Kaj naklepajo z nami zdravimi
Pa niti ni sam covid tak problem. Jaz bolj vidim problem v pokvarjenih šefih teh tehnoloških firm v želji po nadzoru. Še par let nazaj je bil jok in stok ko je prišel Windows 7 ven, ki je imel prve “pametne” in sledilne vtičnike v sebi.
No, dandanes, si prisluškovan, sneman po potrebi, imajo tvoje prstne odtise, imajo sliko tvojega obraza vsak dan (face lock), imajo vse bančne podatke, kje se giblješ, kaj počneš, kaj nakupuješ,..
TO JE VELIK PROBLEM DRAGI MOJ, to bo pelje v pokvarjeni svet in robotizacijo ter avtomatizacijo ljudi.
Pa je še nekaj zdrave pameti:
(https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=208641017866236&id=100061610177826)
spanska gripa, 09.09.2021 ob 12:24
Spanska gripa je harala 2 leti, brez vseh cepiv in nebuloz, kovidu pa po enem letu in pol ni videti konca in kraja kljub cepivom in vsem ukrepom….
Cudno tole…
Ve kdo, kdaj bodo v EU odobrili Sputnika?
Ce se cepim, se bom s Sputnikom!
Zapelji se do Srbije. Samo ne vem, od kod tako silno zaupanje v cepivo, ki mu še Rusi ne zaupajo.
žal nič dobrega, 09.09.2021 ob 12:23
Pa niti ni sam covid tak problem. Jaz bolj vidim problem v pokvarjenih šefih teh tehnoloških firm v želji po nadzoru. Še par let nazaj je bil jok in stok ko je prišel Windows 7 ven, ki je imel prve “pametne” in sledilne vtičnike v sebi.
No, dandanes, si prisluškovan, sneman po potrebi, imajo tvoje prstne odtise, imajo sliko tvojega obraza vsak dan (face lock), imajo vse bančne podatke, kje se giblješ, kaj počneš, kaj nakupuješ,..
TO JE VELIK PROBLEM DRAGI MOJ, to bo pelje v pokvarjeni svet in robotizacijo ter avtomatizacijo ljudi.
@žal nič dobrega
Super ste to zapisali. Res mi je všeč. Človek je več kot vrhunski robot. Vsak sedi nekje za svojim računalnikom in gleda v monitor.
robi567, 09.09.2021 ob 12:30
Pa je še nekaj zdrave pameti:
(https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=208641017866236&id=100061610177826)
Žal tako resnično…
v skrbeh, 09.09.2021 ob 12:18
Ko malo opazujem kam vse to vodi, ta covid norija, me res skrbi kaj naklepajo z nami zdravimi. Upam, da nas je še vedno večina z zdravim razumom.
Za zdrave zaenkrat poteka življenje covid situaciji normalno naprej. Če vprašaš pa za necepljene, kar ni isto kot zdrave, pa bo življenje vse težje in vse bolj omejujoče.