Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Studenti-online?

Studenti-online?

Ali bo studij ze z oktobrom online? Imate kaksne info? Ste uredili sobe za bruce, ali boste pocakali?

Hvala za vase mnenje.

Načrtuje se v živo s PCT. Moje mnenje je, da marsikomu to niti ne paše preveč.

Verjetno res, čeprav 50+ študentov v predavalnici, ne vem … Bodo verjetno vztrajali do 6. faze – 300 na intenzivni.

Odgovor na objavo uporabnika
alive and kicking, 14.09.2021 ob 08:03

Načrtuje se v živo s PCT. Moje mnenje je, da marsikomu to niti ne paše preveč.

Nekateri so ze dobili navodila za online predavanja.

Ja, res je uradno, da bodo predavanja v zivo s pct, ampak govori se, da se bo oktobra spet vse zaprlo…

Kako letos, 14.09.2021 ob 08:40

Verjetno res, čeprav 50+ študentov v predavalnici, ne vem … Bodo verjetno vztrajali do 6. faze – 300 na intenzivni.

To ne bi smel biti problem, če so vsi PCT in z masko.

Sem cepljena, ampak sem se tako navadila na zoom, da me briga za predavalnice. Upam, da b0 kmalu spet online.  Sploh ne vem, od kje jim to, da si študenti tako želimo v predavalnice.

Sem cepljena, 14.09.2021 ob 09:40

Sem cepljena, ampak sem se tako navadila na zoom, da me briga za predavalnice. Upam, da b0 kmalu spet online.  Sploh ne vem, od kje jim to, da si študenti tako želimo v predavalnice.

Pa to sem zgoraj napisala. Mislim, da marsikomu ne paše več. Ste se razvadili, študenti in profesorji.

Koga briga, kaj si vi želite. Če mislite, da se da vse naučit online, faksov sploh ne potrebujete in jih lahko država mirno ukine. Plačaj online kurz pri profesorju in mirna Bosna.

A je Zoom faks????

To si ne zelite sam taki, ki ne jemljete resno celega faksa. Socialozacija, gradnja na odnosih… To bo nasim generacijam sedaj zmanjaklo. Srcno upam, da nebom ponovno morala samo sedeti v sobi in buliti v racunalnik.

Hocem na faks, 14.09.2021 ob 10:58

To si ne zelite sam taki, ki ne jemljete resno celega faksa. Socialozacija, gradnja na odnosih… To bo nasim generacijam sedaj zmanjaklo. Srcno upam, da nebom ponovno morala samo sedeti v sobi in buliti v racunalnik.

Sama sem studirala ob druzini, pac sem pohitela z narascajem, s solanjem pa zamujala, tako sem dala skozi cel faks, zacela z enim otrokom, koncala s tremi.

Saj ne, da mi ni bilo lepo, a nisem imela klasicnega studentskega zivljenja.

Moji trije so na sreco okusili studentsko zivljenje, najstarejsi skoraj do konca, najmlajsi pa vsaj prvo leto faksa.

In to je neprecenljivo!

Na sreco so si druzbo ustvarjali vse do faksa in jim tudi v karanteni ni bilo hudega, pa se trije so, tako da so tudi drug drugemu generacijska druzba, a ni povsod tako in resnicno uoam, da letos sol ne bodo zapurali!

zelo se strinjam, 14.09.2021 ob 11:17

Sama sem studirala ob druzini, pac sem pohitela z narascajem, s solanjem pa zamujala, tako sem dala skozi cel faks, zacela z enim otrokom, koncala s tremi.

Saj ne, da mi ni bilo lepo, a nisem imela klasicnega studentskega zivljenja.

Moji trije so na sreco okusili studentsko zivljenje, najstarejsi skoraj do konca, najmlajsi pa vsaj prvo leto faksa.

In to je neprecenljivo!

Na sreco so si druzbo ustvarjali vse do faksa in jim tudi v karanteni ni bilo hudega, pa se trije so, tako da so tudi drug drugemu generacijska druzba, a ni povsod tako in resnicno uoam, da letos sol ne bodo zapurali!

Ja lepo vasim. Jaz pa bila doma sama cele dneve in racunalnik. Na koncu dobila napotnico za psihologa..

hkošd, 14.09.2021 ob 10:09

Koga briga, kaj si vi želite. Če mislite, da se da vse naučit online, faksov sploh ne potrebujete in jih lahko država mirno ukine. Plačaj online kurz pri profesorju in mirna Bosna.

A je Zoom faks????

Koga pa briga, kaj ti želiš? Si mogoče študent? Nisi, a ne? Si imelo pct ko si hodilo na faks? Si sploh hodilo tja?

Zelim na faks., 14.09.2021 ob 11:19

Ja lepo vasim. Jaz pa bila doma sama cele dneve in racunalnik. Na koncu dobila napotnico za psihologa..

monklje pravijo, da naj bi ne imeli več kot enega otroka, da se ne bodo za dediščino kregal.

Zoom je seveda udoben, a si predavanj on-line raje ne želite več. Dolgčas in le delna učinkovitost. Kako vam uspeva doma laboratorijske vaje delati? Sam svoj laborant in profesor v kuhinji? Režete žabe, človeška trupla, mešate kemikalije, sestavljate robotke…. Knjižnice od blizu že dve leti videli niste, samo še google laufa…  Upam, da se bo skušal študij zopet normalizirati.

Mi delamo na tem, da bi predavali v predavalnicah. V igri bodo karantene in izmenične skupine, ampak študij bo vseeno potekal klasično.

Lea813, 14.09.2021 ob 11:34

Koga pa briga, kaj ti želiš? Si mogoče študent? Nisi, a ne? Si imelo pct ko si hodilo na faks? Si sploh hodilo tja?

Vsaj OŠ imam narejeno, da vem, za koga velja srednji spol. Ti si očitno odnehalo v 4. razredu.

Studentje so dovolj pametni da se bodo cepili.  Najpametnejsi so medicinci, tam so 100 procentno cepljeni.

@Luanda

🙂

@drdrdr

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close