Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cudne energije v dolocenih mestih kot da si v vzporedni dimenziji

Cudne energije v dolocenih mestih kot da si v vzporedni dimenziji

Hej hej, ima kdo izkusnje z vzporednim vesoljem oz cudnimi energijami? Pred leti sem se peljal od maribora proti rogaski slatini in sem se ustavil v neki vasi da bi kaj pojedel. No takoj ko sem stopil ven me je spreletel nek cuden obcutek. Tezko sem dihal, potem grem v gostilno ljudje so me gledali kot da ne spadam tja, potem v trgovini podoben obcutek. Celotna atmosfera je bila kar grozna pač tisto ko imas obcutek da je nekaj zelo čudno. Podobna izkušnja v bohinju, vse lepo ni da ni pa vendar me je prevevala neka tesnobnost. Ima kdo podobne nepojasnjene izkusnje? Se mu je zgodlo kaj cudnega?

Ena podobna tema je že odprta, o krajih, kjer straši. Tam so tudi opisana dozivetja, ki se lahko primerjajo z vzporednim vesoljem. Jaz tega še nisem doživela, sem pa veliko brala o tem in gledala dokumentarce.

A čutiš v kakšnem mestu slabo energijo, ampak v normalnem smislu? lol

Je bil tvoj občutek morda povezan s tvojim psiho fizičnim stanjem? Jaz sem ga dobila na primer po 1 urnem plavanju, ko sem prišla na kopno in enkrat po 2urnem stanju na soncu, ko sem po čakanju na soncu prišla v senčko. Mogoče imajo takšne občutke ljudje, ki ure in ure hodijo po soncu okoliških hribov Bohinja?

Te razumem, podobna situacija z mano v Bohinju!!

Verjeli ali ne, vseeno mi je.

Pred tremi leti se mi je zgodilo nekaj ‘nepojasnjenega”, od takrat nisem več ista, kot pred tem. Čudno počutje, čudni občutki …. kot da sem zašla ….  oziroma  kot da bi obtičala nekje vmes v praznem prostoru. Ne morem se več sprostiti, začela me je motiti dnevna svetloba, nekako se najbolje počutim, ko pade mrak. Nimam nobene prave volje, tesnobna sem vsak dan bolj …

Ne vem na koga naj se obrnem, da bi mi lahko namignil kaj se mi dogaja.

Odkdar je v pogonu 5G, bo tega še več.

EM valovanje.

Hvaležna bom za vsako info, ki bi mi lahko pojasnila kaj se mi to dogaja. Že skoraj 3 leta. Tako ne morem več naprej.

Poskušajte se obrnit na nekoga zaupanja vrednega, ki bolj občuti energije in z reikijem lahko tudi zdravi.

Odgovor na objavo uporabnika
Reiki, 02.09.2021 ob 09:41

Poskušajte se obrnit na nekoga zaupanja vrednega, ki bolj občuti energije in z reikijem lahko tudi zdravi.

Kaj pa lahko naredi?

Če je res ta pravi, lahko z energijo, tudi na daljavo zdravi “dušo”. Npr. zdravi strahove, depresijo, nemir… To obstaja in če je res hudo se lahko obrnete sem po pomoč. Vem, ker občutila na lastni koži. Ni pa pot enostavna. Verjetno pa na vsakega drugače deluje, eni lažje prenesejo, eni težje (kot jaz). Ampak, ko nimaš več kej za zgubit in želiš pomoč, lahko poizkusiš. Moja reiki “terapevtka” se ne oglašuje, ta pravi so skriti in zato jih je težko najti, ampak se da.

Meni je pa zanimivo, da ste tako težko v Bohinju. Meni pa tam dobesedno duša počije. Sicer res na enem mestu ostalo niti ne, ampak na tistem mestu pa mi je energija res super!

Se mi je zgodilo že pred veliko leti. Tam v Ukancu proti slapu Savica. Komaj sem čakala, da pridem dol in čimprej v avto in stran. Tistega strahu, nič oprijemljivega, niti ne znam opisati, nisem občutila ne prej ne kasneje. Kot se spomnim, bi mogoče lahko rekla le, da se mi je zdelo ozračje neverjetno čisto, a na drug način kot drugje v hribih. Otroku nisem govorila, kaj občutim, ga nisem hotela obremenjevati, a bil je nenavadno priden, hitro hodil in nič protestiral, ko sva se brez sladoleda ali drugega takoj spakirala v avto. Pa imam rada planine, gorski zrak, mir, Bohinj se mi zdi lep.

