Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se vam zdi normalno

A se vam zdi normalno

Se vam zdi normalno, da zapirajo ljudejm dostop do zdravnika? Vse so zaprli razen se trgovine s hrano. Ampak tam je vprasljivo casa kdaj. To je prav prisilno prostovoljno cepljenje, saj te silijo v cepljenje in, ko se cepis prevzames vso odgovornost.

V sluzbi sem testirana bila vsak teden. Zaradi testa krvavenje iz nosnice, rane, glavoboli in zato sem bila se PRISILJENA CEPIT proti covidu. Groznja takrat delodajalca: CE SE NE BOS TESTIRALA NE SMES DELAT!!!! In sem se

4 mesece po drugi dozi kljub nosenju maski, distanca sem zbolela za covid. Vrocina nad 39 stopinj, hud glavobol, bolele so me misice. Kako je to mozno BILA SEM CEPLJENA in naj bi prebolela covid v blagi obliki. In ja tudi okuzila sem doma moza. Cepljena in kuzila dalje

Stara sem 39 let in nisem imela nobenih tezav pred cepljenje. Po cepljenju me je leva roka bolela in bolela. Slabo pocutje. Rekli so da je pac reakcija. ZARADI CEPLJENJA se mi je povisal utrip srca. Imam ga okoli 100 utripa. In ZARADI CEPLJENJA moram jemati tablete concor proti utripu srca.

Glede na to, da je krivo cepljenje me zanima ker bo odgovarjal za moje posledice? Mogoce Jansa? Krek? KDO?????

Danes vsakemu odsvetujem cepljenje!

ja pa še možganske posledice imaš tudi. Za začetek mislim, da lahko greš na invalidsko komisijo, mogoče ti bodo priznali vsaj delno invalidnost.

.. i tebi sine..

Odgovor na objavo uporabnika
Ketty887, 13.09.2021 ob 09:55

Se vam zdi normalno, da zapirajo ljudejm dostop do zdravnika? Vse so zaprli razen se trgovine s hrano. Ampak tam je vprasljivo casa kdaj. To je prav prisilno prostovoljno cepljenje, saj te silijo v cepljenje in, ko se cepis prevzames vso odgovornost.

V sluzbi sem testirana bila vsak teden. Zaradi testa krvavenje iz nosnice, rane, glavoboli in zato sem bila se PRISILJENA CEPIT proti covidu. Groznja takrat delodajalca: CE SE NE BOS TESTIRALA NE SMES DELAT!!!! In sem se

4 mesece po drugi dozi kljub nosenju maski, distanca sem zbolela za covid. Vrocina nad 39 stopinj, hud glavobol, bolele so me misice. Kako je to mozno BILA SEM CEPLJENA in naj bi prebolela covid v blagi obliki. In ja tudi okuzila sem doma moza. Cepljena in kuzila dalje

Stara sem 39 let in nisem imela nobenih tezav pred cepljenje. Po cepljenju me je leva roka bolela in bolela. Slabo pocutje. Rekli so da je pac reakcija. ZARADI CEPLJENJA se mi je povisal utrip srca. Imam ga okoli 100 utripa. In ZARADI CEPLJENJA moram jemati tablete concor proti utripu srca.

Glede na to, da je krivo cepljenje me zanima ker bo odgovarjal za moje posledice? Mogoce Jansa? Krek? KDO?????

Danes vsakemu odsvetujem cepljenje!

Nisi edina v tej situaciji. Ja, cepljeni so sam kovid preboleli v milejši obliki, potem pa so se jim kar naenkrat pojavile težave s palpitacijami, glavoboli, aritmijami

mijav mijav, 13.09.2021 ob 09:59

ja pa še možganske posledice imaš tudi. Za začetek mislim, da lahko greš na invalidsko komisijo, mogoče ti bodo priznali vsaj delno invalidnost.

Ti se raje zase brigaj, imaš velik defekt v glavi.

