Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko energije posvečate kritiziranju drugih?

Koliko energije posvečate kritiziranju drugih?

Ali več časa in energije posvečate temu, da ugotavljate, kako drugi počnejo nekaj narobe ali razmišljanju o tem, kako si želite živeti vi?

Predvidevam, da drugo.

Podvprašanje: ali potem tako, kot si želite, tudi živite?

Hvala vsem, ki razumete vprašanji.:)

Ne maram niti kritizirati drugih niti poslušati, ko nekdo kritizira druge (pa mene tudi ne 😉 ). Živim! Večinoma kot mi ustreza, včasih pa kot mi ne ustreza, ampak se pač ne da pomagati.

Ali zivite kot si zelite…? Mislis materialni slog al nacin? npr ne destruktivno itd…

Zivim na nacin kot si zelim in kot mislim da je prav… Ne kradem, ne lazem, ne varam, ne kurvam se, ne provodim se, ne pijem, ne pusim, ne dolazim u sukob sa zakonom, nisam raspikuca, ne druzim se sa bagrom, ne drogiram se itd itd…

No, kako drugi počno daje perspektivo temu kar počnem sama, posledično ne gre eno brez drugega.

Želim si verjeti, da premišljujem o svojem relativnem družbenem mestu v zdravih intervalih.

Če vidim, da nekdo pretepa ženo se ukvarjam tako s tem kar drugi dela narobe in kar si ne želim sama doživeti. Odzivamo se pa odvisno od trenutnih okoliščin. Podobno velja, če vidim dobro dejanje drugega, samo z drugimi čustvi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close