Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko se vam zdi to sprejemljivo

Koliko se vam zdi to sprejemljivo

Peš grede sem zbrskala eno pritlicno stanovanje v hisi, od mene cca 350m v klanec. Dostop je v ozek klanec. Avta ne mores parkirat pred hiso, lahko se pripeljes in skrcas kar mas iz avta ter poisces parking kje drugje.( kje drugje je vprasanje ce dobis sploh ali cca 800m ce je prosto).

To me na nek nacin zelo moti, se bolj pa ta ozek klanec kjer se nimas kam za avtu umaknit ob sprecanju.

Stanovanje je pritlicno. Gor v 2/3 hise zivi starejsa cca 80 – 85 letna gospa.

Vstop v stanovanje je cez teraso, okolica in vrt, sadovnjak ni tvoj in nimas kaj tam iskat.

Veliko je 77kv.m. Prenovljeno 2015. Lani pobeljeno. Pohistvo pusti vse notri. Je svetlo. Predvsem dnevna, kuhinja. Spalnica gleda na isto stran kot kuhinja in dnevna, le da je malenkost manj svetla ker ima ravno ven pogled na oljke in sadno drevje.

Je se ena studentska soba ki gleda na stran terase oz vhoda.

Cena 195.000.

Kako bi to sprejeli, bi nizali ceno, ali sploh ne bi sprejeli ker je problem da ne mores parkirat pred hiso saj ni tvoje.

Ce si pred vhodom, na terasi, je 30m v odprti garazi skupina upokojenk ki zanimivo/radovedno opazuje tvoj vhod. Ok to se da malo uredit te firbcne poglede.

Oni so takrat to kupili, ko niso imeli avta. Zdaj gredo tezko pes v klanec in se selijo stran, drugace se ne bi selili.

Za 80-85 letnico pravijo da je mirna, samostojna, nemoteca.

Teh lastnikov nisem videla, saj so na dopustu, videla sem hcerko ki je tam in je izvajala jogo na terasi. ?

Ona pravi da ji je tu prevec mirno, ze dolgocasno.

Starsi imajo namen to ravno prodajat ko pridejo z dopusta.

Predrago. Tudi če so šle cene gor je to odločno predrago. Pravzaprav za to ceno dobiš samo 77 m2 stanovanja, brez parkirišča.

Dost imamo tvojih nepremicninskih blodenj. Priznaj , da nimas za burek, kaj sele za stanovanje po trzni ceni.

??

Odkud ti znas?

Pač, preseli se nekam, kjer za 200 tisoč dobiš celo hišo z vrtom in parkiriščem. Preradi se zapičimo v eno lokacijo (po možnosti zelo drago, Ljubljana ali obala), čeprav dandanes res ni potrebe.

Če je stanovanje, naj bo blok in ne predelano v neki hiši.

Vstop prek terase? Torej niti normalnega vstopa ni.

Pa kaj je s tisto študentsko sobo?

Prvo, nimas parkinga pred hiso!

Drugo, kako je z infrastrukturo, trgovina in ostalo?

Tretje, predrago za stanovanje v hisi!

Cetrto, gospa zgoraj je res stara, kaj bo, ko nje ne bo vec? Kdo bo zivel zgoraj?

Stari res je kar pravi ta zgornji… Pac ja jst sm v stanovanjski hisi. So prednosti in slabosti. Sosed moj prodaja… Jadan je tist ki pride. Prav jadan.

Mama mi je rekla da po zakonu ce so 4je mora bit upravnik. To pomeni da se morate zment sami. Mi smo 3 pa se Nikakor se ne moremo zment.

Ne bom prevec govoril kaj vse je. ampak en dan bom na levo vstal in bom sam polil vse skupaj in gledal šov.

Zato pa narusavam ugled in vrednost hise. Al so smeti, polomljeno, razjjjj, me ne zanima.

Isto eno staro mamo. Zdej je v domu. Katastrofa. Mors vedet da so to ljudje ki za casa svojega zivljenja ne bodo nic vec vlagali.

