Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imajo jajca da so zažgali testiranje kovid v kamniku

Imajo jajca da so zažgali testiranje kovid v kamniku

čas je, da se neha to posiljevanje s pct pa to in ono testiranje pa siljenje v genocid s cepljenjem. če boste še dolgpo srali s tem se bo lahko tudi meni utzrgalo pazite se me čelavi doktor ki me siliš v cepljenje in lažeš kako je stroka za cepljenje.

Ti si tepec!

Odgovor na objavo uporabnika
Bolek, 08.09.2021 ob 21:02

Ti si tepec!

Ne ni

Ko bodo gorela mesta, se bo mogoče kaj spremenilo ali pa tudi ne. Predaleč je šlo vse skupaj. Mnogo jih nasede, ker dobijo dodatke in so srečni. Mnogi pa imajo še bolj oteženo življenje.

Darwin952, 08.09.2021 ob 21:09

Ne ni

Ja,pa je!

Imajo jajca, 08.09.2021 ob 20:55

čas je, da se neha to posiljevanje s pct pa to in ono testiranje pa siljenje v genocid s cepljenjem. če boste še dolgpo srali s tem se bo lahko tudi meni utzrgalo pazite se me čelavi doktor ki me siliš v cepljenje in lažeš kako je stroka za cepljenje.

Imeti jajca ali vsaj majčkeno pameti?

Ne maram butlov, 08.09.2021 ob 21:16

Ja,pa je!

Ne pa ni

Darwin952, 08.09.2021 ob 21:18

Ne pa ni

Ne maram butlov!

Oprosti Boris, ampak res jih ne maram.

hehe….lepi kontejnerji lepo gorijo

Upam, da so avti, ki so jih zažgali, v lasti anitvaksarjev. Samo bojim se, da je ta drhal zažgala avte normalnih ljudi.

Ne ni.

butlov. Kako samega sebe prenašaš.

Katera covid točka je naslednja na vrsti? Mnogi hlapci še vedno zatrjujejo jaz samo opravljam svoje delo. Do kdaj? Ravno taki omogočajo vsakodnevno diskriminacijo najrevnejših, včasih je potrebno pogledati na svet z druge perspektive, v kolikor premoreš saj malo empatije.

Glede na sposobnost policije, ni za verjeti, da bodo koga ulovili.

če ne maraš, 08.09.2021 ob 22:04

butlov. Kako samega sebe prenašaš.

Komot, dokler vidim take kot si ti.

Ne maram butlov, 08.09.2021 ob 22:33

Komot, dokler vidim take kot si ti.

saj me ne vidiš. Izvirnosti ti tudi manjka.

Vse fašistične bunkerje bi bilo treba požgat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close