Pes je od malega bolan
Kupila rodovniškega psa. Ko smo ga tisti večer pripeljali domov se je začelo. Driska. Potem po 1 tednu šli k veterinarju, dal nekaj, 1 dan ok, potem naprej.. Pes ima 7 mesecev in je skos driska in veterinar je rekel, da če se to ne izboljša v kratkem bo tako ko bo pes odrasel. Sumim na cepljenje, saj je bil cepljen tik preden sem ga jaz prevzela In sedaj imam namesto psa doma sranje..
Tudi jaz mislim, da je hrana. Naš npr. striktno samo suha hrana in samo določeni briketi. Vse drugo mu povzroča drisko. Revež tako je samo suho hrano in vsake toliko mu malo pomagamo z kako spremembo a je razlika takoj. Je pa podobne starosti kot vaš. Briketi so svetovani s strani rejca in so cenovno niso poceni.
Pojdi po mnenje še kam drugam, na kliniko. Da naredijo konkreten pregled (kri itd.). Malo morje razlogov je za tako stanje. Od črevesnih vnetij, virusa, prisotnosti parazitov, prehrane, morebitne alergije na določeno živilo itd.. Dolgotrajna driska ni vredna na dolgi rok, ker se izgubljajo pomembne stvari iz organizma, dehidracije. Zato mora piti ogromno vode.
Tale veterinar je tud ena perila, če se ne potrudi ugotoviti vzroka. Zamenjaj ga. Pelji že danes kam drugam psa na pregled. Mlajše je lažje pozdraviti kot pa starejše, ko imajo že kronično stanje.
Forum je zaprt za komentiranje.