Znajo biti pizdarija stanovanjske hise. Res. Sem gor napisal. Jadan je tist ki pride sem. Se ne zaveda kaj ga caka. In za naprej in za nazaj. A ni kriv ni duzan.

Npr mi nimamo etazne. Kako je tu? To je pizdarija stari.

Odgovor na objavo uporabnika
niti slucajno, 14.09.2021 ob 13:53

Prvo, nimas parkinga pred hiso!

Drugo, kako je z infrastrukturo, trgovina in ostalo?

Tretje, predrago za stanovanje v hisi!

Cetrto, gospa zgoraj je res stara, kaj bo, ko nje ne bo vec? Kdo bo zivel zgoraj?

Nekih vecjih info nimam. Ta studentka ne ve vsega, niti jo ne zanima oz se ne ukvarja.

Sprasevala sem jo o strehi…

Sem hotela okrog hise pogledat, ce so razpoke kje vidne…pa mi je rekla ne hodit prosim nikamor, tisto ni nase.

Ko prideta starsa z dopusta izvem vec, v oktobru enkrat.

Ta starejsa soseda ima hci v Lj, obcasno jo obisce.

Dnevna mi je vsec. Je svetla, pogled na hribcek dol, vmes oljke in sadno drevje. Kuhinja je majhna. Kuhinjski pult je pod oknom, tako da je svetlo in zracno.

Iz terase se pride notri na hodnik kvadratne oblike. Na terasi zunaj je miza s 6 stoli, omarca za cevlje. Loncnice in roze.

Iz hodnika gres naravnost v dnevno. Iz dnevne v manjso kuhinjo. Kuhinjski elementi so v rdeci barvi visok sijaj. Iz hodnika levo od dnevne je spalnica. Potem levo je velika kopalnica z wc, okno. Kopalnica ima oranzno marelicne ploscice. Levo od kopalnice je ena soba( njena studentska, mal manjsa od spalnice), okno gleda na stran terase oz vhoda. In iz te studentske sobe ko pogledas ven vidis gor hribcek in sosedove oljke in pergolo.( ne vidis glih direkt hiso gor)

Mene skrbi kam avto parkirat.

Se bolj me skrbi ce imam prost dostop do hise gor po klancu. Ker je enih 250m.  Vzvratno ne upa to dnevno trenirat in se umikat avtom zaradi vratne stenoze in vrtoglavic.

Ta studentka pravi da je ta starejsa gospa vse to kupila in ne bo prodala del parkinga, saj je imela slabe izkusnje v preteklosti.

Pred hiso je pa garaza od te 80 letnice z leve in z desne nadstersek tudi njen. Vmes je pa ta terasa bolj na levo in vhod, njen vhod v hiso je bolj desno.

To da stanovanje v bloku, zelo svetlo in vse ki si ga objavila menjaš za stanovanje v hiši kjer nimaš niti parkirišča, imaš pa varuške pred vrati in možnost se zagozdit z avtom medtem ko zlagaš vse ven in pustiš tam za pol ure ko iščeš parking… To hišo bo treba kdaj kaj prenovit. Kako se boste dogovorili. Veš koliko to stane? Kako je ZK urejena? Po procentih? Če boš kdaj rabila prodajat misliš da boš hitro prodala? Imam občutek da prav iščeš način da si zakompliciraš življenje za naslednjih 20+ let.

Ja. Mi mamo po lastniskem delezu. Banke ne dajejo od (mislim da od 2013) kreditov ce etazna ni urejena.

Neda ustasa jeftinije!!!

Stari. Res. Pazi v kaj se spuscas. Mi mamo za 20 let nazaj nerazcisceno. Zato ta bezi. Pac prodaja.

Se streho mamo za zamenjat pa za pasivni se moramo zmenit …. Uuuuuh. Bit ce veselo.

Prav smilis se mi ze s tem iskanjem stanovanja. Jaz ti ponujam resitev. Komplet pritlicje 110 m 2 ti ponujam. Dnevna soba, kuhinja, fitnes soba, kopalnica, wc, spalnica. In shramba za zivila. Ter seveda zunaj v garazi eno prosto parkirnoo mesto za tvoj avto. Kaj pravis?

