Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako zaklenit youtube

Kako zaklenit youtube

Mulc gre ob 13:00 k babici, kjer tiči do 17:00, ko prideva midva iz službe. Tam nafehta babico za telefon in 4 ure na dan buli v youtube. Kako naj ta youtube zaklenem v času med 13:00 – 17:00 uro, da mi ne bo shekal v dveh dneh? Drugih aplikacij (zaenkrat HB!) ne uporablja. Ne mi rečt, da naj mu babi ne da telefona, ker je to missinon impossible. Hvala!

Odgovor na objavo uporabnika
dfhfg, 31.08.2021 ob 09:25

Mulc gre ob 13:00 k babici, kjer tiči do 17:00, ko prideva midva iz službe. Tam nafehta babico za telefon in 4 ure na dan buli v youtube. Kako naj ta youtube zaklenem v času med 13:00 – 17:00 uro, da mi ne bo shekal v dveh dneh? Drugih aplikacij (zaenkrat HB!) ne uporablja. Ne mi rečt, da naj mu babi ne da telefona, ker je to missinon impossible. Hvala!

Najboljša je aplikacije “spodoben starš, ki otroka ne psuje z “mulc”” ali “babica se ne ukvarja z vnukom” z nastavitvijo “nima energije in volje otroka animirati”. Lahko pa zamenjaš svoj stari “čuvanje pri babici” za ta novejši “popoldansko varstvo v šoli”, je pa malo dražji in si težje kupiš nov iPhone in dizajnersko torbico.

Mulc je v 4 razredu in že lani smo bili krvavi boj, da je ostal pri podaljšanem – koliko je pač bil v šoli. Če nima telefona v rokah si že najde kaj, s čimer se sam animira – če ne druga gre psa ven učit trikov ali pa celo vzame kakšno knjigo v roke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close