Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti, ki imate tatuje po rokah ali nogah: ogabno, grdo, ostudno!

Tisti, ki imate tatuje po rokah ali nogah: ogabno, grdo, ostudno!

A si vi sploh predstavljate, kako ogabno grdo izgledate s temi brezzveznimi, klišejskimi, čičkeračkastimi tatuji po rokah in nogah?! Ne samo da izgleda grdo in odbijajoče, ampak močno poudarja vtis nizkoslojnosti, revščine, zavrženosti, favelskosti, getovske slumovskosti!

Ja, take grde tatuje imata Luka Dončić in Justin Bieber, kao ful nabasana s kešem. Ja. Družita se pa s sami nizkoslojnimi nigerji iz umazanih slumov in podgansko okuženih getov, in temu primerne imata tudi svoje ogabne tatuje!

In enako ogabni ste vi, ki jih imate!!!

Predvsem so mi grdi veliki in barvni tatuji. Če že so mi ok majhni predvsem pa pomenljivi tatuji.

Se mi zdi, da tisti, ki se na veliko tetovirajo, velike tatuje, da zatirajo nekaj v sebi, notranjo, psihično bolečino, ki je ne znajo rešit drugače kot s fizično bolečino. Jaz to enačim s samopoškodovanjem. Tistim, ki ni želja po samomoru ampak samo po bolečini.

Predvsem ti pa tatu ostane za celo življenje. Majhne tatuje se še da prekriti, za velike pa je potreben že kak laser, ki pomoje niti ne deluje vedno, pa še stane.

Pa vsi ti veliki tatuji – ko se staraš se guba koža posledično pa tudi tatu spreminja obliko. Res ogabno.

Družita se pa s sami nizkoslojnimi nigerji iz umazanih slumov in podgansko okuženih getov, in temu primerne imata tudi svoje ogabne tatuje!’

Meni je tako razmisljanje ogabno.

Tatuje in vse ostalo na drugih, kar mi ni vsec, sploh ne gledam in ne opazam,me ne zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
Tatu mizerija, 09.09.2021 ob 18:18

A si vi sploh predstavljate, kako ogabno grdo izgledate s temi brezzveznimi, klišejskimi, čičkeračkastimi tatuji po rokah in nogah?! Ne samo da izgleda grdo in odbijajoče, ampak močno poudarja vtis nizkoslojnosti, revščine, zavrženosti, favelskosti, getovske slumovskosti!

Ja, take grde tatuje imata Luka Dončić in Justin Bieber, kao ful nabasana s kešem. Ja. Družita se pa s sami nizkoslojnimi nigerji iz umazanih slumov in podgansko okuženih getov, in temu primerne imata tudi svoje ogabne tatuje!

In enako ogabni ste vi, ki jih imate!!!

Meni so nekateri tatooji všeč, drugi ne. Kar mi je ogabno, so samo ljudje tvoje sorte, ki s svojim umazanim gobcem pljuvajo in kritizirajo vse, o čemer nimajo pojma.

Meni tudi ni lepo. Poznam pa kar nekaj takih ki so se tetovirali pa jim je bilo po nekaj letih zal. Ena kolegica je celo sla na odstranitev pa so ji unicili kozo na mestu tatuja. Tatuja ni vec je pa ostala dobesedno vijolicna koza, je huje kot bi pustila tatoo pri miru.

Sta kaze hadis…

Proklet je onaj koji radi tatoo i onaj kome se radi.

A vidis tko ko gledas. Ne sme se bit osaben. Jst itak nic nisem naredil za to. Tako je odrejeno hvala Bogu. Ampak a vidite da uno prav 10 liga. Cist drugi ljudje. Kot nepodkovani, prav cist drug tip cloveka, nepripravljeni, neizobrazeni… Pac ja formalno sistemsko izobrazbo imate… Ampak to dela invalide od ljudi.

Knjigo Enoha poznate? On je bil dedek Noeta.

To naj bi bil del Biblije. Tam notri pise da je to prepovedano znanje. Ko je azazel vodil upor… Naj bi ucili ljudi… Kako se dela crna magija… Naj bi se mesali z ljudmi… Kako se dela orozje… Itd…

Ko pravite moje telo moja izbira. To telo ti moras vrnit. To je tebi dano na uporabo. Zakaj u islamu ne smes kadit? Ker skodi. Ti moras pazit na to. Pac telo. Vrnit ga kako bi rekel “ne potetoviranega” npr sprememba spola, eni hocjo bit kuscarji… Al pa si rogove ugradi… Al pa tista ko je hotla bit macka… Fak kaj si je nardila a prav lepa je bla… Neka zena od miljarderja… Ja sej je fajn… Samo eto sta pare naprave.