Jaz osebno nisem tega doživela, razen v enem hotelu v Avstriji imamo vsi nenormalne sanje skoraj vsak dan. Tja hodimo že več let in je vedno tako.

Sicer pa moj brat o tem veliko govori in pravi, da to čuti. Prav tako čuti, da bo nekdo umrl, ali da je ravno umrl. Prav tako ga obiskujejo pokojni starši.

Nekaj mora biti, 02.09.2021 ob 10:58

Se mi je zgodilo že pred veliko leti. Tam v Ukancu proti slapu Savica. Komaj sem čakala, da pridem dol in čimprej v avto in stran. Tistega strahu, nič oprijemljivega, niti ne znam opisati, nisem občutila ne prej ne kasneje. Kot se spomnim, bi mogoče lahko rekla le, da se mi je zdelo ozračje neverjetno čisto, a na drug način kot drugje v hribih. Otroku nisem govorila, kaj občutim, ga nisem hotela obremenjevati, a bil je nenavadno priden, hitro hodil in nič protestiral, ko sva se brez sladoleda ali drugega takoj spakirala v avto. Pa imam rada planine, gorski zrak, mir, Bohinj se mi zdi lep.

Ja edino pri Ukancu pa mene tudi zvija oz. mi  ni prijetno. Vmes na sredini pa je nekaj čisto drugega.

Nekje sem prebrala, da je pri Naklovih Glavah v Bohinju portal oz. vrata v drugo dimenzijo, ki se odprejo parkrat letno. Verjamem.

Nekateri celo trdijo, da jih je kar nekaj izginilo v Bohinju in jih niso nikoli več našli. Nobene sledi ni bilo več za njimi.

Naklove Glave, 02.09.2021 ob 17:32

Nekateri celo trdijo, da jih je kar nekaj izginilo v Bohinju in jih niso nikoli več našli. Nobene sledi ni bilo več za njimi.

Po moje se res povezuje ljudje, ki izginejo, čudne energije in legende o divji jagi tam okoli. Ne pravijo zaman bohinjski trikotnik.

Bohinjski trikotnik, 03.09.2021 ob 00:54

Po moje se res povezuje ljudje, ki izginejo, čudne energije in legende o divji jagi tam okoli. Ne pravijo zaman bohinjski trikotnik.

Tako. Je šla družba iz Komne dol. Trije so šli po eni potki, četrti pa je v enem trenutku šel par metrov proč ob drevesu. Po 10 minutah se ustavijo, njega nikjer. Vse območje so  pregledali, nikoli ga niso našli, niti njegovih kosti.

Vse je energija, samo na različnih frekvencah vibriramo oz. v vzporednih dimenzijah obstajamo.

Znajo pa vikendaši na Uskovnici povedati marsikaj zanimivega o dogajanju na nebu.

Naklove Glave, 03.09.2021 ob 08:45

Tako. Je šla družba iz Komne dol. Trije so šli po eni potki, četrti pa je v enem trenutku šel par metrov proč ob drevesu. Po 10 minutah se ustavijo, njega nikjer. Vse območje so  pregledali, nikoli ga niso našli, niti njegovih kosti.

Vse je energija, samo na različnih frekvencah vibriramo oz. v vzporednih dimenzijah obstajamo.

Znajo pa vikendaši na Uskovnici povedati marsikaj zanimivega o dogajanju na nebu.

Lahko, prosim, poveš kaj več o omenjenem dogajanju na nebu? To o vzporednih dimenzijah in različnih frekvencah tudi sama verjamem.

Bohinjski trikotnik, 03.09.2021 ob 11:57

Lahko, prosim, poveš kaj več o omenjenem dogajanju na nebu? To o vzporednih dimenzijah in različnih frekvencah tudi sama verjamem.

Smo v poletnih večerih zunaj  debatirali o vsem po malem … pa so se razgovorili … in ja videli so marsikaj … kar nas  večina nikoli ne vidi ….

Malo naprej, med Uskovnico in Rudnim poljem na planini Praprotnics pa je zemljska energetska točka. Po pripovedovanju so se že pred 40 leti, preden je postalo “znano” tam ljudje zdravili.

Verjetno je vse skupaj povezano … a žal se premalokrat sredi noči uzremo v nebo …

popravek – na planini Praprotnica (energijske točke)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close