Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ves čas “nažigajo” s precepljenostjo ne spomnijo se pa…

Ves čas “nažigajo” s precepljenostjo ne spomnijo se pa…

Ves čas “nažigajo” s precepljenostjo ne spomnijo se pa, da bi “precepili” denarnice in bi imela vsaka rit polno denarnico.

Gre se jimle zato, da bi imela večina v krvi njihov izdelek v krvi in bila kot temu rečejo precepljena ne bi pa razporedili denarja, da bi vsak imel polno denarnico in bil zaščiten pred revščino, ki seveda vodi tudi v bolezen lahko ali pomanjkljivo zdravje.

Kaj jim ni do našega zdravja? Kam gredo denarje od cepiv, testov? Kaj ni korporacija podložna državi in lahko država reče hop daj meni jst bom pa dala ljudem ker me skrbi za njihovo dobrobit in zdravje?

Kako to, da se ne spomnejo načinov, da bi vsi imeli polne denarnice in nam s tem varujejo zdravje ampak se samo spomnejo špikat in tako varovati zdravje po drugi strani pa nas obirat kot robide in nam pobirati solato  iz denarnic, kjer nas bo prazna denarnica ponovno pripeljala v nezdravje. ?

ja ja ja ja

Pisal sem trulo, kot se država obnaša trulo.

Obiranje robid sem mislil na teste in mogoča plačljive tablete in cepiva.

meeeeeeee pa tako jih skrbi za moje in vaše zdravje o joj ojoj

Danes sem šel v gmajno in prišel iz gmajne.

Veste kaj sem opazil? Da se gmajna briga zase.

Ko grem po državi, veste kaj opažam? Da se država briga zase , zame pa ni mar ne gmajni ne državi.

Če bi se sesedu na tla in umrl bi obe enako storili. Le zase bi moje truplo izkoristili. Gmajna bi se nahranila država pa bi pomlela, kar se pomleti pravno da in izkoristila mojo smrt za svoj dobiček.

Ta vlada je tako idiotska, da se niti ne zaveda, da s PCT-jem priliva olja na ogenj okužbam. Folk, ki se noče cepit, se ne bo, se bo raje okužil. In točno to se dogaja. In bolj bodo težili s PCT-jem, več bo okužb. Kdo pri zdravi pameti se bo testiral vsaka dva dneva in še plačeval za to? Tak človek bo raje iskal okužbo.

Nič ni slučaj kar počnejo. Dobro bi se bilo tega zavedati.

Če te morajo prepričevati, opominjati, pritiskati nate, ti lagati, te spodbujati, te siliti, ustrahovati, sramotiti v družbi, se zgražati nad tabo, ti groziti, te kaznovati in kriminalizirati …

Če morajo početi vse to, da bi dosegli tvojo pokorščino, morda to, kar propagirajo, ni v tvojem najboljšem interesu. – Ian Watson

Odgovor na objavo uporabnika
ian watson, 08.09.2021 ob 19:57

Če te morajo prepričevati, opominjati, pritiskati nate, ti lagati, te spodbujati, te siliti, ustrahovati, sramotiti v družbi, se zgražati nad tabo, ti groziti, te kaznovati in kriminalizirati …

Če morajo početi vse to, da bi dosegli tvojo pokorščino, morda to, kar propagirajo, ni v tvojem najboljšem interesu. – Ian Watson

Se strinjam

Daj ne nabijaj! Brezdelnežem kot si ti paše, da celo državo ponovno zapremo, no meni to ne paše!

Pametni se cepijo, ostali pa igrate rusko ruleto. Mogoče vam pa uspe. Srečno!

Prepričujejo te samo zato, ker je pri pandemiji žal tako, da je usoda posameznika odvisna  tudi od drugih kretenčkov, ki živijo v isti skupnosti s tabo.

Par stoletij nazaj je bilo enostavno. So takšne izobčili in nagnali. Zdaj pa moramo prenašat vaše filozofiranje. Dokler niste v k… potem se pa kesate in prosite za pomoč.

