Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci ste navadni strahopetci

Anticepilci ste navadni strahopetci

Vsi mislite, da boste zadeli na lotu hahaha butci patetični

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4995, 14.09.2021 ob 03:43

Vsi mislite, da boste zadeli na lotu hahaha butci patetični

Malo več se brigaj zase, pa bo vse OK.Kaj vtikaš nos v stvari, ki te ne brigajo.Kdor pač ni cepljen, ne bo imel povsod vstopa.

In kaj to tebe zdaj muči, Njofra?

Stopil si v drek in zdj hočeš cda stopi še sočlovek.

S to prpo bos moral sam spat.

Nisem anticepilc ampak zdrava.

Ti majmun si dal pelcovat?

Nimam besed za anticepilce.  Podn od podna !

Prej ste cepilci strahopetci.

Cepili ste se s cepivom,ki ga še testirajo na ljudjeh. Ovčke beeee

Koliko moras biti umsko omejen, da se ne gres cepit ?    Kako nor, da zaupas Trohi in njegovi sekti ?      Da ne zaupas strokovnjakom?  Tega normalen, izobrazen clovek ne more verjet.

Qiqqe, 14.09.2021 ob 07:14

Nimam besed za anticepilce.  Podn od podna !

Marsikdo pa zate najbrž nima besed.

Dillara, 14.09.2021 ob 07:31

Koliko moras biti umsko omejen, da se ne gres cepit ?    Kako nor, da zaupas Trohi in njegovi sekti ?      Da ne zaupas strokovnjakom?  Tega normalen, izobrazen clovek ne more verjet.

Ne enači vseh, ki se ne želijo cepiti, s Troho ali z Bidarjevo. Nismo vsi teoretiki zarot,  verniki v ploščato zemljo, reptile, v čipe, podtaknjene v možgane in podobno.

…..https://m.youtube.com/watch?v=N0hqX0vIvWs

Ajde radodajka na sto… Evo pare ?. Jebes grez.

avtor teme, ti si se dal pelcovat?

Bomo pač živi strahopetci, ti pa od strupenega zvarka mrtev heroj. Heroj cepilstva, ki je svoje zdravje in življenje pogumno žrtvoval za profit cepilske mafije.

Kot lahko opažamo se cepljencev loteva histerija. Nafilal so jih s strupom, sedaj pa samo čakajo, da tempirana bomba eksplodira.

Ja, sem strahopetka.

V primeru kovida me je bolj strah cepljenja, kot bolezni.

In ja, ki vi cepljeni ste kaj bolj pametni od nas necepljenih. Imam prijatelja, oba polno cepljena in sta zbolela za Covid. Torej?

Cepivo ne deluje in pika!!

Dajte no… se je res smiselno prepirati o temi kjer ne morete narediti nič koristnega?

Sploh z argumenti, ki jih sesuje že otrok iz vrtca?

Tile totalitarni ukrepi mi pa postajano vsec. Sedaj mi tudi poloznic ne bo vec treba placevat. Kak fajn.

Bedarija, bi cepljene rada vidla ko bo kmalu obvezno testiranje za vse, tudi vas.

Čista resnica: Tega cepljenja me je resnično strah!

Pa imam rumeno knjižico bolj polno kot ti, ko se boš cepil že s 7 odmerkom proti Covidu.

Jože610, 14.09.2021 ob 09:31

In ja, ki vi cepljeni ste kaj bolj pametni od nas necepljenih. Imam prijatelja, oba polno cepljena in sta zbolela za Covid. Torej?

Cepivo ne deluje in pika!!

Cepljeni so medijske ovce, oziroma znanstveno gledano, poskusne podgane.

In če sta po tem zvarku zbolela, potem pomeni to, da ta zvarek deluje. Deluje pa tako, da jih čim več zboli in umre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close