Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čokolada

Čokolada

Glasujte za najboljšo ki ni presladka in je okusna.

Nazadnje mi je popoldan polepšala čokolada s soljo in bučnimi semeni.? Glasujem zanjo.

,……….. Ravno jem čokolado???

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 16:05

,……….. Ravno jem čokolado???

Katero? ??

Dobis. Ta mi vedno najbolj tekne.

Šnelca_783, 29.08.2021 ob 16:10

Katero? ??

Ritter sport kokos. Ni najljubša, paše pa ?

Objava čaka odobritev

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 16:15

Ritter sport kokos. Ni najljubša, paše pa ?

Ne morem si priklicat tega kokos okusa,nisem ze dolgo jedla te. Druge Ritterjeve so mi vsecne.

Lindt pa sploh. ?

Vceraj pa…kopiram od vceraj

Dopoldan sem se doma nadelala. Zdaj pavza. Se usedem pred tv in super, ravno Poirot po rtl tv.

Vzamem visnjevo pralinejo Sparovo. Zanic. Se povrhu so cokolatini beli. Stari. Ceprav ne datum uporabe junij 2022.

Bi se prilegla belgijska cokolada, ob gledanju tega starega detektivskega macka. ?

Šnelca_783, 29.08.2021 ob 16:24

Ne morem si priklicat tega kokos okusa,nisem ze dolgo jedla te. Druge Ritterjeve so mi vsecne.

Lindt pa sploh. ?

Vceraj pa…kopiram od vceraj

Dopoldan sem se doma nadelala. Zdaj pavza. Se usedem pred tv in super, ravno Poirot po rtl tv.

Vzamem visnjevo pralinejo Sparovo. Zanic. Se povrhu so cokolatini beli. Stari. Ceprav ne datum uporabe junij 2022.

Bi se prilegla belgijska cokolada, ob gledanju tega starega detektivskega macka. ?

Ja dj ti jo pošljem 10g za tejst ?? mn je tk tk no. Kokos mi paše – pa spet ne, sam druge nimam v hladilniku sta še dve kinderjajči haha!

Po opisu sodeč so lh bile “prepakirane”?  kot študentka sm delala v eni priznani čokoladnici, ko so šle ene precej oh in sploh čokolade proti roku, je šefica ukazala, da jih prepakiramo in damo nazaj v poličko ??? stran pa nemo metal!?

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 16:33

Ja dj ti jo pošljem 10g za tejst ?? mn je tk tk no. Kokos mi paše – pa spet ne, sam druge nimam v hladilniku sta še dve kinderjajči haha!

Po opisu sodeč so lh bile “prepakirane”?  kot študentka sm delala v eni priznani čokoladnici, ko so šle ene precej oh in sploh čokolade proti roku, je šefica ukazala, da jih prepakiramo in damo nazaj v poličko ??? stran pa nemo metal!?

Danes sem ostala brez cokolade, nanka en kos.

Daj poslji, vrzi v ekran in bo meni tu vrglo ven. Hvala madam.??

7  crnih cokolad( 85% in nekaj crno sadnih) se mi je valjalo po hladilniku par mescev in prej so mi obiski vse pojedli.

In zdaj bi jaz tudi ?

A tako delajo. Ja nic, bom obvestila detektiva da pregleda vse šokolade samo zame sveze in polnega okusa.???

Seveda se dela marsikaj! Money, money, money… ?

tole ti pošljem: La Madeline au Truffe, da ne boš še name detektiva pošiljala ?

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 16:59

Seveda se dela marsikaj! Money, money, money… ?

tole ti pošljem: La Madeline au Truffe, da ne boš še name detektiva pošiljala ?

O hvala, mi je padla vrrdnost coko v krvi. In ravno danes, ko sem videla obiske kako se basejo. Ce ne bi videla bi se stale v hladilniku. ?

Pa najdrazjo si izbrala. Toliko pa nisem vredna za jo dobit.

Kako bomo tako drago presvercale? ? Poirot bo zamizal na eno oko, ma CIA, agenti bodo imeli rdec alarm, bodo mislili da dobavljam dragulje.???

Son nej gvaj ( sem v tezavah) ?