Nisi edina, 13.09.2021 ob 10:23

Nisi edina v tej situaciji. Ja, cepljeni so sam kovid preboleli v milejši obliki, potem pa so se jim kar naenkrat pojavile težave s palpitacijami, glavoboli, aritmijami

Res je. Cepljeni vse bolj zbolevajo tudi v mojem okolju. Sam sem cepljen z AZ. Cepljen sem bil med prvimi, ker sem onkološki bolnik. Te dni pa gre zdravje strmo navzdol. Seveda bi se to lahko zgodilo tudi brez cepljenja. Sem pa jezen. Cepil sem se,ker moj imunski sistem ni najboljši, ker je moj 21 sin prebolel covid na kisiku. Bilo je zelo hudo. Zdaj sem jaz pozitiven na covid pa tudi žena, ki je drug odmerek Pfizerja prejela sredi avg. Ženi nagaja pritisk. Ko je iskala pomoč je bila uro v lokalni ambulanti, kjer so ji trdili, da je to blažji stranski učinek. Blažji? Zbudila se je potna ob 3h in imela 180/90. Pravijo, da bo izzvenelo. Jaz pa sem do 6h preverjal, če ženino srce še zmore prenašati pritisk. Brata je lažja kap. Sem strogo proti cepljenju s tem testnim cepivom. in s potrdilom o cepljenju bi Beovičko stisnil nekam.

Tudi jaz poznam dva, ki imata po cepljenju težave s srcem, nenormalnim pritiskom, glavoboli,.. Daljna znanka pa je doživela kap, zaradi krvnega strdka in so jo komaj rešili z operacijo. Jaz in moja družina, se ne gremo cepit, pa tudi če nam onemogočijo vse normalne storitve. Se bomo že znašli.

a so to posledice, za katerimi nam stroka trdi,da jih imajo tudi ljudje, ki se ne cepijo in zbolijo za covidom – t.i. post covid?

zadnjič je uni Trampuž očitno potem lagal,da  teh posledic ljudje, ki se cepijo in zbolijo za covidom , nimajo.

lažejo, lažejo,dan na dan samo,da bi ljudi prisilili v cepljenje. Zdravje ljudi jim sploh ni več pomembno. Avtorica iskreno ti želim zdravja in da se tvoje težave za vedno, čimprej zaključijo.

Anonimno 9170, 13.09.2021 ob 10:37

Res je. Cepljeni vse bolj zbolevajo tudi v mojem okolju. Sam sem cepljen z AZ. Cepljen sem bil med prvimi, ker sem onkološki bolnik. Te dni pa gre zdravje strmo navzdol. Seveda bi se to lahko zgodilo tudi brez cepljenja. Sem pa jezen. Cepil sem se,ker moj imunski sistem ni najboljši, ker je moj 21 sin prebolel covid na kisiku. Bilo je zelo hudo. Zdaj sem jaz pozitiven na covid pa tudi žena, ki je drug odmerek Pfizerja prejela sredi avg. Ženi nagaja pritisk. Ko je iskala pomoč je bila uro v lokalni ambulanti, kjer so ji trdili, da je to blažji stranski učinek. Blažji? Zbudila se je potna ob 3h in imela 180/90. Pravijo, da bo izzvenelo. Jaz pa sem do 6h preverjal, če ženino srce še zmore prenašati pritisk. Brata je lažja kap. Sem strogo proti cepljenju s tem testnim cepivom. in s potrdilom o cepljenju bi Beovičko stisnil nekam.

Ti onkološki bolnik, sin zaradi covida na respiratorju, stranski učinki cepljenja pri tebi, pa pri ženi, ki jo je skoraj pobralo zaradi pritiska, brata je po cepljenju kap….  matr, kaj si še pozabilo našteti?

hehehe

kako srčno vsem, ki trpite posledice te cepilne prevare želim,da se vam zdravje izboljša. Ane kako nam lažejo,da so ti stranski učinki in posledice nekaj kar je tako redkega,da te prej strela zadane, kot da se ti zgodi stranski učinek… vas ubogih, ki trpite posledice pa toliko, samo v eni družini, kaj šele med vsemi Slovenci…

in potem je tukaj še laž Kreka včeraj na javni rtv: da so zdr. delavci sposobni takoj odpraviti vse negativne stranske učinke – da rto znajo in so usposobljeni, takoj vse odpraviti…

Bolj beremo vaše zgodbe, bolj je jasno,da s težavami ostajate sami, nepozdravljeni.

Lažejo, brezsramno lažejo in jim ni mar za trpljenje bolnikov.

je res,da žal lahko covid nekatere v populaciji tudi resno, zelo resno ogrozi; ampak to ni in ne sme biti izgovor,da ljudem zdaj masovno tiščijo v telesa nepreverjene zvarke, ki jih ravno tako ogrožajo tako kratkoročno, kakšne bodo pa dolgoročne posledice, pa sploh nihče ne ve… da pa ti zvarki niti pred boleznijo ne zaščitijo je pa popolni absurd in ogaba.

