo dobro ne poruši.

Stranke so polne trolov.

Največ jih je ze dolgo z Demokracije in noretv, samo pogledaš njihovo “novinarstvo” in ti je takoj jasno, da je vse samo fasada in da so zaposleni 90% s trolanjem po medijih.

Tle imamo ene tri po moji oceni, dva? Več ne.

Par jih je, ni jih velik. Prepoznam jih po vedno isti papagajscini- cepite se, ne cepijo se samo tisti z nizkim iq, ne cepijo se samo socialci in cefurji itd, vsi boste na respiratorju, placajte sami zdravlenje, vlada dela dobro, stroki zaupajmo itd..vedno eno in isto jadanje :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close