MOJ IN NJEGOVI STARŠI
Midva sva skupaj 6 let. Starši se med seboj ne poznajo, ker sva mnenja, da to ni potrebno dokler ne bo ali poroka ali otrok. Sva pa sicer doma iz 200 km oddaljenih krajev, tako da nikoli ni bilo ‘bojazni’, da bi se slučajno spoznali. Je bilo pa v družini in okolici že več primerov, ko so blazno hiteli s spoznavanjem, se vabili vsepovprek na praznovanja ali piknike, se nato razšli, sedaj pa se postrani gledajo in ne vedo, ali bi se še pozdravili ali ne; zna biti precej neprijetno. Moje mnenje je, da najprej pogruntajta, ali sta vidva za skupaj, šele nato vpletajta svoji družini.
Mislim, da je to res zadnje, kar je pomembno za en odnos. Najini starši so se srečali na poroki, pa ni bilo nič prepozno. Tudi sedaj se ne družijo, si niti tega ne želim. Niti ne vem, zakaj bi se oni družili med seboj. Se mi zdi, da lahko rata edino kaj slabega od tega druženja – pogovor o mladi družini, kar hitro prinese kako kritiziranje, pametnovanje in še kaj.
ni pomembno, 16.09.2021 ob 07:24
Mislim, da je to res zadnje, kar je pomembno za en odnos. Najini starši so se srečali na poroki, pa ni bilo nič prepozno. Tudi sedaj se ne družijo, si niti tega ne želim. Niti ne vem, zakaj bi se oni družili med seboj. Se mi zdi, da lahko rata edino kaj slabega od tega druženja – pogovor o mladi družini, kar hitro prinese kako kritiziranje, pametnovanje in še kaj.
Se popolnoma strinjam.Moji in njegovi starši so se obiskovali in potem sem poslušala same glupe nasvete .Da ne veš, ali bi se smejal ali jokal.
Po teh slabih izkušnjah sem mnenja, da je dovolj, če se starši spoznajo tik pred poroko in imajo samo vljudnostne stike.
Forum je zaprt za komentiranje.