Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Komaj cakam sredo

Komaj cakam sredo

Pa da vidimo anticepilce. Najbolje da ostanejo v svoji vukojebini, saj v civilizaciji ne bodo mogli delovati.   Upam, da bo kontrola pct tudi po vaskih farah in gostilnah in ne samo po mestih.

Pa stari… Me se jebe pa ce cisto zaprejo socialno zivljenje. Saj ga nimam. Med rajo, v guzvo, po kafanah i diskacih ne letam. Mi se jebe.

Sam te osnovne storitve naj pustijo pa dobesedno ni spremembe zame. Edino to da ne morem v kaksno trgovino ki ni ala prehrambena, zivilska.

Ostalo… Vse zapret kar se mene tice.

Res si revez. Nimas socialnega lajfa, nobenih ciljev..  Tezko je biti tako nesrecen v svoji kozi.

Ah ja… Bogi jaz. Namesto da bi ramo utehe in tolažbe dal, me še dodatno dol tiščiš… Hvala.

Pa fala Bogu sto je tako.

Jaz tudi.

Upam samo, da bodo inšpekcije opravile svoje delo in primerno kaznovale vse, ki nimajo PCT.

So pa ti anticepilci hudo glasni in kar jih poznam so res eni brezdelneži, ki imajo čas, da se borijo proti vsemu. Važno, da si proti.

Jaz bi temu rekla – NI GA ČEZ ČLOVEŠKO ZLOBO, umirite se malo ljudje vsi skupaj, pa začnite dihat!

Odgovor na objavo uporabnika
Otilija410, 13.09.2021 ob 13:19

Pa da vidimo anticepilce. Najbolje da ostanejo v svoji vukojebini, saj v civilizaciji ne bodo mogli delovati.   Upam, da bo kontrola pct tudi po vaskih farah in gostilnah in ne samo po mestih.

Bomo videli kako bo vse propadlo 🙂 se že organizira bojkot kot sem slišal

Daj utihni ti stara krastača. Ti lahko samo na pete serješ.

Ne povzidgujte glasu, še vedno ste cepljeni v manjšini. Bote sami furali gospodarstvo??? In, če bi kakorkoli držalo, da so necepljeni manj izobraženi, kaj bote vsi samo v pisarni delali? Hahaha. Sami si pljuvate v obraz?‍♀️

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Dajte se že enkrat zavedat da se vlada s svojimi pritiski gre psihološko vojno. Psihološko zato, ker dobro vedo, da je vse spisano tako da nikomur nič ne morejo, v resnici pa postajamo sovražniki drug drugemu in cepljeni pritiskajo na necepljene. Več ko je cepljenih, večjo “vojsko” imajo.

PCT je nezakonit, protipraven in ne upošteva 17. člena uredbe (EU) 2021/953. Kaj to pomeni? Nihče ni dolžan upoštevati PCT-ja, saj se mora PCT izvajati v državah članicah EU samo v času PANDEMIJE! PANDEMIJA v Sloveniji NI razglašena. Ta uredba je v celoti ZAVEZUJOČA in se neposredno uporablja v vseh državah članicah. Tudi če Slovenija razglasi EPIDEMIJO, še vedno ni treba nositi NIKJER MASK še manj pa PCT, dokler ni razglašena PANDEMIJA. Začetek veljavnosti te uredbe začne veljati na dan objave v Ur. l. EU. Uporablja se od 1. julija 2021 do 30.junija 2022. … Javni uslužbenec, ki zahteva PCT je odgovoren za nevestno delo v službi, zlorabo uradnega položaja po 257 in 258 čl. KZ -1 Prav tako se s to zahtevo krši Nurmberška deklaracija, po kateri je sodišče DOLŽNO KAZNOVATI in skladno s 16. členom Ustave RS v povezavi z 29. členu (genocidno ravnanje posameznika..). Vsi državni uslužbenci (zdravniki, policija, inšpektorji, učitelji..) se bojijo samo ODŠKODNINSKE TOŽBE na njihovo osebno ime in priimek po 2. odstavku 26. člena USTAVE RS. …. V kolikor kdorkoli od strank zahteva kakršne koli osebne podatke, krši 91. člen Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), ki pravi: 1) Globa od 4.170 do 12510 se kaznuje pravna oseba, ali posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost. 2) Če obdelujejo osebne podatke , ne da bi imeli pravno podlago v zakonu ali v osebni privolitvi posameznika (8, člen). Z globo od 200 do 800 EUR se kaznuje vsak posameznik, ki stori dejanje iz 1. odstavka tega člena REZIME: Za vsako fiziično ali pravno osebo, ki na podlagi nezakonitih in protiustavnih vladnih ukrepov, kršijo človekove pravice, se v skladu z veljavno zakonodajo vloži pri pristojnem ODT kazenski pregon. Iz tega ni izzvet NIHČE (natakar, receptor, učitelj, medicinsko osebje, policaj, varnostniki…TUDI, če se izgovarjajo na to, da samo opravljajo svoje delo. …. USTAVA je spisana za ljudstvo, ZAKONI pa za javno upravo. Uredbe in odloki so PODZAKONSKI AKTI. Zakon mora biti v skladu z USTAVO, podzakonski akti pa v skladu z zakonom IN ustavo. SVET EUROPE, katerega je Slovenija članica, se je s podpisom UREDBE ZAVEZALA v celoti. PCT je NEZAKONIT IN PIKA! Na ljudeh pa je, da se opolnomočijo in opremijo z znanjem in pogumom…aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Darwin, pol uporabnikov ne šteka kaj pišeš, ker so dovolj “pametni”, da zaupajo “stroki” katere del so veleumne izjave Kreka, ki pada z naraščanjem. Vse logično in prav!

