nove ideje janševe vlade
Ob ukrepu financne kazni za razžalitev funkcionarjev Jerajeva pravi: Poslanka sem že od leta 2004, pa česa takšnega še nismo imeli, da bi nas zmerjali ali pljuvali. Razumemo, da je kdo nezadovoljen in lahko svoje nezadovoljstvo tudi izrazi, ni mu pa treba biti pri tem žaljiv in nesramen..
Jaz odgovarjam: “Državljanka sem že iz 80ih, pa se mi še ni zgodilo, da bi bile kratene moje pravice do protesta ali do stavke. Če bi se javni uslužbenci odločili za stavko, se ne bi upala iti na cesti, ker se bojim, da bom ob službo. Tudi na petkov protest se ne upam, ker imam bolj izpostavljeno službo in se bojim, da bi me odpustili, če bi se znašla na seznamu petkovih protestnikov.”
državljanka sem, 02.09.2021 ob 07:29
Ob ukrepu financne kazni za razžalitev funkcionarjev Jerajeva pravi: Poslanka sem že od leta 2004, pa česa takšnega še nismo imeli, da bi nas zmerjali ali pljuvali. Razumemo, da je kdo nezadovoljen in lahko svoje nezadovoljstvo tudi izrazi, ni mu pa treba biti pri tem žaljiv in nesramen..
Jaz odgovarjam: “Državljanka sem že iz 80ih, pa se mi še ni zgodilo, da bi bile kratene moje pravice do protesta ali do stavke. Če bi se javni uslužbenci odločili za stavko, se ne bi upala iti na cesti, ker se bojim, da bom ob službo. Tudi na petkov protest se ne upam, ker imam bolj izpostavljeno službo in se bojim, da bi me odpustili, če bi se znašla na seznamu petkovih protestnikov.”
Noben ti ne krati pravice do protesta, nevem kje si to prebrala? Ce pa ne znas protestirat na kulturen nacin, je pa problem v tebi. A je treba grozit, zalit, po mizah skakat? Ne, ni treba. Protesti so lahko tudi mirni, kar pa pri nas ocitno doloceni ne razumete, ker ce ni po vase, bomo pa vse razbil! Jamski ljudje.
Itak, če si zaposlen je preveč rizkantno hodit na proteste, ker te fašisti iz nora24tv ujamejo v kamero in res lahko veliko škode naredijo človeku, človek more pač delat za preživetje.. Hvala bogu pa itak to njihovo greznico od televizijo gleda zelo malo ljudi ampak kljub temu, če te za par sekund ujamejo v kamero je preveč..
REBEL, 02.09.2021 ob 07:38
V tej ugrabljeni drzavi je vse narobe. Dokler paraziti ne bodo shvatili, da ne morejo biti vse svoje zivljenje prisesani na drzavne siseke, do takrat bo pac zal politicno stanje v nasi drzavi taksno kot pac je. Jaz pravim. Zadnji cas, da nekdo napravi red v drzavi.
a to misliš jajata, ki celo življenje, še iz juge (članstvu zsms in kpj, mešanje megle v politiki) živi od denarja davkoplačevalcev..
Poznam, 02.09.2021 ob 07:57
Noben ti ne krati pravice do protesta, nevem kje si to prebrala? Ce pa ne znas protestirat na kulturen nacin, je pa problem v tebi. A je treba grozit, zalit, po mizah skakat? Ne, ni treba. Protesti so lahko tudi mirni, kar pa pri nas ocitno doloceni ne razumete, ker ce ni po vase, bomo pa vse razbil! Jamski ljudje.
Dokler se posranci vedejo kot se, so lahko veseli da ne bingljajo iz vej. In bolj ko bodo zajebavali rajo, prej so bo zgodilo tudi to. Mogoče je to na dolgi rok še najboljše kot se lahko zgodi. Kraje se morajo nehat, korupcija se mora nehat. Vrednost slovenije so v 30 letih spravili na četrtino. Če bo šlo to naprej, bomo kitajski. Če že nismo, pa ne upajo povedat.
Popay npr, 02.09.2021 ob 08:32
Itak, če si zaposlen je preveč rizkantno hodit na proteste, ker te fašisti iz nora24tv ujamejo v kamero in res lahko veliko škode naredijo človeku, človek more pač delat za preživetje.. Hvala bogu pa itak to njihovo greznico od televizijo gleda zelo malo ljudi ampak kljub temu, če te za par sekund ujamejo v kamero je preveč..
mu pa rukni paradajz v glavo, pa zavpij zighajl.
Replika541, 02.09.2021 ob 08:17
Gremo korak za korakom blizje Severni Koreji. Tam je tudi vsaka kritika prepovedana.
In se vedno smo tiho in gledamo.
Levica skace in zganja cirkus ze zelo rutinsko, monotono, ze en cas cas jih imam na sumu, da jih jansa placuje, da je predstava za narod.
Ostali SMO PA TIHO IN GLEDAMO.
TI PA RES NISI TIHO, čeprav nimaš kaj povedat!
Forum je zaprt za komentiranje.