Za Darvina
Nika814, 07.09.2021 ob 20:55
Človek, se ti zavedaš, da imaš resne probleme s svojo psihozo glede cepljenja.
Kaj se ti dogaja v glavi, da cele dneve čepiš na forumu in pod različnimi nicki pišeš zgodbice?
Pejd ven, v naravo, uživaj zadnje sončne dni – get a life!
Nika ki ni brez nika, se ti zavedaš, da Darwin spotoma napiše nekaj zadev za nekaj si pa vzame čas. Kaj Nika kje si pa ti da se oglašaš tu? kako pa veš koliko in kaj napišem? SI BRALO? Si si potem vzelo čas za vse prebrat in nisi bilo zunaj pod sončkom? Veš da imaš lahko probleme v glavi tudi če prebereš kar zapišem in bi ti lahko kak problem to vzelo? Nika Nika, kaj se ti dogaja v glavi in da čepiš na foumu in bereš kaj pišem poleg pa še nakladaš da pod različnimi niki pišem zgodbice. Ja kako pa veš da pod različnimi niki pišem če pa potem ni darwin zapisan da jih je pisal? Nika a maš probleme v glavi te kdo preganja npr. Preganjavica?
Get a life get a big curc in se prepusti fantaziji.
O bed.
Hh… Darci… A tisto o “kako ima/s” stranske ucinke tudi pises?
Ja kaj pa mislis kaj je cepivo?
Enkrat sem gledal neko “risanko” o globalizmu. Cisto na izi. Bom probal poiskat. Pravi nekaj tako… First create the problem then show them the solution.
Pa kaksno cepivo a ste vi normalni? Ja. Sej ste.
Kako ide onaj hadis.
Doci ce vreme kad ce se normalno smatrati nenormalnim. A nenormalno normalnim.
Eto ti i moja doza. Ti se reši mene pa ko jeebe.
Neko, 07.09.2021 ob 21:06
O bed.
Hh… Darci… A tisto o “kako ima/s” stranske ucinke tudi pises?
Ja kaj pa mislis kaj je cepivo?
Enkrat sem gledal neko “risanko” o globalizmu. Cisto na izi. Bom probal poiskat. Pravi nekaj tako… First create the problem then show them the solution.
Pa kaksno cepivo a ste vi normalni? Ja. Sej ste.
Kako ide onaj hadis.
Doci ce vreme kad ce se normalno smatrati nenormalnim. A nenormalno normalnim.
Eto ti i moja doza. Ti se reši mene pa ko jeebe.
Ne vem na kaj ciljaš s tistimi stranskimi učinki. Zaenkrat teh super zvezd cepiv nisem prejel, tako, da o njih ne morem govoriti iz prve roke. Kar me seveda ne moti.
Eh pa jaz ne bi tako gldal , ali pa vsaj za sedaj ne gledam tako da rešim sebe tebe pa ko j.
Pač vem, da lahko človek človeku pomaga in ne samo škoduje. In če si pomagata lahko imata zadovoljstvo, če si pa škodujeta pa ga ima morda začasno samo nekdo lahko pa nobeden od njiju.
Jaz preberem vsak stavek in besedo, ki jo napiše Darwin in s tem kar on je in kaj napiše, sploh nimam problemov. Verjetno so kakšne teme za koga kvantna fizika, a se vseeno brzdajte z žaljivkami in zmerjanjem. Za veliko stvari, ki jih napiše, je stvar dojemanja. Lahko nekomu kaj koristi in se zamisli, nekomu je njegovo pisanje eno veliko sranje. Mene odbija branje stalno nekih podtikanj in žaljivk. Malokdo pa se potrudi, da napiše kaj konstruktivnega in pametnega. Samo neka izzivabja in pljuvabja en čez drugega. Pametni ljudje niso nikjer zaželjeni.
Forum je zaprt za komentiranje.