CrazY FroG ?, 13.09.2021 ob 14:14

Darwin, pol uporabnikov ne šteka kaj pišeš, ker so dovolj “pametni”, da zaupajo “stroki” katere del so veleumne izjave Kreka, ki pada z naraščanjem. Vse logično in prav!

To sem delil, kar je včeraj nekdo zapisal. In nisem sam pisal.

Se pa strinjam s tem kar je zapisal/a.

In ja opažam že dolgo, da več kot svojega nosu ne vidijo ali bolje svojega ne vidijo tujega pa. Mislim da je slednje bolj točno.

Kaj ti pomaga, če bo US enkrat čez pol leta odločilo, da odlok ni bil veljaven, če do takrat ne boš mogel nič brez PCT? Huda tolažba teh herojev, ki samo lajajo, grizejo pa ne.

Razmišljal sem pa tudi, kdaj bi se mi, npr ti, Robi, in še par zdravo razumskih podobnih somišljenikov lahko dobili za kak sproščen pogovor, pa da se kaj spije, poje. Morda na začetku le spoznamo morda zares. Sicer sem sramežljiv za nova spoznanstva ampak po drugi strani bi pa morda bil zato, da se srečam z ljudmi, ki niso zombiji.

Darwin769, 13.09.2021 ob 14:17

To sem delil, kar je včeraj nekdo zapisal. In nisem sam pisal.

Se pa strinjam s tem kar je zapisal/a.

In ja opažam že dolgo, da več kot svojega nosu ne vidijo ali bolje svojega ne vidijo tujega pa. Mislim da je slednje bolj točno.

Hvala za deljeno!

Darwin769, 13.09.2021 ob 14:19

Razmišljal sem pa tudi, kdaj bi se mi, npr ti, Robi, in še par zdravo razumskih podobnih somišljenikov lahko dobili za kak sproščen pogovor, pa da se kaj spije, poje. Morda na začetku le spoznamo morda zares. Sicer sem sramežljiv za nova spoznanstva ampak po drugi strani bi pa morda bil zato, da se srečam z ljudmi, ki niso zombiji.

Namenjeno @CrazY FroG ?

CrazY FroG ?, 13.09.2021 ob 14:20

Hvala za deljeno!

malenkost. Sploh me je zapis presenetil, ker je vseboval tole, kar vam razlagam že dlje (USTAVA je spisana za ljudstvo, ZAKONI pa za javno upravo)

kaj ti pomaga, 13.09.2021 ob 14:18

Kaj ti pomaga, če bo US enkrat čez pol leta odločilo, da odlok ni bil veljaven, če do takrat ne boš mogel nič brez PCT? Huda tolažba teh herojev, ki samo lajajo, grizejo pa ne.

Res je.. kaj ti pomaga živet, ko pa se moraš na koncu umret.

@Darwin
njprej morm okrevat! To in familija so mi trenutno glavn fokus, pol pa fešta???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close