Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je kdo na forumu pri srcu?

Vam je kdo na forumu pri srcu?

Vseskozi odpirate teme o parajočem srcu in osamljenosti, koga na forumu bi poparčkali? Kdo bi po vaše pasal drugemu?

Je. Andreja V.

dal skupaj večno samsko in sebe.

paaa, opažam, da ni več ok. žensk iz prejšnje scene sč, ki so bile vedno na kulturnem nivoju, pa čeprav so jih razni nedojebanci redno napadali.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 01.09.2021 ob 12:06

paaa, opažam, da ni več ok. žensk iz prejšnje scene sč, ki so bile vedno na kulturnem nivoju, pa čeprav so jih razni nedojebanci redno napadali.

Se še vedno najdejo kulturne in dobre. Tebi leta hitro tečejo in izgovor ti dobro pride.

Meni Nastia. Zaenkrat jo lahko le opazujem.

Bistroum, 01.09.2021 ob 12:10

Se še vedno najdejo kulturne in dobre. Tebi leta hitro tečejo in izgovor ti dobro pride.

ehhh,  leta res jebeno hitro bežijo, zavedam se jst svojih let. Nikoli nisem rekel, da zgledam 115 let mlajši, hehe.. Ampak, evo, recimo primer Tara_S, o kateri sicer nimam pojma, kdo je….,  je bila res reden dnevni (tako kot jst) obiskovalec na prejšnem forumu, pač ne moreš da ne bi opazil in tudi vsak dan napadana od trolov.  Ampak ok., res je, da zdaj niti ni zanimivih tem, tud političnih ne, saj so še rumenosrajčni s(d)s propagandni troli dvignili roke od tega foruma.

Recimo, videl sem da je trol pod njenem imenu pisal na rtv mmc v stilu, kako bi treba vse begunce na svoj dom sprejeti. Seveda je pa še kar nekaj ok. žensk, ki jih ni ampak one niso bile tako redne obiskovalke prejšnega foruma.

1x sem omenil, da je obisk tega foruma isto kot kafič v soseščini v kateri živiš in greš zjutrej tja na kavo, juice, kakav, čaj.., pa vidiš iste ljudi v njemu, jih pozdraviš, kaj podebatiraš, spiješ in greš… in to je to, tega kafiča z ljudmi, ki jih navidezno poznaš pač več ni.

Popay npr, 01.09.2021 ob 12:57

ehhh,  leta res jebeno hitro bežijo, zavedam se jst svojih let. Nikoli nisem rekel, da zgledam 115 let mlajši, hehe.. Ampak, evo, recimo primer Tara_S, o kateri sicer nimam pojma, kdo je….,  je bila res reden dnevni (tako kot jst) obiskovalec na prejšnem forumu, pač ne moreš da ne bi opazil in tudi vsak dan napadana od trolov.  Ampak ok., res je, da zdaj niti ni zanimivih tem, tud političnih ne, saj so še rumenosrajčni s(d)s propagandni troli dvignili roke od tega foruma.

Recimo, videl sem da je trol pod njenem imenu pisal na rtv mmc v stilu, kako bi treba vse begunce na svoj dom sprejeti. Seveda je pa še kar nekaj ok. žensk, ki jih ni ampak one niso bile tako redne obiskovalke prejšnega foruma.

1x sem omenil, da je obisk tega foruma isto kot kafič v soseščini v kateri živiš in greš zjutrej tja na kavo, juice, kakav, čaj.., pa vidiš iste ljudi v njemu, jih pozdraviš, kaj podebatiraš, spiješ in greš… in to je to, tega kafiča z ljudmi, ki jih navidezno poznaš pač več ni.

Drži.

wd40713, 01.09.2021 ob 13:04

Drži.

Se še jaz podpišem pod tole.

Kar nekaj jih je bilo, pa jih ni več, Šavrinka, Zloba, No-ja, Nina (z marjetico), Katalena, Barca, pa še nekaj kulturnih dedcev je bilo poleg vaju.

Kar pogrešam tisti naš stari kafič, sem me zanese samo še občasno, pa sem vsakič bolj razočarana.

A jebat ga! Zdaj smo pč same propalice na kupu, se vsem iskreno opravičujem in žalujem za vašimi zlatimi časi. Smrk smrk?.

Ok. Sm se že potolažla? tud vam bo kmalu bolje! Vsega lepega je 1x konec, žau. Na srečo to velja tud za slabo! Keep on smiling!

Stari in novi. Parčkat se pa ne moremo, ker se sploh ne poznamo, veliko jih ima doma tudi svojo familijo. Neznanci na internet kavici

Nevenič697, 01.09.2021 ob 12:14

Meni Nastia. Zaenkrat jo lahko le opazujem.

Ali bosta skupaj polže pobirala?

Popay bi pasal name, kot ulito hehe..

?

A ti brinci ga pa se vedno ljubis, iiiiiiikolk lepo.

Hihihihi

Juzno bi

Njo pa bi

100xna dan.pa se dete me nebi motlo.

Misst

Me rajca fuuulareeee.

Kantare ooooo

Alenny. Pogrešam njene objave. Samo na kavo bi šel z njo.

Brina5, 01.09.2021 ob 16:21

Popay bi pasal name, kot ulito hehe..

?

aaaa, ooo lej jo…, ja to pa, kot ulito, kot ata na mamo, drugače ne more bit, hehe…

Barci bi jaz z veseljem zlezel pod sp. hlacke.

Vago bi v usta,mnjami.

Same čudne ven mečete. Barca se oglašuje sama, bolj očitno ne gre. Popay in wd sta odcvetela in nista imela ne takrat jajc, zdaj jima je še pimpek odletel. Evnuha dobesedno. Misst in južna sta iztrošena roba, žalostno, žalostno.

Hahaha, 01.09.2021 ob 19:23

Same čudne ven mečete. Barca se oglašuje sama, bolj očitno ne gre. Popay in wd sta odcvetela in nista imela ne takrat jajc, zdaj jima je še pimpek odletel. Evnuha dobesedno. Misst in južna sta iztrošena roba, žalostno, žalostno.

@hahaha

To sem tud jaz pomislila.

Barca, No – Ja nikoli nista bili družbi zame.

WD je imel tu dosti žensk, ki so odkrito naspisale, da bi bile z njim. Nikoli se ni ojunačil. Pa  fajn punce kot sem zasledila in registrirane na starem forumu.

Res škoda,, da se izogiba ljubezni.

A Popay kot Popaj.

Skozi fura isti fazon.

Večni mladenič.

Sonja in Robi :))))

Stajerski stantek bi bil za ponucat.

Več kot neskončno rad vas imam, vas, ki to berete. Sem v službi njenega Visočanstva. Njeno Visočanstvo je nekje neskončno daleč stran v odnosu na mene izven časa in prostora. Večne Princese Večnosti ne vidim, ker se v odnosu do njenega Visočanstva nahajam v neskončni preteklosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close