Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo tel številko od ministrstva za druzino in soc. zadeve- PRITOZBA

Ima kdo tel številko od ministrstva za druzino in soc. zadeve- PRITOZBA

V mesecu aprilu sem oddala pritožbo na csd glede pravice malice v  šoli.. 4 mesece nobenega odgovora. Klica na csd kjer nimajo nobenega odg.. Mi reče naj pokličem na ministrstvo, kličem pa se noben ne javi. Ima kdo direktno tel številko kjer obravnavajo pritožbe?  Res zanima kdaj sploh dobim odg..Iz šole pa sem tudi dobila položnico, da je treba poravna dolg. Prosim pomoč

Lp

Pozab, folk ima resnejse probleme ki jih mora csd obravnavat…

Odgovor na objavo uporabnika
Bodi zadovoljna s svojim lajfom, 10.09.2021 ob 13:18

Pozab, folk ima resnejse probleme ki jih mora csd obravnavat…

Glumac svetovn

Če se gredo servis in so zahtevane naloge (tudi odgovori na pritožbe) njihovo delo potem naj ga opravijo ne da prelagajo drug na drugega, stori pa nihče.

Boš ti v gospodarstvu prelagal na drugega svoje delo, boš ja usral se prej.

Odgovor na objavo uporabnika
Nekdo rabi pomoc, 10.09.2021 ob 11:22

V mesecu aprilu sem oddala pritožbo na csd glede pravice malice v  šoli.. 4 mesece nobenega odgovora. Klica na csd kjer nimajo nobenega odg.. Mi reče naj pokličem na ministrstvo, kličem pa se noben ne javi. Ima kdo direktno tel številko kjer obravnavajo pritožbe?  Res zanima kdaj sploh dobim odg..Iz šole pa sem tudi dobila položnico, da je treba poravna dolg. Prosim pomoč

Lp

Živite med ljudmi, ki so živi mrtveci. Sistem pa najbolj deluje le v tistem, da se pobira denar. Za pobiranje denarja so vsi angažiranji tudi sredi noči, če je potrebno. Za ostalo pa je potreben pritisk.

Se najmajn enkrat 4 mesece. Ali se dlje.

Sklepam da slovenci veste zakaj se tako dolgo caka na odgovor. Tako glupi pa mislim da niste, da tega ne bi vedeli.

malica je subvencionirana glede na višino otroškega dodatka. Če spadaš v ta in ta razred, bo pač avtomatično malica brezplačna. A s šolo se ne da komunicirat, zakaj malica ni brezplačna, če bi mogla biti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close