Stanovanje
Kakšno se vam zdi to stanovanje?
(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-olmo-hisa_6424981/)
Prvo me motijo te barve, rozaste. Se prebarva to ni nek problem.
Pravi da je dodat o izoliral. Naj se sosedov v vrsti ne bi slišalo. (??)
Lokacija – nezanimiva
Kuhinja nima okna, je kar na “hodniku” pred kopalnico :((
Rada imam svetlo. Sonce. Zavese das druge in je.
Se odlocam ali it na ogled ali ne. Pa cena bi dala max do 180 000, raje 170.
To so vrstne en do drugega. In se bojim da se vse slisi od tv, vpitja.
Se odlocam. Ali pocakat.
Lokacija mi ni ravno vsecna. Tu kjer sem zdaj vidim z okna morje, tu pa je morje dalec :((
Blizu pa je Hofer, ostale trgovine.
Vrstna, 31.08.2021 ob 13:26
Kuhinja nima okna, je kar na “hodniku” pred kopalnico :((
Rada imam svetlo. Sonce. Zavese das druge in je.
Se odlocam ali it na ogled ali ne. Pa cena bi dala max do 180 000, raje 170.
To so vrstne en do drugega. In se bojim da se vse slisi od tv, vpitja.
Se odlocam. Ali pocakat.
Lokacija mi ni ravno vsecna. Tu kjer sem zdaj vidim z okna morje, tu pa je morje dalec :((
Blizu pa je Hofer, ostale trgovine.
Seveda pojdi na ogled. Kaj pa lahko izgubiš. Ne poznam cen v tistih koncih, ampak če rabiš bivališče in je to vse kar si lahko privoščiš boš pač uredila tako da ti bo ok. Glede na to da nimaš nikogar nad sabo ravno hudo ne bi smelo bit glede zvokov. Če pa bo pa še vedno lahko daš izolacijo iz svoje strani.
Sem šla gledat oglase pa za tak znesek ne dobiš praktično nič na obali (vsaj ne take velikosti).
Meni so vrstne vsecne, samo v tej ulici niso posrecene. So zadaj zlepljene z drugo vrstno in kot poznam se zidi drzijo skupaj in sicer v sosednji ulici v kuhinji slisis kaj govorijo, ko si v dnevni in beres knjigo slisis tv ob steni. Bojim se da je tudi tu tako.
Ista ulica skoraj sosednja hisa.
To ograjeno spominja na kokosnjak. :((
(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-olmo-hisa_6415868/)
Bojim da ti splezajo v spalnico poleti notri ce imas na stezaj.
Iz slike kjer se vidi bloke gor, je vmes igrisce, sami narkomani.
Imam svoje. Bi pa rada sla zaradi zgornjih sosedov cimprej stran, ker se tu ne da zivet, ne spat.
Tu kjer sem mi je lokacija vsecna, pa morje vidim skozi okno. Morje me pomirja, mi je vsecno.?
Nalepila sem listke v okolici in pustila cifro da iscem stanovanje( kuhinja, dnevna, spalnica, se ena soba al kabinet, kopalnica wc, ce ima se balkon vsaj kuhinja ali dnevna, super). Samo noben ne klice. Vem pa da je dosti starejsih ljudi umrlo tu okoli.
Forum je zaprt za komentiranje.