Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uničene obleke po pranju

uničene obleke po pranju

Pozdrav,

zadnje čase opažam, da je moje perilo po pranju čisto drugačno, blago ima slabško kvalitsgo, kavbojke in jenas jakns izgubljajo barvo, nekatsre stvari se krčijo.

Perem na 40* 600-800 obratov s pralnim prahom in mehčalcem. Imam tudi sušilni stroj pa ga zadnje čase ne uporabljam več, ker sem mislila, da je to vzrok za uničene obleke pa zdaj opažam, da so tudi tiste, ki se sušijo na zraku popolnoma uničene.

Ne gre za slabo kvaliteto oblek, ker mi je “spralo” tudi nekaj takih, ki jih imam že več let in z njimi nikoli nisem imela težav pa tudi nekaj čisto novih 1x nošenih, ki niso bile ravno poceni.

Je gdo že imel podobno izkušnjo in bi mi znal svstovati?

Hvala vam za odgovore.

vse pa tudi žal več ni za v pralni stroj, četudi daš na občutljivi program oziroma za ročno pranje. bolje je na roke kakšno cujno oprati. žal tako je, kvalitete več ni nikjer, ne misli, da če plačaš 150€ za kavbojke ali majico, da je pa kvalitetna.

Res je, kvaliteta je vse slabša, tudi če kupiš malo dražjo stvar. Sem že pred leti imela kavbojke G-Star, drage, v eni sami zimi so se znucale, ni se dalo popravit/zašit, brez veze. Taki so zdaj ti materiali, tudi jaz to opažam.

Morda pa je s strojem kaj narobe. Si pogledala filter? Si oprala na previsoki temperaturi? Jaz perem vse v stroju, pa nič ne uničim. Dam na program za ročno pranje 30 stopinj, če imam kakšno res delikatno oblačilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close