Pirsing v bradavičkah
tak to je, 01.09.2021 ob 13:29
naj ti povem, da na povešenih joškah to obupno zgleda.
Ma daj no, ne sodi mojih po tvojih. So se po drugem dojenju vrnile v stanje pred dojenjem. Tako, da nimam prav nič povešenih, pa tudi bradavički mi zaenkrat še gor gledata. Prosim, da se vzdržite takih neprimernih komentarjev.
Ti povem iz prve roke. Tudi jaz sem si jih želela imet. Sem kar nekaj časa zbirala pogum. Vse je isto kot pri ostalih pirsih, razkuževanje in čistoča. Pri bradavičkah, vsaj pri meni je bilo tako, da so bile prve mesece precej bolj občutljive, nato pa ta občutljivost počasi pade na normalno. Mene to ni motilo, saj sem si že prej občasno dajala obročke gor, ko sem imela še pirse sem jih občasno imela še za pirsom, to mi je res dobro izgledalo. Problem pri meni je bil ta, da ker sem veliko oz. skoz brez modrca, se mi je vse videlo skozi majice, tope, srajce, kopalke, …… in samo zaradi tega sem si jih po petih letih dala ven in nikdar več nazaj noter. Vsake toliko časa si dam obročke gor in to je vse kar imam od nakita na bradavičkah.
Radovedni tacek, 02.09.2021 ob 07:06
Mene pa zanima, zakaj za vraga zenske to pocnejo (pirsing v bradavicke)?
Zakaj? Ker ima vsak svoje fetiše. Pirsi in nakit. Se pač pirsamo na vidnih in nevidnih mestih. Trenutno jih imam samo še na vidnih mestih. Kar se pirsov v bradavičkah tiče, vam povem, da je to eno izmed najlepših mest, na otip, za vzburjanje, lep pogled. Vam povem, da se nisem ne prej in ne kasneje toliko prebožala po bradavičkah, kot takrat, ko sem imela pirse not.
Monća, 02.09.2021 ob 07:01
Ti povem iz prve roke. Tudi jaz sem si jih želela imet. Sem kar nekaj časa zbirala pogum. Vse je isto kot pri ostalih pirsih, razkuževanje in čistoča. Pri bradavičkah, vsaj pri meni je bilo tako, da so bile prve mesece precej bolj občutljive, nato pa ta občutljivost počasi pade na normalno. Mene to ni motilo, saj sem si že prej občasno dajala obročke gor, ko sem imela še pirse sem jih občasno imela še za pirsom, to mi je res dobro izgledalo. Problem pri meni je bil ta, da ker sem veliko oz. skoz brez modrca, se mi je vse videlo skozi majice, tope, srajce, kopalke, …… in samo zaradi tega sem si jih po petih letih dala ven in nikdar več nazaj noter. Vsake toliko časa si dam obročke gor in to je vse kar imam od nakita na bradavičkah.
Monća, carica si ❤❤❤. Hvala za odgovor. Očitno se bom še nekaj časa odločala. Mogoče bom ostala samo pri obročkih ???.
Forum je zaprt za komentiranje.