Ma ko vas j…! Res mi je vseeno za vas.

ruska ruleta, 08.09.2021 ob 20:06

Prepričujejo te samo zato, ker je pri pandemiji žal tako, da je usoda posameznika odvisna  tudi od drugih kretenčkov, ki živijo v isti skupnosti s tabo.

Par stoletij nazaj je bilo enostavno. So takšne izobčili in nagnali. Zdaj pa moramo prenašat vaše filozofiranje. Dokler niste v k… potem se pa kesate in prosite za pomoč.

Ma ko vas j…! Res mi je vseeno za vas.

Podobno, kot ti:

Vidiš, enako bi lahko sam razmišljal. Sam prepoznam kaj je lažna predstava. In ker mi nekdo vse davči,od hrane, ki jo kupim, obleke, nepremičnine itd.,zahteva da mu plačujem in vi, ki to podpirate seveda mi tako ne dajete druge izbire, kot da se vas znebim, saj je tudi po tvojih besedah usoda posameznika (mene) odvisna od drugih kretenov. Prav tako se mi odrejajo pravila kako in na kakšen način lahko živim. In ponovno, ker vem,da je moja usoda odvisna od kretenov ki podpirajo in zagovarjajo to, da se mi postavljajo pravila bi se vas moral znebiti. Ali pa vsi mi, ki nočemo da je naše življenje in usoda njegova odvisna od kretenov, kot jim praviš.

Par stoletij nazaj je bilo enostavno. So take, ki komu omejujejo življenje lepo zakopali pa je mil gmah. zdaj pa moram poslušati vaše glupo filozofiranje, nebuloze in blaznost.

Ma ko vas j. Res mi NI vseeno za vas.

Darwin952, 08.09.2021 ob 19:44

Danes sem šel v gmajno in prišel iz gmajne.

Veste kaj sem opazil? Da se gmajna briga zase.

Ko grem po državi, veste kaj opažam? Da se država briga zase , zame pa ni mar ne gmajni ne državi.

Če bi se sesedu na tla in umrl bi obe enako storili. Le zase bi moje truplo izkoristili. Gmajna bi se nahranila država pa bi pomlela, kar se pomleti pravno da in izkoristila mojo smrt za svoj dobiček.

Zelo zelo resnično. Kapo dol za tvojo vztrajnost in voljo.

Že 1000x ugotovljeno in potrjeno – bistvo je v komunikaciji

Svet je nespodoben zamejiti epidemijo.

Zakaj se ne odlocijo:

– da zaprejo cel svet ta 14 dni,

– da uzakonijo obvezno cepljenje

Dokler so tako neodgovorni ste ovce, ki rinejo in zaupajo tistim, ki pravijo da nemorejo uzakoniti obveznega cepljenja.Ce je svet v nevarnosti ja potem ni oklevanja, oni pa zelijo da sami prevzamemo odgovornost in nas primerjajo z cepljenjem v casu epidemije ošpic v YU. V YU so se izkazali za odgovorne, ker ni bilo moznosti jaz se ne bom cepil, pri nas pa je. Torej virus ni tako nevaren in nisem se videl mrtvih po cesti.

Rbko, 08.09.2021 ob 22:38

Svet je nespodoben zamejiti epidemijo.

Zakaj se ne odlocijo:

– da zaprejo cel svet ta 14 dni,

– da uzakonijo obvezno cepljenje

Dokler so tako neodgovorni ste ovce, ki rinejo in zaupajo tistim, ki pravijo da nemorejo uzakoniti obveznega cepljenja.Ce je svet v nevarnosti ja potem ni oklevanja, oni pa zelijo da sami prevzamemo odgovornost in nas primerjajo z cepljenjem v casu epidemije ošpic v YU. V YU so se izkazali za odgovorne, ker ni bilo moznosti jaz se ne bom cepil, pri nas pa je. Torej virus ni tako nevaren in nisem se videl mrtvih po cesti.

Mogoče pa še boš videl mrtve po cesti. A ne zaradi virusa. Ampak zaradi fašizma in cepiva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close