cepili se boste financni luzerji ki se nimate s cim upreti sistemu
Polovica se jih kakor ne bi cepila, ampak so se zaradi dopusta. Sicer se ne bi, ampak imajo otroke in jih morajo peljati na morje. Druga polovica se bo cepila, ko jim bodo zagrozili z odpovedjo delovnega razmerja. In spet se bodo izgovarjali na otroke. Sicer se ne bi, če bi bili samski, ampak imajo družine. Otroke.
luzer financni si, 02.09.2021 ob 18:38
ko bo obvezno bodo pokleknili financni luzerji to je 99 procent slovencev saj si s 600 evri dohoka ali malo vec pac ne morejo privosciti upora. g trump pa pevka alizee, ki ima na banki 50 milijonov, se sigurno ne bo cepila, ce tega noce, ga ni na svetu, ki jo lahko v to prisili.
Mene zanima zakaj anticepilci vsak dan naštepate 1001 sporočilo zaradi problemov, ki jih imate s tistimi, ki se bodo cepili?!?! Hujši ste kot najbolj nadležni tropi komarjev in muh!
Brigaj se zase in za to, zaradi česar se ti ne boš cepil, tiste, ki se bodo ali so se cepili, pa pusti ti in tebi podobni pri miru!
ste kot muhe, 02.09.2021 ob 19:03
Ja, antivaksarje ste res hujši kot muhe. Na tisoče tem morate odpreti.
Aja, sem se cepila, že dolgo, dolgo nazaj, plača solidna, visoka izobrazba, samska, brez otrok, brez kreditov.
Čak mal, mene si zmedla, kdo je zdaj muha kdo drek? Če se muha lepi na drek in tukaj izpostavljaš antivakserji ste kot muhe, ti letajo nad cepilci al kaj, ki so potemtakem drek?????
mmorria, 02.09.2021 ob 19:36
G. Trump se je cepil že januarja. Ne samo to, v svojem stilu je komentiral, da je cepivo tehnološki čudež s katerim ZDA pomagajo celotnemu človeštvu.
V bistvu so ti z miljoni oz. miljardami bili prvi cepljeni. Ampak kaj pa to človek, ki očitno na socialni in monu visi 24/7 razume :).
ne samo on, 02.09.2021 ob 20:53
V bistvu so ti z miljoni oz. miljardami bili prvi cepljeni. Ampak kaj pa to človek, ki očitno na socialni in monu visi 24/7 razume :).
MONovci trdijo, da se cepijo samo socialci, lenuhi, reveži. Torej sklep: Trump je revež, socialc, ki še za kruh nima :).
Mi je pa zanimivo, da so tile antivaksarji na monu vsi le na pol pismeni, izjemno dobro jim gre pa žaljenje.
Kdo je nadležen?
Cepci posiljujete s to gensko terapijo in plandemijo na vsakem koraku. Vam prav noben ne brani, lahko se cepite s tem strupenim zvarkom 5x na dan. Problem je v tem, ker ga nam vsiljujete prav povsod. Ne toliko na osebni ravni, s strani države pa prav gotovo. Vse skupaj meji že na teror.
Edini ‘argument’, ki ga imajo je pa ‘zaupaj stroki’. In to ne stroki, ki argumentirano opozarja na škodljivost zvarka, ampak ‘stroki’, ki dnevno spreminja izjave, se zapleta, laže ipd.
Zaradi drugih se ne cepi nihce, to je navaden bulsit. Vecina se je cepila za dokumente, najprej uzivanje potem zdravje. Potem je pa nekaj izjem, ki jih res skrbi za zdravje ampak predvsem svoje in svojih bliznjih , za tujce jim je popolnoma vseeno. Ne vem zakaj zavijajo v celofan resnico, ko je pa jasno, da smo ljudje sebicne riti :))
Ce in ko se bom cepila se bom izkljucno ker bo obvezno in zaradi sebe, ce bo res kak sev, ki bo mnozicno moril, ne pa za neke tujce. Popljuvajte ampak vecina razmislja isto, samo se pretvarjajo.
Deloma tudi zaradi drugih,da se virus ne širi in da dosežemo družbeno precepljenost prebivalstva.
Kako, če tudi cepljeni širi bacil??? Še bolj, ker tiste pol leta kot drži ta zvarek hodi okrog kot zdrav, namesto, da bi ležal doma.
In kaj boš s preceljenostjo? Boš kot Izrael?
Inteligenca očitno ni tvoja odlika… Si hodil na FDV? Mogoče plačanec SDS?
Crkni v mukah, osebno sem se raje cepil ker ne mislim lahkomiselno prestajati tistih treh lanskih tednov še enkrat, ko ne veš , boš, ne boš bo bolnica ali ne, da o izgubi dohodka sploh ne govorim. Raje vidim da mi zraste rog na glavi, kot pa da crknem zaradi nekih principov, pa da ne bo pomote ko se je pričelo govoriti o cepljenju sem bil tudi sam proti cepljenju.
Forum je zaprt za komentiranje.