Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osamljena

Osamljena

Pozdravljeni. Saj ne vem kje naj zacnem. Imam 24 let in sem brez prijateljev. Kako se vam to zdi je uredu, bi bilo prav da jih imam? Sem z vasi zuram okoli ne nisem tak tip cloveka, novih ljudi ne spoznavam, ne da ne bi zelela preprosto jih ni. Imam sluzbo, sodelavci dokaj uredu ampak samo kar se tice dela, drugace se ne druzimo ali kaj podobnega. Fanta do zdaj nisem imela, ga tudi ne iscem no ce bi biu nic zato oh saj se sama ne vem. Zivim s starsi, nikakor nisem razvajena ali kaj podobnega.

Odgovor na objavo uporabnika
Meggie233, 04.09.2021 ob 20:26

Pozdravljeni. Saj ne vem kje naj zacnem. Imam 24 let in sem brez prijateljev. Kako se vam to zdi je uredu, bi bilo prav da jih imam? Sem z vasi zuram okoli ne nisem tak tip cloveka, novih ljudi ne spoznavam, ne da ne bi zelela preprosto jih ni. Imam sluzbo, sodelavci dokaj uredu ampak samo kar se tice dela, drugace se ne druzimo ali kaj podobnega. Fanta do zdaj nisem imela, ga tudi ne iscem no ce bi biu nic zato oh saj se sama ne vem. Zivim s starsi, nikakor nisem razvajena ali kaj podobnega.

oj a si za kak spoznavni chat preko meila. sem moški mal čez 30 samski, čist cool tip. prilagam mail matejmatejmatej@protonmail.com

To ni nič tako nenavadnega. Seveda v idealnem lajfu bi imela tri ultra da best frendice kot v Sex v mestu, službo z bajno plačo in tri omare čevljev, vsa teden žurke z živo glasbo, svoje stanovanje, hudega tipa ala Mr Perfect, pa seveda počitnice na najboljših lokacijah za Instagram fotke. Življenje večine je precej drugačno, nekateri imajo več prijateljev in nimajo službe, tretji imajo dobro službo, pa so v nesrečni zvezi ipd. Ne obremenjuj se. Tvoje življenje morda ni popolno, ampak glede na opisano ni nič manj popolno kot življenje povprečne osebe.

Punca ne nasedaj preko interneta preveč. Imej distanco do uporabnikov in pamet v glavo. Lovci zavohajo žrtvev kot plenilci ranjeno žival. Nikoli ne piši na netu, da si osamljena ali da iščeš prijatelja, prvo pravilo! Sigurno imaš kje kakšne vrstnike iz šole, ne išči na silo nikogar. Ljudje že pridejo v naše življenje spontano.

Ponovite skupaj z mano v svoji notranjosti: Moje življenje je v resnici več kot perfektno. Imam absolutno svobodo in to je več kot čudovito. Zdravje je brezhibno. V neskončnih globinah me prežareva večna lepota.

xrobe, 04.09.2021 ob 21:28

Ponovite skupaj z mano v svoji notranjosti: Moje življenje je v resnici več kot perfektno. Imam absolutno svobodo in to je več kot čudovito. Zdravje je brezhibno. V neskončnih globinah me prežareva večna lepota.

A to imaš pozitivne afirmacije? 🙂

Grenivka422, 04.09.2021 ob 21:30

A to imaš pozitivne afirmacije? 🙂

Res je. 🙂 Moč besed je več kot neskončna. 🙂

xrobe, 04.09.2021 ob 22:31

Res je. 🙂 Moč besed je več kot neskončna. 🙂

Kdor verjame in si ponavlja, deluje. Sploh če sta poškodovana tako duša kot telo. Je pa težka ….

Grenivka422, 04.09.2021 ob 22:35

Kdor verjame in si ponavlja, deluje. Sploh če sta poškodovana tako duša kot telo. Je pa težka ….

V centru srca sije neskončno majhna zvezdica in ta sijoča zvezdica nikdar in nikoli ne more umreti. Sposobnosti te neskončno majhne zvezdice so neverjetne. Ko sem napisal ta tekst počakam kakšno minuto in potem kliknem na objavi. Med tem časom svojo pozornost osredotočam na center srca in zaznavi notranjih občutkov.

xrobe, 04.09.2021 ob 23:02

V centru srca sije neskončno majhna zvezdica in ta sijoča zvezdica nikdar in nikoli ne more umreti. Sposobnosti te neskončno majhne zvezdice so neverjetne. Ko sem napisal ta tekst počakam kakšno minuto in potem kliknem na objavi. Med tem časom svojo pozornost osredotočam na center srca in zaznavi notranjih občutkov.

