Zimsko sezonsko delo
IŠčem službo, ker se mi sezonsko delo izteka. Najraje bi seveda redno službo, ne samo sezonsko. Ampak zaenkrat nič ne kaže, da bi mi kaj uspelo najti.
Ima kdo kake ideje za zimsko sezonsko delo? POleg seveda smučišč in pač storitev ob smučiščih.
Kaj delajo poletni sezonci pozimi? Poletnih sezonskih del je dosti več kot tistih pozimi. Jaz za pozimi se edino smučišča spomnim. Še kaka ideja?
alieliuli, 03.09.2021 ob 21:56
Zrihtam ti delo v proizvodnji, če obljubiš, da ne boš vsak dan odpirala tem o svoji službi. Obljubim, da ti ne bo trebaodnašati pasjih kakcev v dolino.
Od kdaj pa je treba komu rihtat delo v proizvodnji? Verjetno si tako počena v glavo, da ne veš, da prosijo, da pridejo v proizvodnjo delat. Ja, prosijo. Ne pa, da bi bilo to treba komu rihtat. Eni se pa res totano usekani.
monovci ne znajo, 03.09.2021 ob 22:00
Od kdaj pa je treba komu rihtat delo v proizvodnji? Verjetno si tako počena v glavo, da ne veš, da prosijo, da pridejo v proizvodnjo delat. Ja, prosijo. Ne pa, da bi bilo to treba komu rihtat. Eni se pa res totano usekani.
Ne, tale z dnevnimi travmiranji o njeni službi je usekana. Ti si pa precej pameten, to pa res.
alieliuli, 03.09.2021 ob 22:03
Ne, tale z dnevnimi travmiranji o njeni službi je usekana. Ti si pa precej pameten, to pa res.
V tej temi si samo ti izpadla zabita. Tema je o zimskem sezonskem delu, avtorja zanimajo možnosti, predlogi. Ti pa bebavka klobasaš, da boš rihtala delo v proizvodnji. Ja, za tak zapis moraš biti ornk ruknjena. Nepismena itak.
Se moraš pač posrati v vsaki temi, čeprav nimaš kaj pametnega napisat.
monovci ne znajo, 03.09.2021 ob 22:07
V tej temi si samo ti izpadla zabita. Tema je o zimskem sezonskem delu, avtorja zanimajo možnosti, predlogi. Ti pa bebavka klobasaš, da boš rihtala delo v proizvodnji. Ja, za tak zapis moraš biti ornk ruknjena. Nepismena itak.
Se moraš pač posrati v vsaki temi, čeprav nimaš kaj pametnega napisat.
Išči, išči, miško, pa boš našel. Zelo na drobno je napisano in samo funkcionalno napismeni vidimo, za ostale je nevidno.
Ja, smučišča. Tu sem malo zamočila, bi morala narediti tečaj za učitelja smučanja. To bi bilo ok pa delo v AT. Pa sem razmišljala, da bi pa sem si rekla, eh, saj ne rabim to. Zdaj pa bi mi prav prišlo.
Ja, pametni monovci: vprašaš za sezonsko delo pa ponujajo proizvodnjo pa flikanje cest v Ukrajini.
Forum je zaprt za komentiranje.