Šnelca_783, 14.09.2021 ob 14:10

Nekih vecjih info nimam. Ta studentka ne ve vsega, niti jo ne zanima oz se ne ukvarja.

Sprasevala sem jo o strehi…

Sem hotela okrog hise pogledat, ce so razpoke kje vidne…pa mi je rekla ne hodit prosim nikamor, tisto ni nase.

Ko prideta starsa z dopusta izvem vec, v oktobru enkrat.

Ta starejsa soseda ima hci v Lj, obcasno jo obisce.

Dnevna mi je vsec. Je svetla, pogled na hribcek dol, vmes oljke in sadno drevje. Kuhinja je majhna. Kuhinjski pult je pod oknom, tako da je svetlo in zracno.

Iz terase se pride notri na hodnik kvadratne oblike. Na terasi zunaj je miza s 6 stoli, omarca za cevlje. Loncnice in roze.

Iz hodnika gres naravnost v dnevno. Iz dnevne v manjso kuhinjo. Kuhinjski elementi so v rdeci barvi visok sijaj. Iz hodnika levo od dnevne je spalnica. Potem levo je velika kopalnica z wc, okno. Kopalnica ima oranzno marelicne ploscice. Levo od kopalnice je ena soba( njena studentska, mal manjsa od spalnice), okno gleda na stran terase oz vhoda. In iz te studentske sobe ko pogledas ven vidis gor hribcek in sosedove oljke in pergolo.( ne vidis glih direkt hiso gor)

Mene skrbi kam avto parkirat.

Se bolj me skrbi ce imam prost dostop do hise gor po klancu. Ker je enih 250m.  Vzvratno ne upa to dnevno trenirat in se umikat avtom zaradi vratne stenoze in vrtoglavic.

Ta studentka pravi da je ta starejsa gospa vse to kupila in ne bo prodala del parkinga, saj je imela slabe izkusnje v preteklosti.

Pred hiso je pa garaza od te 80 letnice z leve in z desne nadstersek tudi njen. Vmes je pa ta terasa bolj na levo in vhod, njen vhod v hiso je bolj desno.

Kaksne informacije oa se rabis od starsev te deklice?

In kaj ima veze, da je kvadraten hodnik in kje je kaksna soba ali okno?

Sori, to ni za kupit! Ti je en zgoraj lepo napisal, kako je ziveti v stanovanju v hisi.

Ti pa seveda po svoji volji!

ma ta Šnelca_ je en običn peder, ki se pojavlja pod raznimi nicki (monmonci, Darwin …). Saj to že vrabci čivkajo na strehi.

niti slucajno, 14.09.2021 ob 14:24

Kaksne informacije oa se rabis od starsev te deklice?

In kaj ima veze, da je kvadraten hodnik in kje je kaksna soba ali okno?

Sori, to ni za kupit! Ti je en zgoraj lepo napisal, kako je ziveti v stanovanju v hisi.

Ti pa seveda po svoji volji!

Opisala sem razpored stanovanja toliko za predstavo.

Slik nimam, nisem mogla slikat.

Lady Fantasy, 14.09.2021 ob 14:23

Prav smilis se mi ze s tem iskanjem stanovanja. Jaz ti ponujam resitev. Komplet pritlicje 110 m 2 ti ponujam. Dnevna soba, kuhinja, fitnes soba, kopalnica, wc, spalnica. In shramba za zivila. Ter seveda zunaj v garazi eno prosto parkirnoo mesto za tvoj avto. Kaj pravis?

Ne verjamem da je to na mojem koncu. ?

Hvala vseeno za ponudbo. ?

Šnelca_783, 14.09.2021 ob 15:27

Opisala sem razpored stanovanja toliko za predstavo.

Slik nimam, nisem mogla slikat.

In kaj ti bo razpored prostorov, ce je vse ostalo v qurcu?

Resno?!

Hermann, 14.09.2021 ob 15:19

ma ta Šnelca_ je en običn peder, ki se pojavlja pod raznimi nicki (monmonci, Darwin …). Saj to že vrabci čivkajo na strehi.

