Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez pct v lokal ?!?

Brez pct v lokal ?!?

Ce prides v lokal brez Pct, vem , da te ne postrezejo. Ali te lahko fizicno odstranijo iz lokala, ali poklicejo policijo?   Ce tam samo sedis in pride inspektor: placas kazen ?  Jo placa gostinec ?     Par stvari mi ni jasno.

Lahko sedis, postreci te pa ne sme.

Odvisno od lastnika ali je fašist, ki izvaja diskriminacijo ali pa je človek proti zločinu in diskriminaciji.

Preventivno torej ne zahajaj v lokale, ker nikoli ne veš kje boš naletel na robifašita.

Vsak te lahko stera s svoje lastnine (pač z besedami oz. s policijo), če gre za motenje posesti.

Robi ne rabi hodit v lokal na kavo ali sok. Bi mu vsak zdravo razumski postregel tudi izven lokala in to zastonj.

Ce bos sel sedet v lokal, bo gostinec- ce ima firmo, placal do 100 jurjev kazni !!!

Odgovor na objavo uporabnika
preventiva751, 14.09.2021 ob 15:58

Preventivno torej ne zahajaj v lokale, ker nikoli ne veš kje boš naletel na robifašita.

Vsak te lahko stera s svoje lastnine (pač z besedami oz. s policijo), če gre za motenje posesti.

Seveda me lahko stera. Samo ne vem, zakaj fašisti potem jamrajoz da propadajo ?

Logično, da propadajo, če podpirajo fašizem, ki namerno uničuje malo gospodarstvo. Žaganje veje na kateri sediš, je postala nova normalnost totalnih debilov.

Odgovor na objavo uporabnika
Tinche, 14.09.2021 ob 15:53

Ce prides v lokal brez Pct, vem , da te ne postrezejo. Ali te lahko fizicno odstranijo iz lokala, ali poklicejo policijo?   Ce tam samo sedis in pride inspektor: placas kazen ?  Jo placa gostinec ?     Par stvari mi ni jasno.

Pokličeš po telefonu in naročiš za sabo. Ti prinesejo ven in plačaš. Tega ti noben inšpektor nima pravice odvzeti, gostinci pa se tudi ne bodo odpovedali zaslužku, še veseli bodo, ker ti bodo lahko zaračunali za embalažo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close