Vglavnem. Meni tatuji niso vsec. Pa nima nic veze z teolosko platjo. Ne maram tetoviranih zensk… Tko ko vidim na zenski… Ko markirana… Divja… Pa tudi ce je na malo… Tak dojam daje..  Cenen… Si se malo sla a? Malo izsarana, probijena, prebodena…

Se strinjam, 09.09.2021 ob 18:35

Predvsem so mi grdi veliki in barvni tatuji. Če že so mi ok majhni predvsem pa pomenljivi tatuji.

Se mi zdi, da tisti, ki se na veliko tetovirajo, velike tatuje, da zatirajo nekaj v sebi, notranjo, psihično bolečino, ki je ne znajo rešit drugače kot s fizično bolečino. Jaz to enačim s samopoškodovanjem. Tistim, ki ni želja po samomoru ampak samo po bolečini.

Predvsem ti pa tatu ostane za celo življenje. Majhne tatuje se še da prekriti, za velike pa je potreben že kak laser, ki pomoje niti ne deluje vedno, pa še stane.

Pa vsi ti veliki tatuji – ko se staraš se guba koža posledično pa tudi tatu spreminja obliko. Res ogabno.

Ko si star si tako ali tako grd, logično je da bo z starostjo tudi tatu grd

lol812, 09.09.2021 ob 19:48

Ko si star si tako ali tako grd, logično je da bo z starostjo tudi tatu grd

Ja, ampak ko pogledaš na grdi zgubani koži tatu izgleda kot srhljivo rakavo znamenje. Realno, kdo bi si kaj takega želel?

Prideš k zdravniku pa te hoče začet zdravit za raka. Se ne zajebavam, se je že zgodilo, da je hotel zdravnik dati osebo na pregled za raka.

Tatooji so se začeli v raznih taboriščih (ko so ti številko vtetovirali v kožo). Si imel spominček za celo življenje kje si bil. Pa razne sekte itd. Kot je zgoraj nekdo napisal – si markiran. Pač zgodovina tatoojev ni nekaj dobrega. Po navadi so bili tetovirani predvsem tisti iz raznih sekt, taborišč, narkomani, rockerji oziroma že kar tisti težki rockerji.

Niso mi všeč velike barvne poslikave, saj je treba izbirati, kaj oblečeš zraven.

na srečo se blesavost, zahojenost … v glavi ne vidi tako, kot tatoo ☺
btw: ukvarjaj se s sabo in svojim izgledom za sebe ☺ … če te pa moti kakšni so drugi – kaj meniš na to, kaj si drugi mislijo o tebi, pa tega ne povedo, izrazijo s tatoojem ☺

Booo hoooo hoooo. Rabiš robček, da si obrišeš solzico?

Bog MONa TM, 09.09.2021 ob 20:47

na srečo se blesavost, zahojenost … v glavi ne vidi tako, kot tatoo ☺
btw: ukvarjaj se s sabo in svojim izgledom za sebe ☺ … če te pa moti kakšni so drugi – kaj meniš na to, kaj si drugi mislijo o tebi, pa tega ne povedo, izrazijo s tatoojem ☺

Izrazijo s tattoojem na svojem telesu? Potem imajo obnašanje druge osebe vedno na sebi. To je šele norost. Se ukvarjajo bolj z drugimi kot s sabo. Uničevanje sebe in lastnege telesa namesto, da bi v obraz povedal. Iznakaženi, zaznamovani pa še reve. Bruh!

taborišča, sekte, 09.09.2021 ob 20:21

Tatooji so se začeli v raznih taboriščih (ko so ti številko vtetovirali v kožo). Si imel spominček za celo življenje kje si bil. Pa razne sekte itd. Kot je zgoraj nekdo napisal – si markiran. Pač zgodovina tatoojev ni nekaj dobrega. Po navadi so bili tetovirani predvsem tisti iz raznih sekt, taborišč, narkomani, rockerji oziroma že kar tisti težki rockerji.

tatuje so si začela dajati že razna plemena in danes se ljudje obnašajo podobno primitivno. Zato je toliko potetoviranih.

Meni so pa ogabne osebe ki mislijo, da se jim bo cel svet prilagajal in da zdej zaradi te bedne objave ne bo več tatujev.

