V Franciji protesti-možno, da so polomili noge 20 policistom
Robi567, 29.08.2021 ob 11:50
Ta fašistična novinarska golazen spet laže, ko piše, da so to nasprotniki ukrepov proti širjenju koronavirusa.
To so nasprotniki proti širjenju fašizma in genocida nad ljudmi.
Prekleta fašistična novinarska golazen, kako dolgo še mislite podpirati genocid s svojimi lažmi ?
Dokler jih bodo ljudje gledali in poslušali.
ogledalo847, 29.08.2021 ob 12:25
Pojdite v Afganistan in jim trobezljajte o pravicah. Ampak ne, vi se ukvarjate z neko mini brezvezno zadevo presrancev s polno ritjo vsega, kar ste itak vi sami. Do tja, kjer so jim pa dejansko kratene temeljne človekove pravice, pa vaše dojemanje sveta pač ne seže.
Zakaj v Afganistan? Lahko ti prideš do mene če zahtevaš za druge naj gredo v Afganistan.
Se mi zdi da ko bi te prijel za vrat in ti ne bi pustu dihat bi verjetno tvoja gnusna rit hotela da ji dam dihat in bi rada imela to pravico. Ampak zakaj, sej sam dihat ne bi mogla, tam po Afganistanu so jim celo glave rezal ti gnus bi bil še na dobrem kajne.
Desperadodajka, 29.08.2021 ob 12:29
Tako je. Človekove pravice so brez veze. V Afganistanu komot živijo brez njih. Kršenje človekovih pravic je zločin samo v komunizmu, v kapitalističnih demokracijah so pa človekove pravice previsok strošek, zaradi katerih padata konkurenčnost in gospodarska rast.
Čudno, da se te pravice kratijo le nekaterim an. Ostali,ki jih kratijo drugim pa imajo vse.
Darwin550, 29.08.2021 ob 12:29
Zakaj v Afganistan? Lahko ti prideš do mene če zahtevaš za druge naj gredo v Afganistan.
Se mi zdi da ko bi te prijel za vrat in ti ne bi pustu dihat bi verjetno tvoja gnusna rit hotela da ji dam dihat in bi rada imela to pravico. Ampak zakaj, sej sam dihat ne bi mogla, tam po Afganistanu so jim celo glave rezal ti gnus bi bil še na dobrem kajne.
Nič nič. Samo potrdil si mojo domnevo, da ste trop navadnih pussyjev, drekačev, maminih sinkotov. Gobec znate otrešat, to pa je tud vse.
saj tam se, 29.08.2021 ob 12:33
tudi borijo za svoje pravice in zakon, ki si ga oni želijo in hočejo. Pa vendar, jim drugi vsiljujejo svoje. Vidiš povezavo?Tudi mene, ti isti silijo, da izgledem, razmišljam, živim po zakonih, ki jih oni diktirajo. Vi ste pa preneumni, da bi se tega zavedali, da so vas skrojili po svoji podobi.
uporabniku ogledalo
Sami dobri ljudje na kupu, ki želijo dobro človeštvu in da ohranijo pravice. Pravice vseh. Tudi pravice ljudi, ki samo opravljajo svojo službo in so zato poškodovani. V imenu svobode in pravic posameznika. Sami dobri ljudje, ki nič drugega ne želijo kot dobroto in neovirano življenje ljudi. Pravi mirovniki. Človekoljubi.
dobri ljudje, 29.08.2021 ob 12:37
Sami dobri ljudje na kupu, ki želijo dobro človeštvu in da ohranijo pravice. Pravice vseh. Tudi pravice ljudi, ki samo opravljajo svojo službo in so zato poškodovani. V imenu svobode in pravic posameznika. Sami dobri ljudje, ki nič drugega ne želijo kot dobroto in neovirano življenje ljudi. Pravi mirovniki. Človekoljubi.
Se mi zdi , da te še čaka budnica
namenjeno, 29.08.2021 ob 12:34
uporabniku ogledalo
Ne, ne vidim nikakršne povezave. Vidim kup odraslih neodgovornih otrok na eni strani in ljudi, ki bodo dejansko stopili v sistem brez svoboščin.
Vi ste zblojeni in vsakodnevno to dokazujete. Verjetno iz svoje bajte niste riti pomolili. Zaprti ste v svoj lastni imaginarni svet. Kako je pa v realnosti po svetu, pa se vam ne bliska niti 1%.
Forum je zaprt za komentiranje.