Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ti dvo metrasi

ti dvo metrasi

Doncic, M. Jordan… vecina kosarkasev ima lepotice za svoje punce. Jaz pa se najgrse zemljanke ne morem osvojit. Kako je to mogoce?

Zato, ker ti iščeš kar ti ne pripada. Ni najgrša zate, zate je tvoja. In tvoja te je včeraj čakal na pomolu z grabljami v roki, pred avtobusno postajo z veslom v drugi roki, klobukom na glavi, škornjem v izložbi in menstrualnim krčem. Ampak tebe ni bilo. Zakaj? Ker si iskal tisto,ki ni zate.

Dvometraši, načeloma imajo tiste majhne deklice ob sebi, ki izgledajo, kot, da se bodo razbile v njihovi enormni moči.

Jih je kar nekaj takih. Sem majhna, en meter šestdeset in si ne predstavljam, da bi imela enega velikana ob sebi, npr v postelji.

Meni to vizuelno sploh ni všeč, ne bi si izbrala takega fanta, že na prvi pogled ne, najbrž tudi pri teh deklicah velja to, da so popularni in da imajo keš.

Odgovor na objavo uporabnika
zame neprivlačni, 02.09.2021 ob 15:44

Dvometraši, načeloma imajo tiste majhne deklice ob sebi, ki izgledajo, kot, da se bodo razbile v njihovi enormni moči.

Jih je kar nekaj takih. Sem majhna, en meter šestdeset in si ne predstavljam, da bi imela enega velikana ob sebi, npr v postelji.

Meni to vizuelno sploh ni všeč, ne bi si izbrala takega fanta, že na prvi pogled ne, najbrž tudi pri teh deklicah velja to, da so popularni in da imajo keš.

Še veš ne, kaj zamujaš :-)))

Brezdomec, 02.09.2021 ob 13:29

Doncic, M. Jordan… vecina kosarkasev ima lepotice za svoje punce. Jaz pa se najgrse zemljanke ne morem osvojit. Kako je to mogoce?

Če osvajaš grdo, potem ne moreš imet lepe…ne bo se čudežno spremenila v lepotico 😉 poleg zunanjega videza pa ljudje premoremo še kakšne druge kvalitete…

Bila poročena s skoraj dvometrašem.  Dejansko res predstavlja to nek bonus,na katerega se lahko zanaša in izrablja  v vsakodnevnem življenju to svojo življensko danost, ko ga zasvoji, ko resnično je lahko mnogo uspešnejši od sovrstikov tudi pri delu, zaposlitvah, dobi boljše službe kot njegovi nižji kolegi ( pri njemu je bilo vedno tako), ker je tudi bolj priljubljen, všečen, višina da tudi neko avtoriteto, tisti  navidezni občutek, da je tak moški tudi bojl vreden nekega zaupanja;  je to psihološko znano, da višina daje neko avtoriteto, draž predvsem žeskam v javnosti, da jih bolj obožujejo, gledajo za njimi, jih želijo tudi imeti.

V bistvu je bil pa slabič, kar se je izkazalo čdalje bolj z leti, ko je ta maska pričela padati z obraza, povzpetnik in včasih za 4imi stenami tudi prostak, nikakor ne tako “uglajen gospod” kot se je v javnosti s svojo višino predstavlja v službi, pred podrejenimi. Poslovna obleka, in bleščeči čevlji poleg višine takemu skuaj potem še bolj gladi ego;  ga je ekstremno prevzelo, je zelo začel igrati na to karto,s triki,  tudi posesiven oblastniški,ker je vedel, da s tem dodatnim atributom višine velikokrat dobro skozi pride, ko drugi ne morejo. Vizuelno sicer ne lepotec, je pa znal dobro vrteti jezik in igrati tudi na ta svoj šarm višine, naučene geste in tisto hojo z dolgimi nogami. Velikokrat prišel dobro skozi ravno zaradi te višine, ki naj bi pri moških predstavljala neko dodatno možatost, nekaj več od ostalih povprečnih in od njega nižjih predstavnikov moške vrste.

Je bivši po kar nekaj letih zakona – tudi iz tega razloga, ker ga je popolnoma odneslo. Jasno, ženskam vedno padejo v oči višji moški, ker jim predstavlja tudi telesna višina tisti vrh, ki ga želijo osvojoiti – ker so v manjšini, pa nekako predsodek, da imajo boljši genetski material. Sem izjemno vesela in osvobojena, da sem se ga rešila. Težko je sobivati s takim človkom, polnim samega sebe, ker mu je narava dala nekaj več in ga odnese ego.

Koklja400, 02.09.2021 ob 15:46

Še veš ne, kaj zamujaš :-)))

Grande uomo, piccola canaglia.

Da ti prevedem, velik mož, majhna žival.

Možakar dva metra visok, sto kilogramov, mišičnjak, tak mož, da se zdi, da bi gore premikal…v hlačah pa drobcen ptiček.

A misliš da sta ta dva dvometraša več vredna kot ti? Morda v žepu, a tudi onadva sta samo človeka krvava pod kožo, tako kot ti in mi vsi. Ko se boš nehal z njimi primerjat in ne boš iskal barbie doll, boš srečal tapravo.

sfe

bistvo je očem nevidno, 02.09.2021 ob 20:41

Možakar dva metra visok, sto kilogramov, mišičnjak, tak mož, da se zdi, da bi gore premikal…v hlačah pa drobcen ptiček.

Tony Parker in Eva Longoria. On dvometraš, ona pol metra manjša.

To ne gre, ne na fizični, ne na duhovni ne na spolni ravni.

Sta se hitro razšla.

bne grestvo je očem nevidno, 03.09.2021 ob 07:14

Tony Parker in Eva Longoria. On dvometraš, ona pol metra manjša.

To ne gre, ne na fizični, ne na duhovni ne na spolni ravni.

Sta se hitro razšla.

Tony Parker okoli 185 centov, ona pa res meter i žilet.

Drugač pa intervju ženske, ki se je kresala z Jordanom.. Opisala je sex kot v transu….., v pozitvnem smislu seveda, pač neverjetna moč in energija.

Sem pa videl rusa Nosova z njegovo bejbo pred še pa še leti, ki je bil krepko čez 2 metra, igral je za Olimpijo in je igral košarko samo zaradi višine, iz prostih metov tud obroča ni zadel..  No in ta njegova bejba, mu je bila glih do penisa v stoječem položaju, malo čudna scena za pogeldat.. Dosti 2 metrošav in  več bi svojo višino z veseljem za 15 centov skenslali.

Italijani rečejo, 02.09.2021 ob 19:22

Grande uomo, piccola canaglia.

Da ti prevedem, velik mož, majhna žival.

Več kot tistih deset plus nekaj cm tako al tako ne gre notr.

Čeprav z mojim prvim odgovorom nisem mislila na nobeno orodje, ampak je škoda, da bi se zaradi fix ideje o dvometraših nekdo odpovedal krasni vezi ali pa izkušnji, če ne gre.

Tony Parker je še znosen, s svojimi 1,88m, ampak jaz ne bi imela dobrega feelinga z dvometraši in stokilskimi.

Bi se počutila kot porcelanasta punčka v velikanovih rokah in bi imele občutek, da me bo zdaj, zdaj zdrobil.

Zato pri mojih 1,60 metra ne gledam visoko.

Tudi obnašanje visokih fantov je na visokem nivoju, češ jaz sem visok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close