Zmenki in dogodki za samske
Pozdravljeni,
Zanima me, če je imel kdo iz med vas, kakšno izkušnjo na zmenkih, ki so bili organizirani s strani Dogodkov za samske oz. kakšen je bil odnos organizatorke do vas in ali vam je dejansko poiskala vsaj malo ustrezen match. Jaz sem pri njej vzela paket, ki je malce dražji z namenom, da mi poišče vsaj ljudi na moji valovni dolžni (ker tako se tudi promovira), a sem globoko razočarana, predvsem zaradi njenega odnosa (težko jo dobim na telefon, mailov po par dni ne odpiše, itd., da ne govorim o tem, da dvomim, da ima sploh kakšen vpeljan sistem ujemanja ali preverjanja oseb) … zanimajo me torej vaše izkušnje glede odnosa in organizacije. Hvala.
katjajan, 04.09.2021 ob 21:52
Pozdravljeni,
Zanima me, če je imel kdo iz med vas, kakšno izkušnjo na zmenkih, ki so bili organizirani s strani Dogodkov za samske oz. kakšen je bil odnos organizatorke do vas in ali vam je dejansko poiskala vsaj malo ustrezen match. Jaz sem pri njej vzela paket, ki je malce dražji z namenom, da mi poišče vsaj ljudi na moji valovni dolžni (ker tako se tudi promovira), a sem globoko razočarana, predvsem zaradi njenega odnosa (težko jo dobim na telefon, mailov po par dni ne odpiše, itd., da ne govorim o tem, da dvomim, da ima sploh kakšen vpeljan sistem ujemanja ali preverjanja oseb) … zanimajo me torej vaše izkušnje glede odnosa in organizacije. Hvala.
Kolega mi je povedal, da en njegov kolega hodi na te prireditve za samske. Tip je baje poročen, vizualno dobro zgleda, nabrušen jezik za pecanje, prstan pred prihodom vtakne v žep in baje med vsemi samskimi bejbami vedno eno dobro zapeca za seks. Moram priznat, da ima dobro taktiko , pokvarjenec.
Za moj okus je to bolj kot ne nateg..zelo veliko, do katerih sem pristopil (trgovina, rekreacija, na ulici..) se jih je odzvalo, z nekaterimi sem bil celo v razmerju, tukaj na dogodkih za samske pa me na dveh dogodkih niti ena ni NITI obkrožila..hm..in ko sem prejel rezultate so mi ponudili še xy njihovih možnosti (ne zastonj, da se razumemo), tako, da mi šesti čut pravi, da je njihov edini cilj, da oni čim več zaslužijo..!
Sam imam zelo slabe izkušnje z njenim sistemom ujemanja. Jaz sem isto vzel malo dražji paket in do plačila storitve je bila izredno ažurna in odzivna, po plačilu pa…nič. Po pol leta čakanja in več poslanih mailih, je ugotovila, da me sploh ni dala v sistem iskalcev za ujemanje. Po dodatnih pol leta, mi je končno našla eno punco, ki me je želela spoznati. Kljub temu, da sva oba izrazila željo, da bi se spoznala, nisem nikoli dobil njenega kontakta. Kadarkoli sem pa organizatorko poklical, pa je imela vedno isti odgovor: “trenutno imam norišnico” in “bom preverila”. Po moje se je bolje posluževati drugih oblik iskanja stikov.
S tem ko plačaš za zmenek se v bistvu ponižaš.
Ljudi je dovolj na tem planetu ampak se mi zdi večina vas ima šibek karakter.
Napiši 3 stvari kaj hočeš in pojdi tja kjer to najdeš. Potem pa najprej ustvari prijateljstva in iz tega sčasoma pride kaj več.
Agencija in neka brez-vezna vprašanja in nekaj na silo ne bo nič rešilo.
Forum je zaprt za komentiranje.