Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cacao Portorož

Cacao Portorož

Včeraj sem bil neljubo presenečen. Brez PCTja me niso z otroci pustili, da se vsedem ZUNAJ na sladoled. Rekoč, da nimajo 3m med mizami. Zakaj pa jih ne naredite sem jih vprašal. pa so rekli, da imajo takšne z razmakom gor na pločniku. Za drugje so prepožrešni, da bi razmak uredili ampak so nabili mize in očitno je cepljenih ogromno. Odnos mularije je bil aroganten, prezirljiv in ošaben. Ker je za otroke obljuba obljuba sem stisnil zobe in smo se presedli oz bili pregnani v obrobni in zanikrni košček vrta, ki seveda ni ob plaži. Zelo čudno, ker en mesec nazaj te težave tam sploh nismo imeli. Morda so imeli obisk inšpektorjev? Očitno nekih inšpektorskih polovičarjev, ki delajo le kolikor rabijo sicer bi vskakor opazili, da osebje ne nosi mask, vsi so jih imeli pod brado in se v notranjih prostorih gnetejo skupaj brez mask kot piščanci. Približno 90% moških strank, ki so šli na wc tudi ni uporabljalo maske. To oboje je bistveno bolj nevarno za širjenje virusa, konec koncev gre za notranje prostore in tako se kužnost v resnici viša. Da ne govorimo o tesni vrsti za sladoled kjer seveda večina nima mask in tudi slučajno ni 3m razmaka. Morda 3cm. Tako, da hvala hinavci požrešni, samo zaradi požrešnosti niso zagotovili razmaka namreč. Pa pustimo tiste zanikrne in neudobne sedežne ampak mize. Zakaj ni razmaka med tistimi plastičnimi mizami in stoli je samo požrešnost ponudnika in bazen cepljenih očitno dovolj poln, da menijo, da oni se pa lahko gnetejo. Zdaj ko lahko razmišljam izven šoka vem, da obstajata poleg vas tudi Centrali in Mignon, ki bodo brez težav zadovoljili ta manjko. Šipetraja, ki ga imate v tem Portiču tudi dovolj ampakt teha pa res ne bi.

V resnici se takim ne gre za ljudi ampak za biznis. Zdravje ni pomembno, ker kot praviš zaščitnih ukrepov v resnici ne upoštevajo. Vse kar jih zanima je kak zapit skorumpiran inšpektorček z metrčkom v roki. Ta isti revček drugega kot kar ima na nalogu za preverjanje “ne vidi”. Balkan stajl. Sej ne bo dolgo. Kmal bo tko hudo za gostince, da jim noben PCT ne bo pomagal, ker buksov, ki bi se v epidemiji notri denstal itak ne bo, ker niso tok neumni. Jasno je, da se lahko tudi sami okužijo in nimajo garancije, da ne z najhujšim potekom.

Kjer bi se do mene tako obnašali, ne ne bi videli. Svoj denar raje odnesem drugam.

Bili smo za vikend tudi tam. Meni so prinesli sladoledni drek, ženi ponarejen gin tonik, otrokom pa gusarske banane namesto splitove banane. Naslednjič bo šiba babi pela, pfffjjjj jemembti sunce. ?

hcmp111868-358510

…razumljivo, da si bo gostinec infro postavil tako, da bo lahko imel čimveč gostov. Pereče in nesprejemljivo je pa dejstvo, da državo eno figo zanima zdravje podanikov, temveč le “filanje” mošnje farmacije, saj je več kot jasno, da ukrepi kot so, ne “hasnejo”. Je pa treba, na vsak način, porabiti zaloge cepiv, preden se jim rok izteče …

Pravilno so ravnali. Kaj ce bi prisel inspektor ?   Se bos naucil kozjih molitvic in se sel cepit, ali pa ne prestopi domacega dvorisca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close