Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Allstarke

Allstarke

Ali imate allstarke? Kakšne visoke ali nizke? Za kam jih obujete? Kaj obujete v njih?

Jih imam, nizke, dva para, črne in bele, oboje ponaredke od firme Stone. V njih obujem kratke nogavičke, na bose noge in na najlonke.

Nosila pred leti, visoke.

Najbolj neudoben čevelj kar jih obstaja.

Bele visoke, zakon za hodit.

Samo originalne, več barv bordo rdeče, živo rdeče, bele in črne. Vse nizke. Obujem jih na kratke nogavičke in na najlonke. Na boso nogo nikoli. Imam pa en problem z njimi, ful mi vlečejo dol po stopalu nogavice in tudi najlonke. Ima še katera tak problem?

Klasične nizke. Obujem, ko mi zapašejo:)

Odgovor na objavo uporabnika
Monća, 12.09.2021 ob 07:26

Samo originalne, več barv bordo rdeče, živo rdeče, bele in črne. Vse nizke. Obujem jih na kratke nogavičke in na najlonke. Na boso nogo nikoli. Imam pa en problem z njimi, ful mi vlečejo dol po stopalu nogavice in tudi najlonke. Ima še katera tak problem?

Imam dvoje nizke in ene zimske visoke.

Te zimske so original, visoke in podlozene in so super.

Nizke imam ene fejk in ene original. Original so mi tko-tko, redko jih obujem, nekako neudoben cevelj, pa niti ne znam povedat zakaj, fejk pa gulim non stop ze dve leti, fantasticne so.

Nisem nevem kako navdušena nad njimi. Imam sicer dvoje, obujem jih, ko se spomnim na njih alj ko mi res zapaše imet allstarke. Obujem jih na boso nogo ali kratke mogavičke, na najlonke pa redko, ker se mi v njih skoraj vedno strgajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close