Rojena zenska. Nisem pederka. ?

In bom ostala zenska. ?

Predrago! Pri nas na podeželju so se prodale dve sosedove hiše po 60 tisoč, pa je hiša z  vrtom ,dvoriščem in gredo!

Poleg parkinga me je v spalnici presenetilo in zmotilo ko sem videla na steni za vrati  pantherm( elekt.pec za centralno) ???☹

V spalnici to imet?? Mi ne gre.

In mi ni varno.

Zdaj zivim na tej lokaciji 350 oz 400m stran. Blizu imam Mercator trgovino, ma niti enkrat nisem v 15 letih tu bila.

Vedno grem z avtom v trgovino 1km, 2km stran.

Posto so zaprli, frizerja tudi.

Pogresam kako kavarno, slascicarno, ribarnico.

Sprehod bi imela se vedno pod nosom ob morju. Drugi sprehod pa grem itak z avtom vsak dan v naravo.

Ceprav grem zdaj 2x na dan z avtom v naravo. Ne da se mi nabijat km po asfaltu vsak dan.

Je pa sprehod ob morju fajn. To ja. Asfalt za noge 10km na dan ni.

Ravno danes sem sla kupit tri pare superg, vsak par med 140 in 170 eur. Iskala sem kot stare Mizuno oblazene. Ma to je vse nekomot, neudobno. In nosim te zlizane, prehojene…ker so mi komot.

nikoli ne boš kupila, 14.09.2021 ob 14:12

To da stanovanje v bloku, zelo svetlo in vse ki si ga objavila menjaš za stanovanje v hiši kjer nimaš niti parkirišča, imaš pa varuške pred vrati in možnost se zagozdit z avtom medtem ko zlagaš vse ven in pustiš tam za pol ure ko iščeš parking… To hišo bo treba kdaj kaj prenovit. Kako se boste dogovorili. Veš koliko to stane? Kako je ZK urejena? Po procentih? Če boš kdaj rabila prodajat misliš da boš hitro prodala? Imam občutek da prav iščeš način da si zakompliciraš življenje za naslednjih 20+ let.

Hvala za vprasanja.

Saj pravim sem uletela in sprasevala, potem sem naletela na to punco zunaj ki je telovadila na terasi in je rekla da bodo prodajali ko se starsi vrnejo z dopusta.

Moti me glede dostopa z avtom. Ozko je. Nimas se kam umaknit. Vrh klanca so portoni in ograje his.

Bognedaj da je pozimi led, odneses vse ograje od his. ???

Vrat moram pazit. Ker spomladi sem si ga prevec zvila in mi je naredil hude tezave.

Zdaj ko mam stenozo, pa sem lahko invalid na mestu z obracanjem glave.

Ze zdaj nisem 15 let parkirala pred svojim blokom( ker mi je sosed avto podrsaval in gume luknjal.) Sem hodila k starsem blizu parkirat. Ma za parkirat imam 70m navzdol rikverc. Vedno sem gledala v ogledala za dol vozit.

Ma zdaj od spomladi je foter dal drva z ene strani, soseda nekaj z druge in sem mogla stegovat vrat levo in desno za it mimo. Tako si vrat unicujem vsak dan.

Zdaj od aprila ko imam vrtoglavice in omotice ne morem pa kot prej vozit rikverc in gledat ogledala. Ajoj, slabost in obcutek zibanja. Ne pridem k sebi par ur, ko izstopim iz avta.

Jaz sem tudi rojena zenska. Lahko bi se na tvojem koncu kdaj dobili na kavici. Ali pijes cappuccino?

To je pa res, da ni v tvojem koncu.

Hermann, 14.09.2021 ob 16:12

Jaz sem tudi rojena zenska. Lahko bi se na tvojem koncu kdaj dobili na kavici. Ali pijes cappuccino?

Ne pijem kave, ceprav mi noro disi. Ne pijem zaradi pritiska in srca.

Ne izpolnjujem pogojev PCT za v lokal. ?

Ko in ce se preselim, te pa povabim z veseljem na kavo.

Imas potrdilo da si female? ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close