Tak postopek bi morali ljudje imet za vse. Ampak za to je potrebno veliko znanja, moči, vere in volje. Opažam, da ljudje vedno manj cenijo sebe, zato iz njih vejejo strah, nevednost in posledično sovražnost. Ne opazijo zvezdic.

Grenivka422, 04.09.2021 ob 23:16

Tak postopek bi morali ljudje imet za vse. Ampak za to je potrebno veliko znanja, moči, vere in volje. Opažam, da ljudje vedno manj cenijo sebe, zato iz njih vejejo strah, nevednost in posledično sovražnost. Ne opazijo zvezdic.

Če se nekemu otroku pove o tej neskončno majhni zvezdici, si zna to v živo predstavljati. Kasneje človek velikokrat izgublja kontakt s to svojo elementarno instinktivno naravo otroške duše. Je pa to še vedno v posamezniku samo bolj zakrito. Lahko bi tej sijoči zvezdici rekli tudi center vesti.

xrobe, 04.09.2021 ob 23:26

Če se nekemu otroku pove o tej neskončno majhni zvezdici, si zna to v živo predstavljati. Kasneje človek velikokrat izgublja kontakt s to svojo elementarno instinktivno naravo otroške duše. Je pa to še vedno v posamezniku samo bolj zakrito. Lahko bi tej sijoči zvezdici rekli tudi center vesti.

Ja res. Otroci so prvinski, zaznajo, začutijo in dojemajo veliko več kot odrasli. Zato so prvi začetki otroštva zelo zelo pomembni. Tole zdaj kaj mamo okrog nas, pa gre itak vse u maloro :)) rabimo veliko več otroških zvezdic

Grenivka422, 04.09.2021 ob 23:33

Ja res. Otroci so prvinski, zaznajo, začutijo in dojemajo veliko več kot odrasli. Zato so prvi začetki otroštva zelo zelo pomembni. Tole zdaj kaj mamo okrog nas, pa gre itak vse u maloro :)) rabimo veliko več otroških zvezdic

Ljudje smo programmable. Programiranje se začne že v ranem otroštvu. Moč besed je več kot neskončna. Človek je  več kot vrhunski robot. Ne dovolite, da vas drugi programirajo.

xrobe, 05.09.2021 ob 00:15

Ljudje smo programmable. Programiranje se začne že v ranem otroštvu. Moč besed je več kot neskončna. Človek je  več kot vrhunski robot. Ne dovolite, da vas drugi programirajo.

Težka bo. Smo redki, ki se ne damo in vztrajamo. Ki si želimo živeti v harmoniji z univerzumom. Preveč je negativne energije okoli nas, da bi se karkoli prijelo. Z našimi možgani pa res lahko delajo čuda stvari ….. Seveda če človek dovoli to, če je dovzeten za sprejemanje negativnih vibracij. Če pa spozna širino univerzuma, se mu bo mogoče uspelo naravnat na pravilno frekvenco

Grenivka422, 05.09.2021 ob 00:35

Težka bo. Smo redki, ki se ne damo in vztrajamo. Ki si želimo živeti v harmoniji z univerzumom. Preveč je negativne energije okoli nas, da bi se karkoli prijelo. Z našimi možgani pa res lahko delajo čuda stvari ….. Seveda če človek dovoli to, če je dovzeten za sprejemanje negativnih vibracij. Če pa spozna širino univerzuma, se mu bo mogoče uspelo naravnat na pravilno frekvenco

Največji problem so negativna sporočila iz enostranskih medijev, ki jih podzavestno sprejemamo. Trenutno je edini svoboden komunikacijski most internet.

Tudi sama nimam prijateljev, ni majlazje vendar se da. Pride kaksen dan, vecer, ko mi je grozno sem slabe volje zato ker sem sama ampak sem se sprijaznila s tem.

