Opazovanje žensk
Sem že pisal v drugi temi, ampak naslov ni najbolj primeren. Ali kdaj, tako na skrivaj opazujete ženske, sosede, greste na obisk samo zato, da opazujete določeno osebo, …….?
Nekaj za začetek, Nastia sorry, moral sem.
Danes zjutraj sem te opazoval, kako si z užitkom pobirala oranžne polže, bila si v črnih špotnih pajkicah z odpetima zadrgama spodaj na hlačnicah, da so se lepo videle črne najlonke. Obute si imela modre krokse. Zgoraj si imela temno modro majico skozi katero so se videle napete bradavičke, predvidevam da si bila brez modrca ali pa si tako uživala in se naslajala nad polži. Pokadila si tri čike. Se mogoče motim?
Nevenič697, 30.08.2021 ob 17:28
Sem že pisal v drugi temi, ampak naslov ni najbolj primeren. Ali kdaj, tako na skrivaj opazujete ženske, sosede, greste na obisk samo zato, da opazujete določeno osebo, …….?
Nekaj za začetek, Nastia sorry, moral sem.
Danes zjutraj sem te opazoval, kako si z užitkom pobirala oranžne polže, bila si v črnih špotnih pajkicah z odpetima zadrgama spodaj na hlačnicah, da so se lepo videle črne najlonke. Obute si imela modre krokse. Zgoraj si imela temno modro majico skozi katero so se videle napete bradavičke, predvidevam da si bila brez modrca ali pa si tako uživala in se naslajala nad polži. Pokadila si tri čike. Se mogoče motim?
Odjebi.
Se spomnim ene scene… Ko sem bil v dolgoletni zvezi. Pa vidim eno proti koncu te dolgoletne veze, preden sva se odselila iz tega naselja v samopostrežbi.., je pač padla v oči že zaradi postave, obleke, pač ne moreš da ne bi pogledal. Kasnej se mi zdi, da je več nisem videl… Sem pa eno zapel v diskoteki, ene dve/tri leta po tem dogodku in evo ga, to je bila ta… To mi je šele pol kliknilo, ko sem povezal vse stvari, sva bila pa praktično soseda vsa leta in sem jo dejansko takrat prvič videl.
Daj napiši kakšna je bila Nastia danes. Yoke.
Mene so vedno interesirale druge ženske, predvsem vizuelno. Tako vedno vsako žensko, ki pride k nama na obisk ali če greva midva kam prečekiram od nog do glave. Če je res kaj posebnega si ga seveda potem tudi zdrkam, včasih kar na licu mesta skočim v wc in opravim. Odvisno koliko je zanimiva ženska.
Forum je zaprt za komentiranje.