Nihče ti ne bo priznal, da gre za posledice povezane s cepljenjem. Taka imajo navodila. Ti se samo cepi, kasnejše težave pa pripiši sam sebi.

Posledic pa je ogromno. Skrivajo in zanemarjajo pa jih zato, da bi lahko cepivo dobilo dokončno dovoljenje in postalo obvezno.

Mi lahko nekdo že enkrat razloži, kaj bi “oni” imeli od tega, da aktivno prebivalstvo zboli ali umre? Samo tega ne razumem pri vseh teh teorijah. Kdo bo delal, zapravljal, vlagal potem? Saj se zavedate, da elite od tega služijo, ne od mrtvega človeka.

Tudi jaz kar hude nevrološke posledice po cepljenju z Astro in se ne grem več cepit, pa če službo zgubim. Itak niti delat ne morem zaradi posledic (upam, da začasno). Res je to katastrofa, nekaj kar bi te moralo obvarovati, ne bi smelo puščat toliko posledic in pika. Tudi meni ni jasno kaj jim bo toliko bolnih ljudi, če gre za teorijo zarote?

Tudi moja mama je podlegla strašenju in se dala cepit. 14 dni po cepljenju ji je otekel jezik ter leva stran obraza. Šla je na urgenco, kjer so jo spravili v red, ampak uradno je razlog reakcija na zdravilo proti pritisku, ki pa ga jemlje že zadnjih 15 let. Sicer nisem iz tega podrocja ampak tale razlog mi res ni logičen. V bistvu sem prepričana, da je to reakcija po cepljenju in samo čakam, kdaj jo bo kap. Sama se ne grem cepit za živo glavo ne, tudi otroka ne dovolim cepit. Sva pa covid prebolela brez hujših posledic. Mož je cepljen, cepil se je striktno samo zaradi delodajalca in ne zdravja. Je pa covid prebolel brez znakov. Meni nikakor ni logično, da se cepiš zaradi pritiskov in ne zdravja. Nikakor.

Mene ko bodo zavrnili v bolnisnici in v ZD zaradi PCT testa, bom bil z odvetnikom tozil to drzavo.

ni logike, 13.09.2021 ob 10:52

Mi lahko nekdo že enkrat razloži, kaj bi “oni” imeli od tega, da aktivno prebivalstvo zboli ali umre? Samo tega ne razumem pri vseh teh teorijah. Kdo bo delal, zapravljal, vlagal potem? Saj se zavedate, da elite od tega služijo, ne od mrtvega človeka.

No, logično mi je, da se želijo rešiti starejših, od teh več ni koristi. Razlog pri aktivnem prebivalstvu pa mislim, da ni cilj smrt ampak razno razne bolezni, ki bodo sledile. Farmacija nenazadnje živi od bolanih, ne od zdravih. Ce jih pa del pobere, jih bodo pa nadomestili z ljudmi iz bliznjega vzhoda. Slovenci si tako iščejo vedno vec pravic, nihce več ne bi delal za minimalca. In od takih elita tudi nima koristi.

Ne smeš spraševati logične zadeve. Tako kakor se nikakor niso našli tisti, ki so jim plačevali za pogrebe in njihov motiv.

Cepljenje je opij vlade. Nima več nič skupnega z zdravstveno krizo, veliko skupnega pa s slabo maskiranim despotskim teptanjem osnovnih načel civilizirane in socialne družbe.

Presenetljivo bi se morali učiti od tokrat transparentnega poročanja Izraela, a žal …

Nehajte nabijat, 13.09.2021 ob 11:12

Mene ko bodo zavrnili v bolnisnici in v ZD zaradi PCT testa, bom bil z odvetnikom tozil to drzavo.

zakaj bi nekdo, ki ne verjame medicini sploh hodil v zdravstveni dom?

Zelim ti veliko zdravja, tebi in tvojim. In da jo dobro odnesete skozi.

Ti povem da sem imela pritisk 260/170, pa pred 3 leti nisem prislav 4 mesecih do osebne zdravnice. Sem hodila na urgence, v roku 1 meseca sem od internistke dobila zdravila. Do takrat in se en cas sem zivela v strahu ker sem imela v glavi obcutek tempirane bombe. Pri takem pritisku sem si pomagala s hojo,neslano hrano,… in upala da tbl primejo.

Lahko bi bila ze pokojna, invalid pri 40 v domu upokojencev…

Zalostno in dobesedno ne vidim vec zdravnike ampak morilce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close