Šnelca_783, 29.08.2021 ob 17:09

O hvala, mi je padla vrrdnost coko v krvi. In ravno danes, ko sem videla obiske kako se basejo. Ce ne bi videla bi se stale v hladilniku. ?

Pa najdrazjo si izbrala. Toliko pa nisem vredna za jo dobit.

Kako bomo tako drago presvercale? ? Poirot bo zamizal na eno oko, ma CIA, agenti bodo imeli rdec alarm, bodo mislili da dobavljam dragulje.???

Son nej gvaj ( sem v tezavah) ?

Non devi preoccuparti!? Ma nwem je prav al ni, haha. Kkrkol ti si z detektivi na ti, se boš že zmenla tk, da bo prav ??

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 17:24

Non devi preoccuparti!? Ma nwem je prav al ni, haha. Kkrkol ti si z detektivi na ti, se boš že zmenla tk, da bo prav ??

Aha, aha, aha. ?

Glej ti njo.??

Detektivi so dragi, calenzi bite 15 000€, sam da usta odprejo. Njet, forget.

Bomo preziveli. ?

Lahko mi posljes kaj zdravja, to pa nujno rabim kot sahara vodo. ?‍♀️?

?‍♀️

Gorenjka z lešniki. Najboljša.

Šnelca_783, 29.08.2021 ob 17:29

Aha, aha, aha. ?

Glej ti njo.??

Detektivi so dragi, calenzi bite 15 000€, sam da usta odprejo. Njet, forget.

Bomo preziveli. ?

Lahko mi posljes kaj zdravja, to pa nujno rabim kot sahara vodo. ?‍♀️?

?‍♀️

..https://youtu.be/Ex_anu5kF6o..

Best i can do?? zadnič sm probala to “igrat” zelo zanimivo! Enjoy☺️

Ne maram čokolade, ki ni sladka! Ravno zato včasih sežem po čokoladi, ker mi je zapasalo nekaj sladkega.

Sicer jem tudi temne čokolade, ampak mi nobena temna ni tako dobra kot običajna mlečna oz. mlečna z lešniki, npr. Ritter sport mlečna z lešniki. Mljask!

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 17:40

..https://youtu.be/Ex_anu5kF6o..

Best i can do?? zadnič sm probala to “igrat” zelo zanimivo! Enjoy☺️

To mi ni blizu, a to ozdravlja…??

Raje dance…

(https://m.youtube.com/watch?v=yj23_Z6UECk)

Aha,….Špelca pa žaba mata svojo debato. Kar zmenita se.;)

Lojzka js mam res sosedo Lojzko, mal je sitna površna, sam ni pa žleht??

ŠNelca_ s tem se js ne ukvarjam aktivno! Me pa malo fascinira.https://sensa.metropolitan.si/duhovnost/meditacija-z-gongom/ Vibracije so res hude. Pč na pladnju mi je blo, ko si omenla zdravljenje ?? malo za hec malo za res. Drugač pa sam, da špila?

Para bellum čokolada z lešniki je pa res top! ☺️

Nisem na čokolado mahnjena.. všeč mi je bila Lindt bela od kokosa, pa je ne delajo več, pa njihovi čokolatinčki, ki jih po navadi dobim k darilu, imam jo pa dlje časa, ker ena na dan mi čisto zadostuje. Sem na kikiriki mahnjena kaj čem.. sploh v kombinaciji z mandarino.. mnjam mnjam…

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 18:56

Lojzka js mam res sosedo Lojzko, mal je sitna površna, sam ni pa žleht??

ŠNelca_ s tem se js ne ukvarjam aktivno! Me pa malo fascinira.https://sensa.metropolitan.si/duhovnost/meditacija-z-gongom/ Vibracije so res hude. Pč na pladnju mi je blo, ko si omenla zdravljenje ?? malo za hec malo za res. Drugač pa sam, da špila?

Para bellum čokolada z lešniki je pa res top! ☺️

Hvala za skrb. ?

Meni je bolj blizu zvok morja, vetra, dezja. Samo od tega ne ozdravim.

Sem zasmetila temo o cokoladi. ?‍♀️?‍♀️

Tebi Frogica en plesni pozdravcek, sinjorita ?

( https://m.youtube.com/watch?v=e-iLlPQXRCU&feature=youtu.be)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close