Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testi- stran metanje denarja

Testi- stran metanje denarja

Namesto, da bi se brezplacno cepili, se mece denar stran za drage teste.   Norooo. Zgledujte se po Danski, ne po Balkancih.

Odgovor na objavo uporabnika
Tristan352, 13.09.2021 ob 07:12

Namesto, da bi se brezplacno cepili, se mece denar stran za drage teste.   Norooo. Zgledujte se po Danski, ne po Balkancih.

Da ne bi životarili in ne jemali kreditov za teste in cepiva, bi lahko ljudem dvignili plače in jih poslali na dopust, da si okrepijo imunski sistem.

Z virusom se boris s cepivom, ne dopustom.

V čem je sploh poanta testiranja? A mogoče to, da se testirajo zdravi necepljeni ljudje, medtem, ko se cepljenim in prebolevnim ni potreba. Kje je tu logika. A ste cepljenji sedaj s tem cepivom postali nadljudje?  Važno da si cepljen, čeprav okužen prenašaš virus naokrog in ogrožaš vse ostale.

Do sedaj sem bila 4x testirana…vsakic zdrava, za brez veze, ker so drugi tako želeli.

Žali bože, če tako mečejo denar stran.

A je cepiva Sloveniji nekdo podaril, da so brezplačna? Kdo pa misliš, da jih je plačal, ti cepljeni bumbar?

Vodja laboratorija na meni izvaja razne poskuse, ne na sebi.

3,21 za 72 ur ni ravno bogastvo. Pa mres misliš, da se bodo vsi testirali? Napišeš, da si se in mirna bosna.

hja517, 13.09.2021 ob 08:55

3,21 za 72 ur ni ravno bogastvo. Pa mres misliš, da se bodo vsi testirali? Napišeš, da si se in mirna bosna.

Pozna kdo koga, ki bi se šel cepit namesto mene?  Plačam.

Hitri test v Lj je 12 evrov !

Plačam, 13.09.2021 ob 08:58

Pozna kdo koga, ki bi se šel cepit namesto mene?  Plačam.

Ne, hvala.

Amarillis, 13.09.2021 ob 09:05

Hitri test v Lj je 12 evrov !

Antigenski, ki so dovolj za službo, so v lekarnah po 3,21€.

Antitest, 13.09.2021 ob 07:20

V čem je sploh poanta testiranja? A mogoče to, da se testirajo zdravi necepljeni ljudje, medtem, ko se cepljenim in prebolevnim ni potreba. Kje je tu logika. A ste cepljenji sedaj s tem cepivom postali nadljudje?  Važno da si cepljen, čeprav okužen prenašaš virus naokrog in ogrožaš vse ostale.

Evo, točno to! Grem na roditeljski sestanek, moram se testirat, v učilnici bo zraven mene 5 cepljenih, ki so lahko isto okuženi kot jaz, le da oni ne vedo, ker se jim ni potrebno testirat. Ali se bo testiralo vse ali pa nikogar!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close