Sluzba mi ne disi ravno, najraje bi bila doma, tako tezko se skoraj vsakic spravim na delo. Vendar kaj cmo, se privadis, navadis in gre

Mravljica565, 12.09.2021 ob 19:19

Tudi sama nimam prijateljev, ni majlazje vendar se da. Pride kaksen dan, vecer, ko mi je grozno sem slabe volje zato ker sem sama ampak sem se sprijaznila s tem.

Sluzba mi ne disi ravno, najraje bi bila doma, tako tezko se skoraj vsakic spravim na delo. Vendar kaj cmo, se privadis, navadis in gre

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

xrobe, 05.09.2021 ob 01:06

Največji problem so negativna sporočila iz enostranskih medijev, ki jih podzavestno sprejemamo. Trenutno je edini svoboden komunikacijski most internet.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Ena rešitev je tudi tale forum. Registrirajta se in se pogovarjajta preko ZS.

Sta pa premladi za biti brez prijateljic. Kaj pa sošolke? Kar telefon v roke in najljubšo povabit na kavo:) Pa kaj če je minilo več let, vse se da nadoknaditi;)

Druga varianta so razna društva. Kaj radi počnete, če obstaja društvo se včlaniš in počasi spoznavaš ljudi.

Prvi korak je že: vesta kje je problem. Naslednji korak je, da greš ven med ljudi. Pa čeprav vsak dan v isti park na isto klopco in tam bereš knjigo namesto doma na kavču.

In ne obremenjujta se s starostjo ljudi. Marsikateri starejši človek zelo rad poklepeta. Pa klepetajta skupaj:)

Glavo gor, malo vec spostovanja in samozavesti. Poisci si nove hobije, pojdi v naravo. Uspelo ti bo

Ne išči prijateljev, ne boš našla. Išči kraje in prostore, hobije in končjike, kjer boš bial v družbi. Se vpišeš v fitnes, če si za to; na kakšne tečaje, če si za to in živiš svoje življenje. Če najdeš kolegice, ok, če ne najdeš si vsaj v družbi in živiš svoje življenje.

Nimaš prijateljev, ne iščeš fanta.Nisi tak tip.

Ja, pa se bo treba potrudit.Če ti nikogar ne pozdraviš, mu rečeš kakšno besedo…bodo tudi tebe pustili popolnoma na miru.

Ti paše, da si samotarska? So taki tudi tvoji starši?

Ja, samo potem živiš v svojem mehurčku, v svoji mlaki.Z ljudmi nimaš posebnih komunikacij, zato ne dobivaš novih informacij.To pa dostikrat – in predvsem za mlado dekle ni dobro.Drugi se pogovarjajo o tem, kje je dobra pizzerija, kje imajo dobre tortice, kateri film na teve je dober, o fantih in še marsikaj.Mimo tebe pa gre vse to.

No, če te to ne zanima in te nikoli ne bo in če ne pogrešaš nobene prijateljice in ti je kul, da si sama, potem je ok.

Če pa bi rada več, si v knjižnici izposodi knjigo Kako si pridobiš prijatelje, pa tudi kakšen hitri tečaj retorike bi ti prišel prav.Nisi upokojenka, da bi se zaprla v bajto in bi ti bilo vseeno, ali pride mimo kralj ali mesar.

Mlado dekle si.Zato se potrudi.Nič ne pride samo.Tudi prijateljice ne, tudi fant ne.

Boš morala odpreti usta in srce .Pa koga pozdraviti z nasmehom na obrazu,mu tudi reči prijazno besedo…in začeti pogovor.

Lahko vadiš doma v sobi pred ogledalom.Naglas , da se ne ustrašiš svojega glasu.Vsak dan eno minuto.Vsaj.Temo izberi sama.Ni važno, samo da govoriš.Pa srečno!

Sva ze dve osamljeni. Lahko bi kdaj sle na eno picence.

Ne obtozuj se, ce nimas prijateljev, zato nisi nic manj vredna. Tako pride. Sigurno je drugace imas neko prednost, ce zivis v mestu, tam vedno koga srecas, se kaj dogaja. Ce si doma s podezelja teh priloznosti ni toliko, imas pa okli sebe zagotovo cudovito naravo, ki tudi veliko pomeni. Ne znam ti pomagati, vendar prijatelji ne pridejo sami od sebe. Mogoce se sprijazni s tem in bo cas prinesel svoje. Objem Stasa

Dandanes res ze vse najedes na forumu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close