Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Strah me je kaj se z menoj dogaja?

Strah me je kaj se z menoj dogaja?

Začelo se je sredi poletja, lansko leto. V meni se nabirajo občutki nelagodja, strahu, nemira, nesproščenosti in brezvoljnosti. Počasi in postopoma. Zdaj sem na taki točki, da mi je že vsak dan naporen. Ne morem se več sprostiti, v meni je stalno prisoten nemir. Najbolj pa je moteč občutek strahu, ki se ga ne morem znebiti. Strah me je, a tega strahu ne morem opredeliti. Za vsak dan naprej me je strah, kaj se bo zgodilo.

Verjetno boste rekli, da sem anksiozna ali depresivna, pa nisem. Čutim, da se nekaj čudnega dogaja v meni, a si tega ne znam čisto razložiti. Kot da jaz NE bi bila jaz.

Jemljem Persen forte in Bachove esence, a mi nič ne pomaga.

Zahvali na naši vladi, “zdravstveni stroki” in servilnim medijem, ker iz ljudi uspešno delajo depresivce in boječe reveže z anksioznimi motnjami.

Za začetek malo premisli, kaj ješ, kako spiš? Kaj bi rabila, da bi se resetirala, en teden nekje v naravi?

Razumem tvoje občutke, ampak kot si že sama ugotovila se boš morala precej poglobiti v osnove sebe. In rešitve so, a ne vsaka za vsakega.

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih. Tudi tekst, ki ga vidite je animacija.

Pojdi na samoplačniško magnetno resonanco glave. To bi morala storiti tudi jaz pred leti, imela sem podobne nerazložene občutke. Z razlogom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close