Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odsvetujem nakup v tej spletni trgovini

Odsvetujem nakup v tej spletni trgovini

V začetku meseca sem kupila blazino za telovadbo. Ker je bila premehka za potrebe fizioterapije sem jo vrnila. Zdaj pa so problemi, ko je za vračilo kupnine. Gre se ta spletno trgovino iz Slovenije, katero vodi Mitja Z. Do sedaj v Sloveniji nisem imela nikoli problemov z vračilom, niti z nakupi. Upam da ni še koga tako nategnil..

Pa če že želiš pokvariti koga, napiši ime spletne trgovine. ? Pa poglejmo splošne pogoje. Tam piše o tem ter v kolikem času vrnejo kupnino. Oziroma, ali zamenjajo izdelek.

Če si takole namerava, a so sploh razumeli, da želiš vračilo kupnine?

Odgovor na objavo uporabnika
Normalno, 31.08.2021 ob 14:57

Pa če že želiš pokvariti koga, napiši ime spletne trgovine. ? Pa poglejmo splošne pogoje. Tam piše o tem ter v kolikem času vrnejo kupnino. Oziroma, ali zamenjajo izdelek.

Če si takole namerava, a so sploh razumeli, da želiš vračilo kupnine?

Ne pokvariti ????? posvariti*

Normalno, 31.08.2021 ob 14:58

Ne pokvariti ????? posvariti*

Nah Ja, tale autocorrect ☺☺☺

Če si takole nametala*

Sorry, autocorrect bo dobil kozje molitvijo ??☺☺☺

Ko sem blaznino preizkusila sem takoj ugotovila, da je zelo zelo mehkejša kot naša prejšnja. Hčeri je drselo in vaj ni bilo mogoče v večini izvesti. Isti dan sem trgovca obvestila in dogovorila sva se za vračilo. Nato sem vprašala do kdaj lahko priakujem kupnino, je napisal da konec tedna. In od takrat ni več odgovora z njegove starni, pa je že dva tedna od tega…

Gre se za trgovino: https://www.blazina.si/o-trgovini/kontakti-in-lokacija

Pa pač vprašaj še enkrat. Pokliči še enkrat. Piše v pogojih, v 14 dnevih moraš po emailu napisati, da vračaš artikel, vrniti ga moraš v 30 dneh od prejema. Vračilo kupnine pa imajo napisano najkasneje v roku 30 dni. Tako da ima praktično še čas.

Sama grem vedno pogledati pogoje poslovanja. Pri tem me je zmotilo, ko ima pri pomembnih podatkih, narisane horizontalne dolge prazne črte, in nobenega podatka.

Vprašaj pisno, kdaj lahko v skladu s telefonskim razgovorom z dne xy, pričakuješ vračilo kupnine, ker ti je bilo rečeno, da bo vrnjeno že xy. Ali kaj podobnega. Če ne pa, kot imajo napisano, v roku 30 dni.

Vendar, taki splošni pogoji sploh ne vem, če so veljavni. Ker niso podrobno navedeni z vsemi podatki. Pri teh pogojih manjka kup podatkov, kar je razvidno iz teh horizontalnih praznih črt. Manjkajo navsezadnje tudi, kdo je pristojen za reševanje sporov.

Ko boš naslednjič kupovala kaj, preberi splošne pogoje najprej, pa včasih ni odveč, če za kakšne izkušnje po spletu pobrskaš.

Pozdravljeni. Vračilo kupnine lahko pričakujete do konca tedna. Lep pozdrav.

To sporočilo sem dobila 12 dni nazaj.  Ne moti me če je treba čakati, samo to je nategovanje. Pa niti ne odpiše in se opraviči če bo vračilo pozneje.

Njihova spletna stran ne obstaja več, piše error ali nekaj takega … Jih je mogla pa res na kant spravit tvoja kupnina. Jaz nikoli ne kupujem preko spleta, ravno zaradi tega

Objava čaka odobritev

Grenivka422, 31.08.2021 ob 16:21

Njihova spletna stran ne obstaja več, piše error ali nekaj takega … Jih je mogla pa res na kant spravit tvoja kupnina. Jaz nikoli ne kupujem preko spleta, ravno zaradi tega

Obstaja, samo avtorica je malo nerodno link nalepila.

https://www.blazina.si/o-trgovini/splosni-pogoji-poslovanja

Normalno, 31.08.2021 ob 18:11

Obstaja, samo avtorica je malo nerodno link nalepila.

https://www.blazina.si/o-trgovini/splosni-pogoji-poslovanja

Kakorkoli že, skoraj vedno je problem vrnit in pri reklamacijah. Tudi sama sem mela cel kup težav zaradi enih copat, ki sem jih reklamirala. Pri njih ne bom več kupovala. S takimi fintami zgubljajo kupce.

Anastaza, 31.08.2021 ob 16:03

Pozdravljeni. Vračilo kupnine lahko pričakujete do konca tedna. Lep pozdrav.

To sporočilo sem dobila 12 dni nazaj.  Ne moti me če je treba čakati, samo to je nategovanje. Pa niti ne odpiše in se opraviči če bo vračilo pozneje.

Ti Kar lepo pisno še enkrat vprašaj. In če spet ne bo, pa udri jače manijamanijače ?????

Tadeugič napiši potem, da vračilo pričakuješ v roku 3 dni oz.najkasneje v  – presšej kdaj mine 30 dan – do xy dne. In da boš v nasprotnem predala zadevo Tirs ter odvetniku. Pa te splošne pogoje si shrani, ker so bolj osnutek kot kej druzga.

Artikli niso tolk poceni. Pa tudi v končni fazi, če bi bil artikel zgolj 5 €, je to vaš denar. Katerega ne porabutate iz dreves.

Ajde, zdej pa v akcijo. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close