Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako anonimno prijaviti šolo inšpekciji?

Kako anonimno prijaviti šolo inšpekciji?

Na naši šoli se nihče ne drži ukrepov – učitelji ne nosijo mask ne v razredih ne na hodnikih, ravnatelj enako, starši hodijo po šoli brez PTC, tudi brez mask. Sedaj je en razred že v karanteni, v drugem razredu je nekaj otrok bolnih – lahko da gre za korono, a se še ne ve uradno. Če bodo tako nadaljevali, se bodo kmalu vsi razredi šolali na daljavo, sama pa želim, da šola ostane odprta, da ima moj otrok možnost normalno hoditi v šolo, zato bi rada dala prijavo na inšpekcijo. Na katero inšpekcijo naj jih prijavim – zdravstveno? Če pošljem mail iz anonimnega naslova (ker nočem, da ima moj otrok probleme zaradi moje prijave), bodo to sprejeli kot prijavo? Ima kdo izkušnje, koliko časa po prijavi traja, da se inšpekcija prikaže v šoli? Ker stanje je alarmantno!

Pošlji anonimen mail. Zgubiti nimaš nič

Verjetno so šole, ki so vse vzele na horuk. Je pa stanje predvsem odraz ravnateljice oz. ravnatelja. Pri nas smo zelo resni, smo pa srednja šola. Danes npr. sta bila od pouka odstranjena že dva dijaka, eden, ker ni hotel nositi maske, druga, ker si je ni hotela dati čez nos. Pravila so jasna in so stroga. Tudi jaz sem zelo dosledna.

Mogoče kot prvo napišeš anonimno pismo, da če se stanje ne bo izboljšalo, da bo podana prijava. Lahko pa pošlješ na inšpekcijo, če ne veš na katero pokliči na NIJZ. Ne piši pa bedarij, ker dejansko ne moreš vedeti kateri učitelj izpolnjuje PCT in kateri ne. Mi smo manjša šola, pa ne vemo, kdo vse se še ni cepil. Je pa tako da če nisi cepljen, se moraš obvezno testirat.

lahko bi vedeli, da inšpektorji ne reagirajo na anonimne prijave. Sploh pa v Slovenli ni nič anonimno. Ker se vsi poznajo med sabo.

Stanje je res alarmantno. Debilno fašistično resno potrebuje psihiatrično zdravljenje.

Pošlji medijem. s temi prijavami inšpekcijam ni nič, ker so tudi  inšpektorji anticepilci.

Kako ste nekateri srečni v tem SS sistemu! Končno je prišla na račun vaša hudobija, nerazgledanost, primitivnost in pokvarjenost. Kmalu vam bo odklenkalo.

Ja ce bos prijavla

Boste se prej doma namest v soli.

Ker se bojo mogl vsi testirat in jih bo vec ki pol poz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close