Hehe js mam piercinge, precepljen jezik, tatuje čez celo telo, kr mi tko paše. Če tebi ne, si pač ne naredi tega, ko me zagledaš pa se obrni stran. Ker če mi slučajno kaj rečeš, jaz tudi ne bom tiho.

Pa tis prava dzinica. ?

Meni je bolj pri srcu nedotaknjeno telo.

Ak74, 09.09.2021 ob 22:14

Meni so pa ogabne osebe ki mislijo, da se jim bo cel svet prilagajal in da zdej zaradi te bedne objave ne bo več tatujev.

Hehe js mam piercinge, precepljen jezik, tatuje čez celo telo, kr mi tko paše. Če tebi ne, si pač ne naredi tega, ko me zagledaš pa se obrni stran. Ker če mi slučajno kaj rečeš, jaz tudi ne bom tiho.

Saj se pa ni treba nič prilagajat. Tako kot nekomu ni všeč črna barva, drugemu niso všeč vampi, tretjemu niso všeč pajki, nekaterim pač niso všeč tatuji. In zato, ker so nekomu všeč vampi ga drugi čudno gledajo in govorijo kako more. E, isto je s tatuji. Le da tetovirati so se res začeli čudaki. Bit tetoviran z recimo nekimi številkami ali kakšnimi posebnimi znaki je bilo takoj “aha ta pa pripada nekam”.

Mene bolj motijo tisti, ki se delajo kako zelo pridni so. Večino časa preživijo doma. Delajo. Urejajo dom. Skratka, pridni, marljivi. Potem pa ugotoviš, da so potetovirani, kadijo, se čudno obnašajo. Potem pa slišiš tudi, da so “pridni” ravno zato, ker jih nihče ne mara, ker so čudaki. In potem te stvari pač povežeš skupaj. Seveda niso vsi za v en koš. Ampak, ko bolj spoznaš človeka tudi drugače …

Se pa sprašujem tudi kje imajo ljudje denar za to? Ne vem, ni to ravno poceni? In ravno zato imam občutek, da se tetovirajo bolj kaki glasbeniki – rockerji. Kaki čudaki, ki kradejo. Ali pa kake piške, ki imajo kake šuger dedije. Pač razumem rockerje itd. Ne razumem pa ljudi, ki nimajo nobenega razloga. Kot zgoraj napisano, očitno imajo probleme. Pač zadušiti duševno bolečino.

če bi bila normalna tega ne bi počela, ampak tako kot praviš vsakega je treba vzet takšen kot je. Brez predsodkov.

A zdej bodo pa tatuji z ljudi kar zginili, ko si se ti razpizdilo, ali kaj si predstavljaš?

??

Jst sm se hotu… In to na clenke. Acab. Res. Ena me je z iglo. Levo stranico A-ja je nardila pa me je prevec bolel. HVALA BOGU da sem piicko stisnil. Res. Hvala Bogu. Se za to malo kar je mi je krivo.

NePitTatuTinte, 09.09.2021 ob 23:18

A zdej bodo pa tatuji z ljudi kar zginili, ko si se ti razpizdilo, ali kaj si predstavljaš?

SAj tuD narkomani ne nehaJo bit Narkomani ker se nekdo razpizdi. Pa lih to, velik narkomanu se potetovira, ko niso več narkomani, ker pugrešajo občutek igle ki gre u kožo. In to ni en tatu. Ker jim v resnic ni všeč poslikava amak izdelava poslikave. Taki rabjo vedno več, isto kot droge.

Anonimno 7518, 09.09.2021 ob 21:26

tatuje so si začela dajati že razna plemena in danes se ljudje obnašajo podobno primitivno. Zato je toliko potetoviranih.

Ne ravno. Tetovirani so bili ljudje na visokih položajih, torej poglavarji, vrači in tako dalje. Tatu je torej najprej pomenil, da si iz višjega sloja, ne pa z roba družbe.

Para Bellum, 09.09.2021 ob 18:57

Meni so nekateri tatooji všeč, drugi ne. Kar mi je ogabno, so samo ljudje tvoje sorte, ki s svojim umazanim gobcem pljuvajo in kritizirajo vse, o čemer nimajo pojma.

Saj tudi ti pljuvaš in žališ, stalno neke pripombe. Vsak ima pravico komunicirati na nivoju in povedat svoje mnenje. Kolikor vem si jebala mater moderatorjem in potem drugim pametuješ ……….

Kaj, ko bi se ti raje s svojo glavo ukvarjal(a), namesto z rokami, nogami in še čem drugih ljudi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close